Bir Kitap da Sen Al.
-
Rojda ile konuşmamızın bir kısmının fotoğrafını atmaya çalıştım ama telefondan beceremedim kargolar yollandıktan sonra hepsini burada paylaşacağım.
-
@kismetnasip aynen ya ben de o anı çok merak ediyorum.Bir çocuğun mutluluğundan daha güzel ne olabilir ki
-
@priss kardeşim bu kargoda telefon işini nasıl yapıcaz. Şimdi ben internetden ürün alıcam bu akşam 8 den sonra kargo yarın sabah yapılsın diye skntı olma herhalde.
-
@Priss Son adres hala ayni demi dostum, evlerine kargolayacagiz
-
@pozitif yok olmaz dostum
-
@kismetnasip evet hala aynı evine yolluyoruz dostum
-
Bir şans bilekliği dört yapraklı yonca,bir de umut bilekliği aldım bugün kardeşimize sağlık sebebi dolayısıyla ancak bugün çıkabildim ama son güne de olsa yetiştim güzel günlerde kullansın canımız kardeşimiz şansla ve umutla..
-
@yldzkrc Allah razi olsun hocam
-
@kismetnasip sizden de hocam
-
Dostlar size oncelikle aklimi karistiran bir soru sorcam ya. Bu güllü taci bugün bileklik bakarken almak istedim, ama tam simdi kutuyu paketkeyecekken icime suphe dustu. Yani koymasam mi acaba, emin olamadim sizce yanlis mi olur? Birde yine biraz once aklima kucuk prens geldi, eger kitap listesinde yoksa koyayim mi? Yani bi kere okunmus ama temiz bi kitap.ama hani koymayadabilirim. Kitap hic aklima gelmedi koymak siz aliyorsunuz diye, yoksa alirdim kucuk prensi:(
Neyse paketimi sizden gelen yol göstermeyle kapatacagim simdi. Sabahta ilk is kargo. Hocam @Priss once ronahiye sonrada bizlere bu mutlulugu yasatmaya vesile oldugun icin cok tesekkurler
-
@kismetnasip asıl ben size teşekkür ederim. Sizler sayesinde yarın güzel bir yavrucağımızı mutlu etmiş olacağız inşallah
-
@priss tac ve kitap icin dusuncen nedir peki hocam
-
@kismetnasip bence koyulabilir kitap da ayni şekilde
-
@kismetnasip bence de eklenebilir ikisi de çok güzel, eşimin arkadaşı da ekliyor bir örme bere birde örme kedi çöl sevimliler @Priss hocam eşim yarın İskitler tarafında olacakmış elden teslim etmek istiyor adrese hemen mümkün müdür
-
@yldzkrc tabiki olur dostum
-
@yldzkrc kısacık da olsa Ronahi’ye güç verecek notumuzu da hediyemizin hemen yanına iliştirmeyi unutmayalım dostlar
-
-
@priss yazdım hocam ona çok özel bir şey bile paylaştım duacıyız miniğe
-
Öğleden sonra göndersem sorun olur mu @Priss
-
@yyy olur dostum sorun yok