2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@KaymakamAdaylıgı aksamlari bir kez ugrasan yeter.yada 2 aksamda bir...en cok uç aksamda bir kez biseyler yaz...
-
@KaymakamAdaylıgı yani yazarsan seviniriz..
-
@KaymakamAdaylıgı sesinle şenlet buraları
-
Ocak sonu bile açıklansa razıyım süreç uzadıkça can sıkıcı okuyor gerçekten inşallah @can-mavi duyumun doğru çıkar ve çok beklemeyiz. Bugün tam liste açıklanmış sayfayı açıyorum sonuca bakacağım derken uyandırıldım Rüyada bile heyecanlandım
-
@mülkiamir kardeşim en gec 17 ile 19 ocak arası açıklanacağını duydum , bakalım inşallah öyle olur
-
Allah hayırlısı sonuçlar nasip etsin.
-
@can-mavi dostum seni guy duyunundan hatirladim.Sence kursa gitmeye gerek var mi temeli olan biri?Gitmez ise kaynak olarak ne onerirsin?
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi dostum seni guy duyunundan hatirladim.Sence kursa gitmeye gerek var mi temeli olan biri?Gitmez ise kaynak olarak ne onerirsin?
bence kursa gitmeye gerek yok dostum, kitap önerebilirim tabi,
Alternatif 1:
-anayasa : themis
-idare : themis
-TR ekonomisi : Yasin çoban
-insan hakları : AÖF yayınları ( ulusal düzeydeki kuruluşlar herhangi bir kaynak olabilir)Alternatif 2:
-anayasa : nohutçu
-idare : nohutçu
-TR ekonomisi : Yasin çoban
-insan hakları : AÖF yayınları ( ulusal düzeydeki kuruluşlar herhangi bir kaynak olabilir)Ayrıca mahalli idarelerin kanunlarını da okumak çok faydalı.
soru bankasına gelince ben hiç açık uçlu soru çözmedim, bence gereksiz, onun yerine kanun okumak daha faydalı. (Şahsi görüşüm) -
@can-mavi kardeşim en erken ne zaman olabileceği konusunda bilgin var mı peki ?
-
@taromisaki9 dostum aslında bir sonraki salı-çarşamba dan itibaren beklemek lazım diye düşünüyorum
-
@can-mavi eyvallah cok sagol buraya yazmak olmaz ama guy 2018 senden haber bekliyo.
-
@can-mavi 10-19 ocak arası heyecanlı geçecek:)
-
Rüyamda nihai liste açıklanıyodu ve 22. sıradaydım. Sevinçten ağlayarak uyandım. Allah nasip eder inşallah.
-
@karakalpaklı Ben de bir haftadır hep sonuç ile alakalı rüyalar görüyorum,kimi zaman olumlu çoğu zaman olumsuz.Rabbim hayırlara eriştirsin,sonuç ne olursa olsun hakkımızda hep hayırlısı olsun..
-
Valla dostlar bende rüyada gördüm liste vardı. Baş harfleri sıralamışlar isimlerin diğer kısmı görünmüyordu. Ö harfini gördüm acaba ben miyim dedim. Sonra yanımdakilere 4 gün sonra ben yokum tarzında konuşuyordum. Hayırlısı Allahtan
-
Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum, rüyada dahi olsa da, yine de görüyorsunuz ya... ne mutlu size
-
@osaduman hocam puana göre sıralanıyor nihai, ters gördünüz asli olan hakkınızda hayırlı olur inşllah
-
@refik-soydam valla hocam öncesi sonrası hangi harf vardı hatırlamıyorum ama algıda seçicilik adımın baş harfini görmüştüm. Öyleyse de rüyaların ters çıkması sadece sıralama için olur inşallah
-
Galiba bu aralar valiler kararnamesi için uğraşıyorlar , bu sebeple en erken haftaya en gec 19 ocakta bekliyorum , inşallah bu tarihlerde açıklanır
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Galiba bu aralar valiler kararnamesi için uğraşıyorlar , bu sebeple en erken haftaya en gec 19 ocakta bekliyorum , inşallah bu tarihlerde açıklanır
can hocam, benim duyum (7 ila 9 u arası olan) genel sekreter ile bakan bey merdivende yürürken duyulmuştu, dialog aynen şöyle ( yeni mülki amirler durumu var efendim, haftaya kalsın) bunu ben biz sanarak yorumlamıştım. valilerle ilgili hazırlık da olabilir...