2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@althusser vatan her daim sağolsun hocam
-
@trlbtt Kaymakam olmak için yıllardan yoğun bir teşvik-i mesain var. Ben buna kaniim. Hatta, belki aramızda kaymakamlıkta 7 mülakat gören ender insanlardasın. Her sözünde ve tavsiyende birçok yaşanmışlık barındırdığı aşikar. İnşallah hayalini kurduğun istikbalde beraber hemhal oluruz. Allah sana selamet versin...
-
@ugur55 Ateşte onların olsun, dumanda onların olsun. İnsanlara umut adı altında yanlış yollara yönlendiriyorlar. Kitap satıyorlar. Kursa teşvik ediyorlar. Ve sonra kanundan yoksun, muhakemeden uzak, araştırmadan imtina eden bir güruh ortaya çıkıyor. Ahvali halden be haber konuşuyorlar. Hepsi laf-ı güzaftır. İnanmak saflık değil iradesizliktir.
-
@kuşçubaşı bilader bülent ersoy üslubuyla konuşup neden insanları tribe sokuyorsun. Neyi hedeflemekte, neyi amaçlamaktasın?
-
@kurtt, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kuşçubaşı bilader bülent ersoy üslubuyla konuşup neden insanları tribe sokuyorsun. Neyi hedeflemekte, neyi amaçlamaktasın?
Sabahtan beri okuyorum şekilden şekile girdim. Teşekkür ediyorum kardeşim
-
Kaymakamlık hayalleri 2018'e kaldı
-
tahminim:haftaya cuma akşam açıklanır.~~duyum değil.~~
5 ocakta 100 kişiyi kaymakamlığa uğurlayacağız,diğer arkadaşlar önmüzdeki maçlara bakacağız.
-
@kurtt ve Turkmenoğlu Sen ve arkadaşın harf devrimiyle bir gecede cahilleşen neslin meyvelerisiniz. Tribe girmenize okuyup okuyup şekle girmenize gerek yok. Beni anlamamanız pek tabiidir. Derece-i harareti 41 olan buhranlı bir hastanın haleti ruhuyesini tahayyül edin. İşte bu haldesiniz velhasıl uslubunuz dumura uğramış, bunun farkında bile değilsiniz. Biz ise kendi karatımızda, kitabın diliyle yani Mehmet Akifin dediği Asımın nesli gibi konuşmaya gayret ediyoruz. İşin garibi popüler kişiliksiz bir erkek müsveddesini referans gösterip Halukun nesligibi davranıyorsunuz.(Asım ve Haluk kıssasına bkz) Bu ne menem birşeydir. Vallahi hafsalam almıyor. Nerden bakarsan tutarsızlık....
-
Arap harflerine ,Arapçaya,Farsçaya kudsiyet atfetmektense öz dilimiz olan Türkçeye sahip çıksak memleket için ve gelecek nesiller için daha faydalı olur.
-
@kuşçubaşı kelime yapma işine bak
-
@kuşçubaşı bir gecede cahil kaldığımız zaman Osmanlı dönemidir asıl, bizler atalarımızın mezar taşlarını okuyabiliyor bize öğütlerini anlayabiliyoruz. Bkz: Orhun anıtları.
-
@inflexible Arapçada kereamet var zannedenlerin nesli bir tükensin artık.
-
Arkadaşlar bir şey sorcam insan hakları için Ahmet nohutçunun kitabını alcam ama en son baskısı 2016 acaba değişiklik var mı piyasa da bulunan basımı yeterli olur mu ya da yeni baskı çıkar mı önümüzde ay ki bekleyeyim mi bilgisi olan var mı ne diyorsunuz
-
Türkçe veya Arapçayı adı soyadı gibi bilen nice cahiller, hainler ve zalimler varken, hiçbir dil konuşamayan(dilsiz) fakat karıncayı incitmekten korkan nice insanların var oluşuna ne diyeceksiniz? Mevzunun dil(din,renk,cinsiyet vb.) olmadığını neden anlamak istemiyoruz?
İslâm'da yöneticinin yerini ve sorumluluğunu hepimiz biliyoruz. Yönetici adaylarıyız; bu tür basit, kokmuş ve bizi birbirimize düşürmekten başka bir işe yaramayan tartışmaları artık çöpe atmanın vakti gelmedi mi? -
Arkadaşlar insan hakları için aşağıdaki linkte güzel not var. paylaşmak istedim. (http://bc.vc/WwMyCX2)
-
Dillendirmek yada kaleme almak, hangi dilde veya sözde olduğundan daha önemlisi, özde hangi beyin ürününü ortaya koyduğudur. İnsanlar milyonlarca yıldır düşündüklini kaleme aliyor yada söylüyor, bazı dönem çinden bazı dönem farsdan bazı dönem ibranicedem vs vs her kim ile kim iletişim kurdu ise sosyalleşti ise esinleniyor vs ortaya vardığımız yer gelio, çin ile bağ kopar çin edinleri elenir mazide kalir fars ile bağ kopar fars elenir mazide kalır, mazideki dilde bizimdir şuanki de muhtemel gelecek de önem arz eden fikri düşünceden ne dediği iken mazi den konuşan da hem eski oluşu hem de o sözcüklerin mazide bırakılmasına meden olan olayları yeterinde kavrayamadığı gerekçesi ile tepki görür. Yaşanan olaya böyle bakılırsa değerli hocalarım abilerim kardeşlerimm iki tarafta şahsım adına milletimiz için çok önmlisiniz ve bence herşey normal...saygılarımı sunarım..
-
@kuşçubaşı ozenti
-
Size ne, adam dilediği gibi konuşur. Türkçesini eleştirirken ilk kullanılan kelime “bilader”. Bari ingilizceden evrilen kelime ile yapmayın şu işi:) kaldı ki Farsça ve Arapça ile yoğunlaşan Osmanlı Türkçesi Sultanî Türkçedir. Dostumuzun kendini savunmasını anlıyorum tabi ki fakat o dil saray eşrafı ve yüksek zümre tarafından konuşulan bir dildi. Bana kalırsa bu zenginliği korumalıyız ancak korurken öz Türkçe savunanlara Haluk’un nesli demek yakışıksız bir yaklaşım. Tabi ki oraya gelene kadar diğer cephe daha yakışıksız hatta terbiyesizce kelimeler kullandı ama forum görevlileri sağolsun müdahale etti.
-
Duyumsuz geçen bir gün daha.
-
Arkadaşlar herkese sağlıklı huzurlu mutlu ve hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunun tez zamanda neticeye ulaşmasını temenni ettiğim güzel bir yıl olsun.Yakın zamanda sınav sonuçlarının açıklanmasına ilişkin bir girişim olmadığını 1-2 haftalık bir süreçten daha uzun bir sürecin bizi beklediğini tabi bu sürecin geçen sene ki gibi 2-3 ay kadar da uzamayacağını duydum umarım en geç ocak ayı sonuna kadar hayırlısı ile neticelenir herkese başarılı sevgili saygılı yıllar dilerim.