Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
İstanbul bölge müdürlüğüne götürsek onaylarlar mı ?
-
İl müdürlüklerinde şansını deneyen olursa , sonucu yazarsa iyi olur
-
Okul tarafından verilen aslı gibidir kabul edilmiyor mu?
Cmk, tvs, vergi hukuku konulara dahil mi kamu kredisi yazıyor bu kamu harcamaları mı oluyor?
Genel ekonomi makro ile mikro mu sadece? -
Okuldan verilen aslı gibidir kabul edilir. Ben onunla başvuru yapacağım.
-
Başvuruyu tamamladıktan sonra tekrar düzenleme yapabiliyor muyuz arkadaşlar.
-
@duryy evet yapılabiliyor
-
taratma işlemi yerine resim atılsa kabul edilir mi acaba ?
-
Arkadaslar merhaba. ya bir konuda yardim istiyorum. Diplomanin aslini ben daha önce noterde onaylattim. Bu onaylatmada bana noter damgali bir de fotokopi verilmsiti. Uzerinde noter damgasi tarihi falan var. Bu belgeyi göndrrsem olur mu? Yoksa her seferinde tekrar tekrar onaylatmam mi gerekir? Lutfen acil olarak bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
-
@sgkci olmaz ki öyle olsa diploma fotokopisini gönder aynı mantık
-
@kpssa34 Haklisin yani yine 50 lira bayilcaz mecburen. Diplomasa damga bascak yer kalmadi
-
Arkadaşlar ben yeni mezunum.Daha diplomamı almadım ve çıktığını da zannetmiyorum.Bu durumda ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz lütfen.
-
@mustafa-kader gecici mezuniyet belgesi yeterli olur. zaten ilanda "diploma veya mezuniyet belgeri" vurgusu geciyor
-
@mustafa-kader Mezuniyet belgesi cktiysa onla basvur hocam
-
Peki geçici mezuniyet belgesi için okula gitmek şart mıdır? E devlet üzerinden de alabiliyor muyuz? Ya da e devletten alınan mezuniyet belgesini kabul ederler mi?
-
@uzman hocam ben resim olarak ekledim ama sıkıntı olur mu ki bu yüzden
Tarayıp eklemek zorunlu değildir diye düşündüm belgeleri göndereceğimiz için
Bilen arkadaşlar cevap verirse benim de aklımı karıştıran konu çözülmüş olur -
https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama adresindeki belgeyi kabul ederler mi malesef bilemeyiz, arayıp bilgilendirmek isterseniz kalan arkadaşlar da yararlanır. Ama benim anladığım çıkış belgesi olarak geçen belge ki diploma 1 yılda falan gelmekte zaten. Okulunuz uzaksa (uradaki olay başıma gelmediğinden mantık çerçevesinde yaıyorum) okulla konuşursanız size yollayabilirler ya da malesef kendiniz alacaksınız. Fakat alırken kaç tane aslı gibidir veriyorlarsa alın ki noterle hiç uğraşmayasanız.
Vergi ve TVS benim anladıım yok makro mikro var fakat paranın bir kısmı da makro içindedir aslen. Varsa vaktiniz para politikalarına biraz bakın derim. Sınava hiç girmedim, girmeyi de sanırım düşünmeyeceğim.
Tarama yaparsanız diploma ve KPSS sonucu özellikle P48'in bulunduğu sayfa iyi olur. Böyle bir nedenden başvuru düzeltmek ya da geçersiz kalması hoş değil. Kırtasiyelerin hepsi yapar. Olmadı tarama programı indirin veya gölgesiz fotoğraf da olur.
Diploma için damgalı fotokopisi olan arkadaş o damgalı belgeyi de götürün ki indirim yapabilme imkanı var. Daha önceden yaptırdınız diye bir ihtimal.
-
83.1 puanla başvuru yapmaya değer mi dostlar?
-
@sgkci ben iki tane yaptırdım 54 lira verdim galiba teki 50 değil daha düşüktür bir de sayı arttıkça ucuzluyor üç tanesi de 70 küsürdü
-
Giriş sınavı ve yazılı sınav olacak diyor.Bu ikisi arasındaki fark nedir arkadaşlar?Biri test biri açık uçlu mu olacak?
-
@mustafa-kader Giriş Sınavı, yazılı ve sözlü şeklinde gerçekleştirilecektir. Yazılı sınav adaylara aşağıdaki her bir sınav grubundan (a, b, c, ç, d, e) 20'şer soru olmak üzere test usulü toplam 120 sorudan oluşacaktır. Sadece test ve yabancı dil değerlendirme dışı sadece öncelikli olarak seçilebilirsiniz (bu kısım ne kimse bilmiyor tam olarak) yani özet olarak test hocam