2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@y-kaymakamı darlandık olacaktı
-
@2008 ön işlem yapılmadan (en azından ilan) listeye dahil edilmez hocam.şubat başı gibi stratejik planlar yayımlar orada yer almazsa dediğiniz varsayım temellenir....
-
Bakan Ankarada ise bugün ya da yarın gece 01.30 gibi gelir inşallah Gelmese de sinerji yaratalım gelsin
-
Akşam yoklamak lazım şubeyi
-
@refik-soydam eyvallah bu kadar detayli bilmiyordum insallah bizimki aciklanir tez zamanda da
-
Ciddi anlamda bugün açıklanmaması için hiçbir sebep yok
- Bakan iki üç gün ankaradaydı
- Halihazırda idareciler günü kutlandı
- Eğer özüne döndüyse tam mevsiminde 22. gün
- Bugün cuma açıklayıp tatile girme arzusu
5.Ortada bir şey yokken bile Cuma gününün albenisi
-
bir önceki sınavın forumuna şöyle bir baktım da; açıklandığı gün, herkeste aynı ruh hali devam ediyorken bakanlık ışıklarının açık olduğu, telefona baktıkları (bazen bakmadıkları) fakat bilgi vermedikleri, 'bugün de olmadı' yorumlarının yapıldığı vakitlerde önce trabzonlu yeni bir arkadaş , sonra da kaymakamadaylığı açıklanacak diyor...hatta devamında kızgınlıkla millet atışmaya başlıyor v.s. v.s.
ben bu akşam bi yere gidecem, fakat yolu uzatıp bi bakanlığın ordan geçeyim diyorum. ha lambalara bakabilecek olan varsa beni de yormamış olur
bir de Trabzon'lu fedakar bi kardeşe ihtiyacımız var.
-
Hadi cuma sinerjisi başlasın o zaman kardeşler
-
@moonlight bakan bey istda uyuşturucu ile ilgili paneldeyken bakanlık üst düzey görevlileri Kızılcahamam'da toplantı halindelermiş kesin bilgi bu ista bakan bey ile birlikte gelmiş olsalardı daha kuvvetli bir duyum alma şansı elde edecektim bugün açıklanmazsa haftasonu kuvvetli bir duyum sizlerle paylaşırım temennim bugün açıklanması ihtimal az da olsa var bugün için Allah Hakkı'mızda hayırlısını eylesin..
-
10-11 gibi gececegim bakanligin onunden bakarim isiklara.
-
@scotty yazan yazmayan 407 kişi kesin burada herkesden bir cümle alsak:) iyi olur...iki dakika üyelik bence şöyle olur, ya da kulağımıza gelen şu....;)
-
@scotty güzel haberlerini bekliyoruz hocam ️
-
Yağmur duası gibi açıklanma duasına çıkacaz bu gidişle
-
Sayın mevkidaşlarım mülakatı kazandık diyelim nasipse bizi en basitinden nasıl bir süreç bekliyor direk ankarada mı göreve başlayacağız,kaç ay ankarada kalacağız bilgisi olan varsa biraz olsun kafamız dağılır
-
@hozan ilk 5 gün ankarada uyum kursu alacağiz...sonra staj yerlerine gönderileceğiz:)
-
@hozan bir buçuk ay sonra bakanlıkta 5 günlük uyum kursu, ardından dört il tercih ederek 2 ay valilik stajı, ardından iki ayrı ilçede , 2-3 ay kaymakam refikliği stajı, ardından 6 aya kadar ankarada merkez stajı , ardından kaymakam vekilliği , ardından yurtdışı ya da kaymakam olarak atanma..
-
@hozan tabi en son da 4 aylık kaymakamlık kursu sonra atama
-
@moonlight yurt dışı zorunlu değil mi hocam
-
@conii zorunlu ama atamadan önce mi gidiyorlar sonra mı bilemiyorum
-
Anlattıklarınız muazzam bir süreç herkesin hayali tez zamanda inşallah hayırlısı ile nasip olur en çok hak eden 100 kişiye hakkımızda hayırlısı olur inşallah.