Bir Kitap da Sen Al.
-
evet hocam evrak tesliminde ben İstanbul yolcusuyum ama zaman ayarlayabilirsek bende Ankara ya geçip sizinle gelmek tanışmak isterim
-
Tüm resimler bu kadar. Sizlerin yolladığı ve eline ulaşan bazı hediyelerle resim çekip bana atıyor ancak snap olarak attığı için hemen kayboluyor resimler ve ben resmini çekemiyorum ayrıca bir de sesli mesaj yolladı hepinizi çok seviyorum diyor
-
@priss cok sevınmiş️ Bende cok sevındım şimdi. ️️
-
Oyy yavrum benim. Nasıl mutlu olmuş, daimi olsun mutluluğu
-
Oyyy canım benim canım..Allah razı olsun sizden de çok güzel önayak oldunuz @Priss mutluluğu daim olsun prensesin
-
Ne kadar mutlu oldugumun tarifi yok️ Ankaradaki bulusma icin haberinizi bekliyor olacagim hocam, ben zaten burdayim her daim musaitim Allahtan bi aksilik olmazsa. Ronahim, canim benim,su zorlu tedavi surecini atlatir ve birdaha bu kotu hastaligin adini bile duymaz insallah
-
Evrak teslimi için ben de Istanbula gitcem ama ona göre ayarlayalım ağzını burnunu yediğim nasıl mutlu olmuş ya Arastan ses çıkmadı yok yere bir gün kaybettim en geç yarın demişti bakalım mesai saatlerine kadar bekleyip ses çıkmazsa kendim yollayacağım artık.O yüzden yazamadım dostlar Allah'tan bugün de bir çok hediye karşıladığı için aklına gelmemiştir dışarısı , altın vuruşu sona saklıyoruz inşallah
-
@maliyeciniz hocam acaba aras kargonun instagram hesabina yorum filan mi yapsak hepimiz birden toplucabelki geri donusu hizlandirirdi
-
@kismetnasip hocam ben twitterdan yeterince daraldım hatta hızını alamayıp yurtiçine de yazdım Biraz önce yurtiçi aradı ücretsiz yapamıyoruz ama %40 indirim yapabilirsiniz en yakın şubeye gidip genel müdürlüğün bilgisi dahilinde demeniz yeterli dedi.Bakalım Aras aramazsa ibremi yurtiçine çevircem.Hızlı olsun diye özel kargolarla görüşmüştüm abim pttye sor devletin sonuçta sosyal sorumluluk adına yapması gereken en doğrusu o ne diye özellerden bekliosun dedi aslında haklısın dedim pttyi aradım böyle bir hizmetimiz yok,hiç bi koşulda mümkün değil dedi kapattım çat diye Şakası bi yana amacım paradan kaçmak değil sadece Aras kargonun yaklaşımı çok hoşuma gitmişti diğerlerini de bi yoklamak istedim.Hayırlısı olsun yarın öyle ya da böyle o sandalye kargoya verilecek
-
@maliyeciniz ya benim twitterim yok instagramdan dm yada yorum mu atsak ki? Simdi arasa mi yazsam yurticine mi:) heycanlandim:) tabiki konu para degil ya asla onu dusunmedik bile,ama onlarda bu isin ucundan tutsa kotu mu olur
-
Kuzum benim nasıl güzel bi çocuksun Allahım güç versin şifa versin.
-
@kismetnasip aynen öyle hocam.Yurtiçiyle detaylı konuştum maalesef ücretsiz yapamıyoruz sadece indirim söz konusu dedi peki o zaman teşekkürler dedim.Ama Aras kuvvetle muhtemel yarın dönüş yapacağı için isterseniz instagramdan şansınızı deneyin twitterdan çok hızlı dönüş yapıolardı insta hakkında bi fikrim yok
-
Bu sayfa bana umut veriyor,iyi ki varsınız Elektrik teline takılan kuşu kurtarmak için akıma kapılıp dün malesef iki eli de kesilen kardeşimizin haberinden sonra bir gülümseme görmek iyi geldi.Sağolun
-
Aranızda hiç instadan bakıp,ekleyen var mı bilmiyorum ama ben biraz önce ekleyip baktım öyle kötü oldum ki.Daha Mart ayında öyle güzel fotoları,arkadaşlarıyla şımardığı videoları,okul hayatından kesitleri var ki içim inanılmaz tuhaf şu an.En son babamın hastalığını öğrendiğim o an böyle sıkılmış,daralmıştı içim.Anlık yaşıyoruz,Rabbimin bize ne yazdığını bilmeden,yarınımız hakkında hep bir plan yaparken aslında her şeyin önceden planlandığını unuturak öyle umarsızca yaşıyoruz ki.Allahım inşallah o upuzun saçlı,neşeli,ağrısız,sancısız,hayat dolu günlerine tez zamanda döndürür.
-
@maliyeciniz mekanı cennet olsun babacığının.
Şimdi ben de ekledim, geldiği gibi bir çırpıda gidecek hastalığı Ronahi'nin -
Arkadaşlarım herkese merhaba. Koşuşturmadan dolayı pek giremiyorum foruma. Bugün fırsatım oldu ve bir gireyim dedim ve Rohani nin mutlu resimlerini görünce ne kadar güzel bir iş yaptığımızı o an anladım. Hepinizden Allah razı olsun. Bir çocuğun yüzünde gülümseme olabilme fırsatını bize verdiği için önce Allah'a şükürler olsun, daha sonra forum yöneticileri ve @Priss ten de Allah razı olsun. Dilerim ki yardımcı olabildiğimiz tek çocuk olarak kalmaz Rohani. İnşallah pek çok güzel çocuğumuzun da yüzünde güller açtırabiliriz. Yapılacak başka birşey varsa, ailenin başka ihtiyaçları varsa bizi bilgilendirmeye devam edin @Priss hocam elimizden geleni yaparız, bizim yetmediğimiz yerde Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri de bu hayırlı işte yer almak istediklerini belirttiler. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum dostlarım. Dünya sizin gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
-
@aycan İzmir'e selam olsun Olursa tabiki burada paylaşım yapacağız ama dediğim gibi Ronahi gibi binlercesi var. Biz burda durmayalım
-
@priss Aleykümselam durmayalım tabi hocam. Hepimiz çevremizde araştırmalar yapalım. Bu durumda olan çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek için elimizden geleni yapalım. Bir kere başladık güzel işe Allah yardımcımız olsun da daha çok çocuğumuza ulaşalım
-
@bengidönüş Allah razı olsun hocam,amin
Aynen @Priss hocam bence de tek çocukla kalmayacak.Hele bi de göreve başlayıp, elimiz ekmek tutunca daha çok kişiye ulaşacağız inşallah,biz neden bir sosyal sorumluluk camiası olmayalım neyimiz eksik -
arkadaşlar twitter'ı olanlar https://twitter.com/fitnatmurat bu arkadaşı takip etsin. Bir takip bir mutluluk