2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@zerenzeren kimse kendisini paylaşım yaptı diye elestirmedi, üslupla dolayi eleştirdi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@zerenzeren kimse kendisini paylaşım yaptı diye elestirmedi, üslupla dolayi eleştirdi
Yaşa hocam haklısın bilgisine bişey diyen çıkmadı ama üslubu yanlış olduğu için tepki gösterildi
-
@zerenzeren 5dakika öncesinde açıklanacağını söylemiş olması ya da ilan tarihini paylaşması Çok kıymetli. Ben olaylara hakim değilim yeniyim ama duyum alabildiğimiz biri var madem bunun kıymeti bilinmeli bence.
-
Eninde sonunda aciklanacak bi sinav icin Uslubuna dikkat etmeyen bi arkadastan neden ozur dilensinki. Herkes elestirilebilir nolmus yani.
-
@tulinckk yaşanan tartismayi uslubu pek hatirlamiyorum aklımda kalan fazla elestrildigi söylemek istedigim tam olarak söylediğiniz şey
-
@kaya06 tanıdığı eşi dostu olan insanlar sınav ilan tarihini aylar önceden öğrenip yol haritası çizerken bizimle bu bilgi paylaşılmasaydı şuan mülakatta olmayacaktım kendi adıma.
-
Forumdaşlar köşeli hakkında konuşmayı bırakalım şimdi , yoksa bu konu uzar gider , hepimizin bekleyişi aynı , paylaşan yapan herkese trol olmaması kaydıyla sayımız var , genel olan amaçla özel olan amaca suruklemeyelim paylaşımları, nacizane ricamdir
-
Köşeli derken kişiler olacak o
-
arkadaşa kimse açıklamanın özünü oluşturan yapıdan dolayı bir şey demedi, açıklamayı artık ne kadar erkenden öğreniyorsa bunu üstünlük yada en azından bu alanımız için tek ben merkezli uslupla ilanında sorun oldu.. yoksa açıklama yazmasına şahsi olarak bir şey demedim, diyeni de okumadım. ayrıca bu usluba sahip kişinin öyle yada böyle ben merkezli buraya bilgiyi eriştireçeğinden de eminim.. varlığı buradan geliyor... üzüntüye gerek yok... günlerce bekleyen 2 3 saat daha bekleyebilir... şuandan açıklanacağı zamanı söyleyebiliyorsa buyursun...:)
-
@refik-soydam kesinlikle katiliyorum
-
2-3 saat önceden verilecek olan bilginin ben çok ta dişe değer olduğunu düşünmüyorum. Bu şahsi kanaatim tabi. Ama birisi şöyle hafta başından ya da 3-4 gün önceden uyandırabiliyorsa forumu o konuda sesim çıkmaz. 2-3 saat öncesinde öğrenmiş olmak bana sadece o saatler aralığında ekstra olarak 50 kere daha fazla F5 yaptırır. Yazılı açıklanmadan önce pareto bu hafta beklenmiyor önümüzdeki hafta %80 vs gibi yorum yapmıştı. Ben böyle yorumlara itimat ediyorum şahsen.
-
Bilginin her türlüsün açık olmalıyız @can-mavi ve @KaymakamAdaylıgı bu grubun su an mihenk taşları olup emeklerine saygı duymwmız gerekir. 2-3 saat önceden öğrenmek bile kimi arkadaslar ve bnm için çok önemli o psikolojiye hazırlanmak çok başka bir olay.Kısacası şahsım adına tekrar çok teşekkürler. Bu cumaya odaklandık hayırlısı.
-
Bu cuma-cumartesi açıklanması sayın bakanımızın önümüzdeki iki gün içinde Ankarada olmasına/kalmasına bağlı bence..Liste hazırsa getirin imzalayayım demeyecektir yine,iki üç gün üzerine düşünüp açıklanır .. Ha bakarsın ki yarın Bakanımız Hakkari’ye Şırnak’a vesaire gider durum böyle olursa bu hafta da açıklanmaz ,Bakanımız ve ekibi listeyi son kez görüşmeden açıklanmaz bu iki güne bağlı
-
@moonlight iki gün Ankarada kalacagini düşünüyorum ak parti mkyk toplantisida yarin olacagi icin böyle düşünüyorum
-
Bi 10 günü daha var bence dostlar ama burda bir şeyler okumakta iyi oluyor.
-
Sayın bakan gündüz sonrası ekstra bir ziyarette bulunmadı gibi. En azından sosyal medyadan görebildiğimiz bu yönde. Bakanlık çalışmalarına ayırmış olabilir bu vaktini. Geçen gün okudum pomem de iki aydır açıklanmıyormuş sanırım
-
Bence bakan bey bu hafta bakanlar kurulu,
Idareciler gunu ve yarin da myk var ust uste 3 4 gundur Ankarada olacak listeyi gözden gecirmistir bir sekil almistir liste. cumhurbaskanliginda son hali verildi verilecektir. Gün yakindir. -
Hep sorarlar ya; giden için mi zor, kalan için mi?
Ben yaşadım defalarca; kalan için çok zor.
Rabbim elenecek 300 vatan evladının bahtını açık etsin, gönlünü hoş etsin, onlara sabır ve güç versin.
Ve Rabbim kazanacak 100 vatan evladı için o güzel mesleği hayırlı kılsın ve onlara görevi hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin inşaallah. -
@hakimikaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hep sorarlar ya; giden için mi zor, kalan için mi?
Ben yaşadım defalarca; kalan için çok zor.
Rabbim elenecek 300 vatan evladının bahtını açık etsin, gönlünü hoş etsin, onlara sabır ve güç versin.
Ve Rabbim kazanacak 100 vatan evladı için o güzel mesleği hayırlı kılsın ve onlara görevi hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin inşaallah.Amin
-
Arkadaşlar bu forumdaki son mesajım; söylediğim sözler için özür dilerim kusura bakmayın. Amacım bir nebze sizlere yardımcı olmaktı. Yanlış anlaşılmış olabilirim. İNSANIZ hepimiz. Hayırlı akşamlar.