2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
haftanın kalan günleri için bakanlığı takip edilebilenler, yolu düşenler yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederiz... muhtemelen 3. hafta içinde açıklanacak denilmektedir, lakin bugün külliyede toplanma işi epey hızlandırmıştır... hayırlısı ile bir ilan edilse....
-
@refik-soydam ben de 12 ya da 19 ocak die düşünüyorum. aldığım duyumların çoğu da o yönde. tabi kaynakların sağlamlık derecesini bilmiyorum ama bu tarihler çok konuşuluyor.
-
saat 8.30 gibi şubeyi mi arasak acaba yine. Açarlarsa canlanır buralar.
-
@turkmenoglu Bence de iyi fikir. bu heyecanı yaşamak bile güzel
-
Umarım hızlandırmıştır süreci, burada sayfa yenileyip duyum var mı acaba diye hayata adapte olamamaktan bitap düştüm.
-
@turkmenoglu ya tadilat devam ediyorsa?
-
@tulinckk bir umuttur yaşamak
-
@turkmenoglu yapabileceğimiz tek şey evet
-
@tulinckk ben mülakata girdiğim günden beri sebepsiz olarak bugüne odaklandım. Bugünden ümitliyim. bakanlıkta bi jest yapıp böyle bir günde açıklar belki.
-
@turkmenoglu ben de 12cuma ama keşke sen haklı çıksan
-
@turkmenoglu günün anlam ve önemine yakışır bugün açıklanması inşallah dediğiniz olur
-
@conii kardeşim bide sabah öğrendim günün anlam ve önemini. Hayırlısıyla bekliyoruz inşallah :))
-
Yarım saat 1 saat sonra bi ararız bakalım birileri var mı
-
@turkmenoglu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@conii kardeşim bide sabah öğrendim günün anlam ve önemini. Hayırlısıyla bekliyoruz inşallah :))
Yaparlar mı ki acaba öyle bir şey , İdareciler gününde kaymakamlık sonucu açıklamak
-
@can-mavi @TURKMENOGLU ben de bugün öğrendim bugünün bizim günümüz olduğunu ama yaparlarsa böyle birşey çok kral olur valla
-
Hele bir de bugun Sn. Cumhurbaşkanımız kaymakamlar toplantısı yapmışsın
-
@can-mavi Valla unutulmaz bi anı olur heralde
-
@can-mavi hayalin güzelliği cümle kurmama engel oluyor. Kendimi ifade edemiyorum inşallah o gün bugündür
-
herkese iyi günler maliye sonuncu sınıf öğrencisiyim ama kaymakamlık ve kpss hakkında çok bilgim yok yardımcı olur musunuz?
-
17 Ocak Doğum günüm bakalım ne olacak 17 de açıklanırsa sonuç ne olursa olsun unutamam herhalde