2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yeni sınav için nisan sonu mayıs başı demiş @KaymakamAdaylığı 2018 kaymakamlık başlığında.
-
Arkadaşlar son aldığım bir duyuma göre henüz bir çalışmanın olmadığı ama muhtemelen 3 hafta sonra açıklanabilmesinin kuvvetle muhtemel olduğuna dair bir bilgi aldım. Bunu sa duyum-u umumiye bildiriyorum. Kaynak içeriden
-
öncelikle duyum konusunda benim yazdığım cümle sadece denk gelmiş bir "konuşma haftaya kalsın" yoksa kimseyi tanımam... hazırlık konusunda, komisyon notlaması sonrası (ki o gün sonunda hemen hemen netleniyor) hazırlık çalışması için bakan beyi talimatı gereklidir, bu talimat gelmeden alt birim kendiliğinden süreç işletemez, hazırlık yapılmadı söylemi yerindedir, çünkü bakan bey haftaya bırakın demediği zaman hazırlık edilecek, hazırlık işleminin uzun süreçeğini de düşünmüyorum. lakin sonrası için bakan onayı kısmı uzayabilir (bakan beyin nerede olacağı, ona zaman ayırabileceği,-misyon koruma süreci gibi- çeşitli nedenlerle uzayabilir... kaymakam adaylığı birimine gelen istihabarat verileri ve komisyon puanlama ve değerlendirmelerini bir araya getirip listeyi şekillendirmek 2 3 gün max... kalanı için süreç HAYIRLISI artık..hee bu yargıyı nereden duydun diyenler için sınıf arkadaşım sigara sonrası öğlen sonrası mesaisine başlamak için yürürken merdivende bakan beye denk gelmiş genel sekreter ile konuşma merdiven bitene kadar kulak misafiri oldu....duyum kısmı da zati böyle bir şeydir, bundan ötesini beklemek akıl karı değil, bunları paylaşan kişilere de olmadı diye saldırmak yerli değildir...gönül ister bazıları gibi genel sekretere ulaşan verilere ulaşabilmek whatsaplar üzerinden resimlerini alabilmek lakin....bunu edebilen sayısı çok az, forumda bazı şahit olduğum cümleler var arka planı buna yakındır, umarım herkes için hayırlı olur... BEKLEMEK EN BÜYÜK İBADETTİR, sabır..allah kolaylıklar ihsan eylesin..
-
@refik-soydam hocam kısaca özetleyecek olursak henüz bir çalışma yok değil mi?
-
@selmanersoy hocam, buna net bir şey diyemem, emin değilim, benim beklediğim ocak üçüncü hafta bu işin biteceği... ama ben bunu bir yere kişiye dayandırmıyorum...bakanlığı bulabildiğim iş yükü ve bakan beyin yine bulabildiğim programı....
1-misyon koruma
2-21. dönem polis
3 biz
bu şekilde sıralandığını tahmin ediyor bekliyorum... ilki dün gece geldi, şimdi ikinci de sıra sonra bizde düşünüyorum.. -
Şimdi genel algıya bakarsak 1 haftada açıklanması hayal gibi görünüyor. Herhalde tüm umutların kırılma noktası 19 ocak olacak gibi. İnşallah yarın veya sonraki hafta biter yoksa kazanamayan 300 kişi için bir sonraki yazılıyı kazanmak zorlaşacak
-
18.35te şubeyi aradım açtılar. “Ne zaman açıklanır bilemiyoruz ancak bu hafta olmaz” dediler.
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
18.35te şubeyi aradım açtılar. “Ne zaman açıklanır bilemiyoruz ancak bu hafta olmaz” dediler.
Kendiliğinden mi bu hafta olmaz dediler o zaman haftaya mı Bunu mu anlamalıyız? Sürekli arayıp mahalle baskısı falan mı yapsak belki daha hızlı açıklarlar
-
@mülkiamir ne zaman açıklanır bir bilginiz yoksa bile tahmininiz vardır dedimsıkıştırınca öyle deyiverdi:)
-
@mülkiamir şu tarihte açıklanacak deseler de böyle beklemesek keşke
-
Arayan oldu mu saat 19 dan sonra
-
@can-mavi arayan bi sen bi ben hocam:)
-
@can-mavi açan yok hocam...az önce aradım
-
İstihbarat verilerinde nelere dikkat ediliyor acaba hagb bir engel teşkil eder mi acaba yüz kızartıcı bir suç değil basit yaralama
-
@herhangibiri hocam bu konuda fikir yazmak oldukça zor, emniyet tarafından doldurulan belgede görüş kısmı var, orada vakada davrınız, karşı tarafın durumu, memurlara karşı tutumunuz vb dosyada yer alan etmenler, dikkate alınıp görüş iletilebilir.... ama fikir vermek gerçekten zor sadece aklıma gelen ne olur düşüncem, yoksa kesinlikle ne olur kesin bilmiyorum...
-
@althusser Kardeşim seni haftaya yine göreve davet ediyorum
Bu arada arkadaslar bugün işyerimize gelen zamanında saygın valilerin şoförlüğünü yapmış bi abi kaymakamlıgı kazandığımı duyunca sizi de Martın başlarında başlatacaklar (kursa) dedi . Nerden öğrendin dedim orasını karıştırma diye dedi işin garibi aynı abi şubatın 20 sine kadar da sonuçlarınız açıklanacak dedi. Genel kanı Mart'ta başlatılacağı yönünde yani -
@refik-soydam Allah razı olsun kardeşim bu konu çok kafamı kurcalıyor bu işleri daha yakından bilen arkadaşların da yorumlarını bekliyorum
-
@herhangibiri komşularına evli ise eşi ile kavgasına şahit oldun mu soruluyor? buradan hareketle eş kavgasını da soruyorlar, inşllah sorun teşkil etmez...
-
@ykpgoc, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser Kardeşim seni haftaya yine göreve davet ediyorum
Bu arada arkadaslar bugün işyerimize gelen zamanında saygın valilerin şoförlüğünü yapmış bi abi kaymakamlıgı kazandığımı duyunca sizi de Martın başlarında başlatacaklar (kursa) dedi . Nerden öğrendin dedim orasını karıştırma diye dedi işin garibi aynı abi şubatın 20 sine kadar da sonuçlarınız açıklanacak dedi. Genel kanı Mart'ta başlatılacağı yönünde yaniMartta baslatilacaksa sonuç için Şubat 20 geç olmaz mı, ocak 20 olabilir mi
-
@can-mavi Aynen kardeşim zaten orası tutarsız da o konuyu net bilmediğini bi tahmin söyle bari dedim şubat 20 dedi . Zaten bu kısmı dikkate almayın ama kulislerde Mart'ta başlatılacağı söyleniyomus. Zaten genel duyumlarda bu yönde forumda