TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@antimülakat hocam sizin okulumuzu temsil ettiğiniz bir kurum var mı?
-
@gökyeleli ben Gaziliyim hocam. Az biraz da Beytepe tozu yuttuk ama Siyasal'a sadece spor olsun diye gittik geldik
-
@gökyeleli haklisiniz hocam ben de epey bir istisnayim. Fen lisesi mezunu olup, 2001-2002 akademik ortalama 97.5, ama sonra bir gerileme donemi ama gerileme:) Sükür yine de her sey de bir hayir vardir dedim hep.
-
@sbf1983 maaşallah hocam bayağı başarılıymışsınız. umarım daya iyi yerlere gelirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@antimülakat gaziden bizim okula spora geldiyseniz size Reis dememde sakınca yoktur herhalde
-
@gökyeleli yok hocam o işin esprisi. Her daim dostlarla sohbete geldik, sevgili @Agor ve @Phoenix kardeşim oralarda idi. Biz işlerimizi sulh ile hallederiz
-
@gökyeleli hocam var bir seyler de yas gecti idari hakimlik sinaviyla maraton bitiyor yastan dolayi:( gecen sene kaymakamlik mulakatta olmadi. Merkez goc il goc bddk bir kac sinava girdik ama sonu gelmedi. Bir de vergi mufettisligi var ertelenen bir de bddk nin 2018 sinavi su an icin girecegim. Istihdam uzman yrd bekledim ama gelmedi ilan bir turlu bu saatten sonra da yetismez buyuk ihtimal:)
-
@sbf1983 birkaç ay sonra murakip veya idari hakim olarak görürüz inşallah adınızı. pek tabi sgk denetmenliği de güzel bikaç sene içinde müfettişlerle aynı özlüğün verileceğini düşünüyorum. 35 e kadar da bırakmamanız da ayrıca taktir edilesi.
-
@gökyeleli son iki sene sagolsun esimin ve calistigim kuruma gelen is mufettislerinin destekleriyle basladim ders calismaya. Fena paunlarim yoktu ama malum sureclerin uzun oldugu donemlere denk geldik. Nasip diyelim hocam ben olamasam da okuldan bircok arkadasimin da oldugu gibi sizleri daha iyi yerlerde gormek bana gurur ve mutluluk verir. Basarilar tekrar:)
-
Başlığı anasayfada her gördüğümde duygulanıyorum nedense. Zamanında küçük şehirlerde hukuk fakültesine puanım yeterken siyasalı tercih etmiştim kpss sürecinde bazen pişmanlık yaşasam da kazandırdığı her şeyi düşününce 'iyi ki' diyorum. Çok şükür ilk senede birkaç kurumun mülakatına da kaldık. Burayı takip eden alt dönemlere de aldıkları eğitimin hakkını vermelerini, umutsuzluğa kapılmamalarını, çabaların muhakkak karşılık göreceğini unutmamalarını tavsiye ediyorum.
-
- yaşın kutlu olsun şanlı mektep!
-
Nice 159'lara Mekteb-i Mülkiye-i Şahane!
-
yeni yaşımız kutlu olsun !!
-
İnek bayramı geleneği hala devam ediyor mu? Mayıs ayında oldukça güzel eğlenceler olurdu.
-
-
@möözun bu iyiydi hocam:)
-
İyi ki doğdun bebeğim; nice yaşlara
-
Umarım Gazinin başına gelen Anlara Üniversitesinin de başına gelmez. Oradan da Hacı Bayrama alınacak fakülteler olduğu söyleniyor.
-
@antimülakat daha ne kaldı ki ahbv de olmayan. İibf hukuk fef... Alırlarsa mühendislikleri alırlar, bence alsınlar onları da.
-
@genclerbirlikli ve @Antimülakat buradan ayrılma olursa Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'ne bağlamak üzerine olacak. AHBV şimdilik tamam gibi, ASBÜ için bazı planlar var deniyor.