Bu sınava girememiş birisi olarak ben bile bu başlıga müptela oldum sanki benim sınav sonucum açıklanacak gibi heyecanlannıyorum bu durumda sizleri düşünemiyorum dostlar inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur herkes emeginin karşılıgını alır.
Cournot tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Şah Hatayi'm muhabbete bakarım
Ben doluyum ben dolana akarım
Güzel pir'im bir dert vermiş çekerim
Bir derdim var bin dermana değişmem... -
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@fridakahlo Hocam güzel bir yere değinmişsin birlik ve beraberlik, etkinlik, talepte bulunma.. hah işte bizde bu yok maalesef ögretmelerdeki talepte bulunmanın, etkinliğin %10'u bizde olsaydı belki şuan işler farklı olabilirdi. Adamlar geçen Twitter'da tt olmuş "20.000'lik alımlardan bıktık #40.000kadroistiyoruz" diye, bize gelen ilanlar: 15 uzman yardımcısı, 7 uzman yardımcısı.. şaka gibi bu rakamlarla bu yığılmayı eritemezler, biz de her sene KPSS'ye girmeye devam ederiz. Bu süreç artık öyle bir hal almaya başladı ki maalesef biz öğrenciler dışında herkes(ÖSYM vs..) kazanır oldu.
-
RE: MHUY 2018 ETKİNLİK
#1000malihizmetuzmanyardımcısı Tt olmuş 16. Sırada 2700 twit atılmış @mhd
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@deumaliyecisi çok doğru bir yere değindiniz hocam, daha birlik olamıyoruz. Guy DGUY mülakat tarihi bekleyen adam sadece mülakat tarihlerinin açıklanması icin yapılan etkinlige katılıyor, keza SGK bekleyen adam sadece SGK ile ilgili etkinlige katılıyor. İlgili puanımız olmayabilir veya çok düşük olabilir(ki benim de puanım sgk vs yerlere yetmeyecek kadar düşük) ancak bu ilanların gelmesi olası guy dguy mhuy alımında bir o kadar insanın önümüzden çekilmesi demek. Benim puanım zaten Yok veya nasıl olsa yetmeyecek mantıgıyla hareket etmek yanlış. Bu ilanlar gelmezse önümüzdeki insanlar mecburen guy dguy mhuy'a başvuracak o zamanda malesef çok yüksek kapatacak.
-
RE: HELAL AKREDİTASYON UZMAN YARDIMCILIĞI
HELAL AKREDİTASYON KURULU (HAK)
Tasarısıya göre, Helal Akreditasyon Kurumu bünyesinde danışma kurulu oluşturulacak.
Danışma kurulu, aralarında bakanlık temsilcilerinin de olduğu 44 kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşundan oluşacak.
Danışma kurulu üyelerinin görev süresi üç yıl olacak. Görev süresi biten üyeler tekrar bildirilebilecek. Danışma kurulu yılda en az bir kez toplanacak.
İhtiyaç görülmesi halinde ilgili görülen ulusal ve uluslararası kuruluşlardan danışma kurulu toplantılarına temsilci davet edilebilecek.
Kurumun karar organı yönetim kurulu olacak. Yönetim kurulu, başkan ve dört üye olmak üzere Ekonomi Bakanının teklifi üzerine Başbakan tarafından atanan toplam beş üyeden oluşacak.
Yönetim kurulu üyelerinin görev süresi üç yıl olacak.
-
RE: HELAL AKREDİTASYON UZMAN YARDIMCILIĞI
@cournot, içinde söyledi: HELAL AKREDİTASYON UZMAN YARDIMCILIĞI
HELAL AKREDİTASYON KURULU (HAK)
Tasarısıya göre, Helal Akreditasyon Kurumu bünyesinde danışma kurulu oluşturulacak.
Danışma kurulu, aralarında bakanlık temsilcilerinin de olduğu 44 kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşundan oluşacak.
Danışma kurulu üyelerinin görev süresi üç yıl olacak. Görev süresi biten üyeler tekrar bildirilebilecek. Danışma kurulu yılda en az bir kez toplanacak.
İhtiyaç görülmesi halinde ilgili görülen ulusal ve uluslararası kuruluşlardan danışma kurulu toplantılarına temsilci davet edilebilecek.
Kurumun karar organı yönetim kurulu olacak. Yönetim kurulu, başkan ve dört üye olmak üzere Ekonomi Bakanının teklifi üzerine Başbakan tarafından atanan toplam beş üyeden oluşacak.
