Dönüşüm hukuk
-
Dostlar hukuk dönüşüm / konsensus çözen var mı ? kararsız kaldım dönüşümde çok hata var diyorlar önerisi olan varsa çok teşekkür ederim şimdiden
-
@cournot konsensus > dönüşüm.
Konsensusun sorular daha iyi dönüşüm nerde dandik sınav var toplamış soruları. Çerez niyetine çözülebilir
-
@cournot dönüşümde hata var hocam gerçekten
-
@genclerbirlikli @lessismore Hocam konsensusun Formatı daha cok kaymakamlık idari yargıya yönelik sanki kpss A'ya biraz agır kaçabilir mi sizce ?
-
Dönüşüme bulaşmayın.Savaş külliyat öneririm güzel kitap.
-
@cournot tam kpss lik hocam. Çok fark yok arada, hem olsa bile zor çözmek her zaman daha iyidir
-
@cournot hocam konsensus hakkında bilgim yok çözmedim ne desem yalan olur ama ben de zor olduğunu duymustum. @genclerbirlikli hocama katılıyorum zor cözmen daha iyi
-
Konsensus candır
-
Hocam eğer hukukta kendini çok zayıf hissetmiyorsan direk Konsensus'u çözmeni tavsiye ederim.İki kitabı da büyük oranda çözdüm.Önce Dönüşüm'ü çözmüştüm hoşuma da gitmişti aslında ancak Konsensus'a başlayınca daha kaliteli olduğunu farkettim.Şu an Konsensus'tan devam ediyorum.
-
dönüşüm yerine konsensusu tavsiye ederim açıklamaları daha aydınlatıcı.ayrıca dönüşüm daha kolaya kaçıyor çünkü hakimlik soruları yok
-
@cournot hocam inan artık kpss ile hakimlik soruları arasında fark kalmadı
-
........
-
Kardeş. Bi sene hukuktan çok iyi net çıkardım 30da21 ve hiç dönüşüm çözmeden. Çeşit çeşit kitaptan çalışmıştım murat lider aklıma gelmeyen bi kaynak daha. Konuları iyi öğren çeşitli kaynaklardan soru çöz. Dönüşümden çalıştığım sene de 30 14 çıktı. Başka etkenler mutlaka olmuştur ama.
-
@genclerbirlikli dostum haklı.ki konsensüs çok komplike yani ben kaymakamlık sınavına hazırlanırken bile çözdüm faydasını gördüm
-
@cournot dönüşüm belki eskiden işe yarıyordur içindeki sorular gerçekten ciklet kpss de öyle gelse 30+ net yapardım öyle söyliyim artık bu tarz basit sorular gelmiyor , konsensus artık zor değil kpss ayarında yani artık kpss de soruların kalitesi konsensus seviyesi zaten dönüşüm vakit kaybıdır