2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Komisyon çalışmalara dün başlamışsa ki öyle görünüyor , bugüne bitmesi bana da çok gerçekçi gelmiyor ama insanlar olumlu şeyleri duymayı daha çok seviyor tabi.
-
Benim suan hiccc duyumum yok kimseyide aramayim utaniyorm artik her cuma soruyorum " daha bisey yok sen bi dur" deniyo..
Ama bnde ruyamda gordum bugun aciklaniyodi 98. Siradaydim adimi gordum.. tam liste tam ekranda aciklanirken adimi silip oraya soru isareti koydular
Sinirle uyandim :)) -
Ben de bugün açıklanacak diye bir duyum aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Ama hala bir yanım daha var açıklanmaz diyor karışık duygular içindeyim. -
Bu listede sondan 1. olmaya razı tek ben değilim heralde Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
-
İlk kez bu kadar kişi aynı güne(bugün) işaret ediyor bakalım ne olacak
-
@moonlight hayırlısı olacak inşallah
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@köykorucusu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi
@kaymakamadaylıgı mikrofon sendeÖğleden sonrayı beklemekte fayda var.
Bu öğleden sonra açıklanacağına mı işaret yoksa bir sakin olun öğleden sonra netleşir durum mu demek:) çok heyecanlandım
-
@mülkiamir öğleden sonra netleşir demek
-
@tulinckk başka manaları da var tabi (bknz: yedi bela Hüsnü
-
Heyecan dorukta 80 milyon ayakta haydi popescu haydi oğlum:))
-
@serdaristanbullu benim anladığım açıklanacaksa bakanlıkta hareketlilik olacağı
-
@tulinckk benim anladığımda geceye kalmayacağı
-
Heyecanınız sonuç açıklandıktan sonra büyük bir sevince dönüşür inşallah
Umarım sonraki sınavda bu heyecanı yaşayanlar içerisinde olurum:) -
İkindi beklemeyin arkadaşlar ya gelecekse gece gelecek
-
birilerine mesaiye kalacaksın denirse? yada hazırlayın şunu ilan edin diye bırakılırsa liste öğleden sonra toplanırız, yada gece için:)
-
Güneş batmadan açıklanmış mı hiç acaba ? ️ Hadi bakalım artık Şafak doğan güneş olsun inşallah ...
-
Arkadaşlar amacım tartışma yaratmak ya da polemiğe girmek değil. Lakin şunu diyeyim bugün açıklanma ihtimali aldığım duyumlar itibariyle sıfır. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlı Cumalar.
-
@görünür-el senin duyumlar ne zamanı işaret ediyor hocam
-
@yeysaü şu tarih diye bilmemekle beraber ortalama 2 hafta daha açıklanmayacagı yönünde...
-
@görünür-el ben de öyle duymus ve paylasmistim. Ama arkadaslar dünden beri bugun icin soyluyorlar vardir bir bildikleri elbette. Belki öne alinmistir vs...