Yönetim kurulu üyelerinin görev süresi üç yıl olacak.
EDİT: Helal Akreditasyon Kurumunun yurt dışında yürüteceği hizmetler için buralarda ofisler kurulabilecek. Yurt dışı ofisleri, bakanın teklifi üzerine Bakanlar Kurulu kararıyla kurulacak.
-
@mhd hocam ben Twitter 'da paylaştım. Akşam etkinliğe katılacak olanlarda akşama etkinlik var diye twit atarsa en azından daha büyük bir katılım olabilir. Twitter'dan da duyuralım saat 20.00de etkinlik olduğunu
-
@maesteo henüz gelen bir ilan Yok hocam. Ama bi alım planlandığı söyleniyor. İlanın gelişini hızlandırmak için bugün ve yarın saat 20.00 de Twitter'da etkinlik yapcaz. Tag ilandan yarım saat önce ilan edilecekmiş. Destek olalım lütfen.
Cournot tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
İlanda " lisans mezuniyetini gösteren lisans diplomasının fotokopisi " ibaresi var e-devletten alınan mezuniyet belgesi ile sınava başvuru yapabilir miyim ?
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@deumaliyecisi çok doğru bir yere değindiniz hocam, daha birlik olamıyoruz. Guy DGUY mülakat tarihi bekleyen adam sadece mülakat tarihlerinin açıklanması icin yapılan etkinlige katılıyor, keza SGK bekleyen adam sadece SGK ile ilgili etkinlige katılıyor. İlgili puanımız olmayabilir veya çok düşük olabilir(ki benim de puanım sgk vs yerlere yetmeyecek kadar düşük) ancak bu ilanların gelmesi olası guy dguy mhuy alımında bir o kadar insanın önümüzden çekilmesi demek. Benim puanım zaten Yok veya nasıl olsa yetmeyecek mantıgıyla hareket etmek yanlış. Bu ilanlar gelmezse önümüzdeki insanlar mecburen guy dguy mhuy'a başvuracak o zamanda malesef çok yüksek kapatacak.
-
#1000malihizmetuzmanyardımcısı Tag 2800 twitle gündeme girdi. Kalan gücümüzle biraz daha twit atalım arkadaşlar
-
#1000malihizmetuzmanyardımcısı Tt olmuş 16. Sırada 2700 twit atılmış @mhd
-
@maesteo henüz gelen bir ilan Yok hocam. Ama bi alım planlandığı söyleniyor. İlanın gelişini hızlandırmak için bugün ve yarın saat 20.00 de Twitter'da etkinlik yapcaz. Tag ilandan yarım saat önce ilan edilecekmiş. Destek olalım lütfen.
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar bugün ve yarın saat 20.00 de Twitter'da MHUY için etkinlik yapılacaktır. Bu ilanın akıbeti belli değil Yeni ilanlara ihtiyacımız var. Biz kendimiz için bişeyler yapmazsak malesef kimsenin birşey yapacağı yok. Lütfen bugün ve yarın saat 20.00 de destek için Twitter'da olalım
-
@mhd hocam ben Twitter 'da paylaştım. Akşam etkinliğe katılacak olanlarda akşama etkinlik var diye twit atarsa en azından daha büyük bir katılım olabilir. Twitter'dan da duyuralım saat 20.00de etkinlik olduğunu
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@fridakahlo Hocam güzel bir yere değinmişsin birlik ve beraberlik, etkinlik, talepte bulunma.. hah işte bizde bu yok maalesef ögretmelerdeki talepte bulunmanın, etkinliğin %10'u bizde olsaydı belki şuan işler farklı olabilirdi. Adamlar geçen Twitter'da tt olmuş "20.000'lik alımlardan bıktık #40.000kadroistiyoruz" diye, bize gelen ilanlar: 15 uzman yardımcısı, 7 uzman yardımcısı.. şaka gibi bu rakamlarla bu yığılmayı eritemezler, biz de her sene KPSS'ye girmeye devam ederiz. Bu süreç artık öyle bir hal almaya başladı ki maalesef biz öğrenciler dışında herkes(ÖSYM vs..) kazanır oldu.
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Şah Hatayi'm muhabbete bakarım
Ben doluyum ben dolana akarım
Güzel pir'im bir dert vermiş çekerim
Bir derdim var bin dermana değişmem... -
RE: VMY İÇİN EK KADRO VE EK BAŞVURU SÜRESI TALEBİ
@magdurbiriibfli Ben katılırım hocam destek de veririm elimden geldigince