TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@agor bi de insafsızlar her sene kimlik değiştiriyor eskisini kullanamıyoruz
-
@agor Doğrudur, ben kimlik bırakınca her türlü giriliyor diye duymuştum. @genclerbirlikli ben internet haberlerinin yalancısıyım taa geçen ekimdi galiba.
-
@genclerbirlikli onu bir de bilinçsizce yapıyorlar ya ona ifrit oluyorum, bir şey deniyorlar tutmuyor sonra hadi şunu da deneyelim diyorlar, tabi onun altında yatan ana sebep de kimsenin fikrini almamaları, kafalar hep karışık
-
Ankara’da olup okulumuzda bir de yüksek başlatmamız şart
-
@agor ben mezun olurken 4 tane olmuştu kimliğim 5 senede 4 kimlik... Cidden dediğin gibi hocam denizbank olmadı başka kimlik verelim kafasındalar
-
@genclerbirlikli ben üniversiteden mezun olana kadar da 4 değişti sanırım, en son mezun olmadan önce de bir kimlik geldi şu an kullanılan yine bankamatikli o da sene sonuna geldi diye alamadım. Her sene bir kimlik uygulaması güzel politika aslında sürekli yenileniyoruz izlenimi yaratıyor değil mi
-
@agor bu sefer vakıfbankla mi anlaşmışlardı öyle bi sey, kimlik gelen arkadaşların yalancısıyım sürekli yenileniyorlar da yukarda da bahsedildiği gibi bi mezun kartı bassalar şahane olacak, nerde o vizyon ama.
-
@genclerbirlikli Eskiden aşağı kapıda durumlar karışınca yukarıdan girerdik Şimdi her yer aynı sanırım.
-
@plansız ben ilk senelerde siyasalın kapısından girerdim hani merdivenlerin orası, sonra kapattılar orayı da
-
@genclerbirlikli yukarıda da dedim adamlar öğrencilerini bile istemiyor mezunları niye istesinler, bizim üniversiteye çoğunlukla gelen yönetimler DTCF'den, Siyasal'dan ve İlef'ten yani Cebeci ve Sıhhıye yerleşkelerinden nefret ediyor. Zaten hocalarla çok konuşmuştuk Hacı Bayram'a bizim fakültelerde verilecek diye konuşuluyordu da artık o arada ne olduysa vazgeçildi. Allah korudu da yine de yarın Sosyal Bilimler Üniversitesi'ne bağlayacağız diye bir karar da çıkabilir.
-
@plansız yukarı kapı daha rahat. ( bir dost)
-
@agor Büyük olay çıkar ama sonuçta ayrılırsa şaşırmam.
-
@agor hocam bence siyasalı, dil tarihi hacı bayrama bağlamak gaziyi bağlamaya benzemez. Bağlatmazlar bu adamlar gölbaşına gönderemedi daha
-
@genclerbirlikli Gölbaşı mevzusunun üstüne neler oldu ama.
-
@plansız bence yine de gaziyi bağlamaya benzemez
-
"Ey vatan gözyaşlarin dinsin yetiştik çünkü biz"
-
@gökyeleli bu arada " BABANIZ GEYİKHAN "
-
@gökyeleli bence de hocam bu arada verilen yetkiyi kötüye kullanmış olabilirim
-
@gökyeleli, içinde söyledi: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
@gökyeleli bu arada " BABANIZ GEYİKHAN "
Moderatör olaya el attı:) Yetkiyi kötüye kullanım