2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bazı arkadaşlar samimi bir şekilde duyumunu paylaşıyor. Bu kişilere gelen tepkilere bakıyorum ‘isim ver, makam ver, kimden duydun vs vs’ şeklinde soruluyor. Kimileri duyum duyum bıktım diyor. Arkadaşlar biraz daha düşünceli olalım. Birşeyleri paylaşan Kişiler zaten kesin bilemez. Hatta bunu bakan bey dışında birçok kimse kesin bilemez. Duyumlara inanmak istemeyen kişiler o yazılanları dikkate almaz olur biter. Ama buraya kimsenin (ki bu yazan kişilerde aynı sonucu bekliyor) hayali duyumlar yazacağına inanmıyorum.
-
@ilmer 2015te 4gün sonra açıklanmış, 15Temmuz’dan sonra tüm kurumlar süreci uzatıyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah beklediğimize, yaşadığımız strese deger
-
Allah gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın .
-
@görünür-el değerli hocam duyumlar tabiki önemli lakin belli bir aşamadan sonra beklentiyi düşürüyor. Herkesin gözü kulağı burda ha açıklandı ha açıklanacak derken 2 ay geçmiş oluyor Umarım duyumlar gerçek çıkar yaşanılan strese değer saygılar.
-
20 Ocak’tan sonra açıklanmaz ise o zaman mart ayını konuşabiliriz ama şu an erken bence bana söylenilen süreci mümkün olduğunca hızlı bir şekilde bitirebilmek ama bunu yapmak aceleci olmak anlamına gelmez dediler hayırlısını isteyelim
-
@makif34 şubat ayını niye atlıyor herkes tatil diye mi? Bu konuyu anlayamadım bi türlü
-
@can-mavi nin duyumuna güveniyorum en geç haftaya cuma açıklanmasını umut ediyorum
-
Arkadaslar ben bi fuarda sayin bakan beyi dinlemistim. Soyle bir sey demisti. Ocak sonuna kadar bakanlikla ilgili islerimzi halledicem sonrasinda bahara kadar subat mart aylarinda doguda guneydoguda olucam insallah demisti.
-
Duyduğum kadarıyla şuan liste ile ilgili bir çalışma yok ve 2 aydan önce açıklanmayacağı yönünde. Herkese iyi günler dilerim
-
@governer123 yok artık yeni sınav ilanı gelmeyecek o zaman?
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaslar ben bi fuarda sayin bakan beyi dinlemistim. Soyle bir sey demisti. Ocak sonuna kadar bakanlikla ilgili islerimzi halledicem sonrasinda bahara kadar subat mart aylarinda doguda guneydoguda olucam insallah demisti.
Yani benim anladigim kadariyla eger yanlissa duzeltin her turlu ocak sonuna kadar biter bu is.
-
benim geri sayacım 47 den düşüyor..
-
@kaya06 bence martta açıklanır iki aydan evvel açıklanma ihtimali zor, gönül ister ki bugün açıklansın lakin şartlar ortada...
-
@ilmer, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaya06 bence martta açıklanır iki aydan evvel açıklanma ihtimali zor, gönül ister ki bugün açıklansın lakin şartlar ortada...
Şartlar ortada derken anlayamadim
-
@governer123 Hala bir calismanin baslamadigini bende duydum. Lakin baslanirsa cok surmez yeter ki baslasin. Sonucta onceki sinavlar 4 gunde aciklanabiliyordu.
-
bize bunları düşündüren geçen seneki olağanüstü durum, 15 temmuzun etkisiyle soruşturmanın titizlikle yapılması,referandum koşuşturması dolayısıyla bakanın pek Ankarada duramaması..Bu sene? Artık özüne dönmeli sistem.. Ama dönmedi dönmüyor.. Ben nihai listenin hazır olduğunu ancak son kez üzerinde tartışmak için bekletildiğini düşünüyorum, ha bu bu hafta olur,haftaya olur,martta olur bilemem.. Ama her şey normale döndü bizim sonuçlar dışında.. Açıklamak isteyen değil cuma 1 saat içinde bile açıklar ama bekletecekler üzerinde son kez düşünecekler bunun için de bakanın iki-üç gün Bakanlıkta durması şart..İyi olur inşallah ne diyelim
-
@kaya06 kurumların çoğu 2 aydan evvel mülakatı açıklamıyor kast ettiğim bu
-
@mulkiamir çalisma anlaminda ne yapilmasi gerekiyorki. Zaten daha bu haftaya kadar bakan bey ankarada bile olamadi yogun programindan dolayi. Sadece guvenlik sorusturmalari yapilmistir bakan bey bakan yadimcisi ve mustesar bey biraraya geldiginde bir gunlerini almazki.
-
@ilmer ama o kurumlar alim yapiyorlar mi ki yeniden.Yakin zamanda sinav acilacak deniliyor kaymakamlik icin. Ben o sinavi bekliyorum zaten. Bence umudunuzu kaybetmeyin cok fazla surmez bu sefer.
-
Geçen sene 10 gün oldu 15 gün oldu normaldir dedik ha geldi ha gelecek.. 1 ay oldu , 1 buçuk ay oldu bu sene rekora gidiyor dedik .. az daha sabır 2 ay oldu anladık ki artık eskisi değil bıraktık ,2 buçuk ay oldu hepten ümidi kestik , beklemekten vazgeçtik akışına bıraktık derken hiç beklemediğimiz anda KPSS gecesinde açıklandı üzdü bizi.. İnşallah özüne döner dostlar en kısa zamanda sağlam br duyum alabilme ümidiyle inşallah