Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@25torsteinn
Hadi yaa sağlık olsun,bizlere de baska kapilar acilir insallah -
Allah yardımcımız olsun,çalışmaya devam hepimiz kazanırız inşallah..
-
Arkadaşlar ben gsb sınavlarından bir tanesine girdim vakti zamanında. 53 puanı zor almıştım. Sorular çok sağlam oluyor. Alınacak kişi sayısından çok azı mülakata kalmıştı. Sağlam çalışın.
-
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere, Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci derecedenboş bulunan 25 (Yirmibeş) adet Müfettiş Yardımcısı kadrosuna açıktan atama yapmak amacıyla, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği hükümlerine göre Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Yapılacaktır.
Arkadaşlar bu 7. Dereceden dediği ne oluyor?Yeni başlayan lisan mezunu memur 9. Dereceden başlamıyor mu veya bu farklı birşey mi?
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Arkadaşlar ben gsb sınavlarından bir tanesine girdim vakti zamanında. 53 puanı zor almıştım. Sorular çok sağlam oluyor. Alınacak kişi sayısından çok azı mülakata kalmıştı. Sağlam çalışın.
2015 teki gsb uzman yard mi girdiginiz sınav
-
@luthor Hocam kesin 9'dan başlıyoruz diye bi kural yok.Genel idari hizmetler, teknik hizmetler vb. farklı ayrımlar var bu ayrıma,ünvana ve mezun olunan bölüme göre değişebiliyor diye okumuştum.Mesela ben Ekonometri mezunuyum eğer teknik hizmetlerde başlarsam 1 derece ilerlemiş şekilde başlıyorum.Eksik yada yanlış olabilir söylediğim daha kapsamlı bilen olursa ben de ayrıntısını öğrenmek isterim.
-
@brzezinski 2013 spor hizmetleri uzman yardımcılığı. Baya pişman etmişlerdi girdiğimle.
-
Daha önce yapılan sınav soruları yayınlandı mı hiç?
-
Kurumun önceki sınavlarına girenler test olmasına rağmen ''dünyanın en zor sınavı'' olduğunu söylüyorlar,gereksiz bulduğunuz ne varsa iyi çalışın konular içerisinde:))
-
@1903bjk İş teftiş son başvuru 25 Ekim olması lazım,hala başvurabilirsin
-
@del-piero peki bu genel ekonomi dedigi kpss konularinin hepsine bakalim mi arti zor ise bu sinav yazilisi düsük kapatiyor o zaman
-
@antimülakat hocam o kadro baya iyimis de alim yok artik
-
@brzezinski ''Genel Ekonomi''den kasıt mikro-makro'dur..Fakat garantiye kaçıp para-banka ve biraz da uluslararası iktisat bakılmalı..Kalkınma-büyüme,Türkiye Ekonomisi geleceğini zannetmiyorum ki zaten Türkiye Ekonomisi diye bir sınav konusu olmamalı bile..Aynen barajı geçenler içeride gibi anlaşılıyor,tecrübelilerin ifade ettiklerinden
-
@del-piero eyvallah hocam
-
@brzezinski zor açılan yerlerden sınavı da biraz kolay sorsalardı. Mesleki olarak da rahat ve güzel bir kurum.
-
eskiden bu sınava girmis kimse var mı sadece makro mikro oldugundan emin olsak keske sorumlu olmadıgımız yere calısmasak cok güzel olurdu
-
@antimülakat hocam çalışma yeri sadece ankara mıdır ? Bir yazıda isteyen istanbul falan isteyebilir diyordu ama , girmeye değer mi sınavına ankaraya gitmek falan hep masraf seçici davranmak zorunda kalıyoruz mecburen
-
Sıralama olarak kaçta kapatır tahmini dostlar . Böyle tek bir puan türü ile 25 30 ksilik referans alabileceğimiz geçmiş ilanlardan varmı hatırladıklariniz siralamalar
-
Geçmiş yıl soruları var mi
-
Sanırım en son 2013 de ilana çıkmış.33 kişi alacakmış.Sözlüye 27 kişi kalmış ve 10 kişi kazanmış.Bu kadar mı zor bu kurum?