2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
herkese günaydın bugün açıklanır mı?
-
@refik-soydam bunu nerde dedi hocam?
-
@köykorucusu bugün için beklentiyi düşük tutmakla birlikte; teamülen kaymakam aday adayları, her cuma kendiliğinden umutlanır
Saat 20.00'den sonra 2 sorunun cevabı beklentiyi yükseltebilir.- Telefonlara cevap veriliyor mu?
- Işıklar yanıyor mu?
İnşallah bu sefer süreç uzamaz. Duyumu olan arkadaşlar varsa bilgilendirmelerini bekliyoruz
-
Top artik Sn. Bakan'da diye dusunuyorum. Komisyon illaki bir liste olusturmustur. Benim duyumum da ocak ayi icinde isin bitecegi yonunde.
-
@captain, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@köykorucusu bugün için beklentiyi düşük tutmakla birlikte; teamülen kaymakam aday adayları, her cuma kendiliğinden umutlanır
Saat 20.00'den sonra 2 sorunun cevabı beklentiyi yükseltebilir.- Telefonlara cevap veriliyor mu?
- Işıklar yanıyor mu?
İnşallah bu sefer süreç uzamaz. Duyumu olan arkadaşlar varsa bilgilendirmelerini bekliyoruz
düşük de olsa benim beklentim var bugün için
-
@can-mavi gün sonunda hayırlı haberler alırız inşallah.
-
@can-mavi inşallah hocam o gün bugün olsun:):)
-
@captain inşallah dostum
-
@ilmer inşallah kardeşim
-
@captain hayırlısı olsun.
akşam 6-8 arası hareketlenme olur :)) -
arkadaşlar cümleten Hayırlı Cumalar,
aranızda bilen vardır???
Kaymakam adaylığı yönetmeliğindeki :
"İl merkez stajı
MADDE 8 – (1) Adaylar atandıkları il valiliklerinde göreve başlarlar ve her türlü özlük işlemleri bu illerde
yürütülür.
(2) İl Merkez Stajı sırasında adaylara illerde hazırlanacak 2 aylık bir programa göre, bizzat valinin direktif ve
gözetimi altında valilik birimlerinden başlamak üzere bütün Bakanlıkların ilde mevcut kuruluşlarında ve il özel idaresi
ile il belediyesinde staj yaptırılır.
(3) İlde vali veya vali yardımcısı başkanlığında toplanan kurul ve komisyonlara izleyici veya vali uygun
görürse raportör olarak iştirak ettirilirler.
(4) İl Merkez Stajının ikinci haftasında adaylar Başkanlık ve Genel Müdürlükçe hazırlanacak bir program
çerçevesinde Ankara’da yurtiçi uyum eğitimine tabi tutulurlar.
(5) Her aday için atandıkları ilde göreve başladıkları tarihten....."ifadeye göre Ankara'daki yurtiçi uyum eğitimi ne kadar sürüyor???
-
@gökmen dostum uyum kursu 5 işgünü sürüyor, hem şuan bakanlığın 2018 eğitim programında yer alıyor, hem de 105. dönem arkadaşlardan biliyorum
-
@can-mavi sağol kardeşim.
bu arada teyakkuzdasın maşallah -
@gökmen dostum bilgisayarda yan sekmede forum açık, bir yanda ebys diğer yanda forum
-
Hayırlı bir günde hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Hayırlı cumalar arkadaşlar
-
Arkadaşlar ne olursanız olun insanlara üstten bakıp kibirli davranmayın..hayırlı cumalar
-
arkadaşlar yazılı sınav sonuçları açıklanacağı dönem link takip edenler vardı bu forumda. nasıl yapıldığını ben bilmiorum ama ordan takip edebilr miyiz ki..bilen var mı ?
-
@newplanet, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
arkadaşlar yazılı sınav sonuçları açıklanacağı dönem link takip edenler vardı bu forumda. nasıl yapıldığını ben bilmiorum ama ordan takip edebilr miyiz ki..bilen var mı ?
Bu sefer link yok maalesef duyumlardan umutlanıyoruz. 10-11-12 ocak civarı diye duyum almıştık bizde ama boş çıkacak heralde
-
@mülkiamir bugün de açıklanmazsa ümidim iyice bitecek walla. eskiden burdaki yorumları okurken niye bu kadar sabırsızlar ki eninde sonunda açıklanacak diodum,demek ki öyle olmuomuş,hiç olmuomuş hem de.. Rabbim sabır versin hepimize. inşallah tüm bu bekleyişe ve strese değer bir sonuç alırız.
-
Henüz bugüne dair bir duyum gelmediğine göre haftaya kaldık