2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
kurumlararası bilgi verme zorunluluğu 15 gün, o kadarlık bir sürede memur olamayanlara verilir... ikisi toplasan 20 gün sürer en kötü 5 martta da uyum kursuna cağrılır..buradan bakarsa 30 günlük max süre 5 şubata gönderme ediyor..bu süreyi geçtiği zamanda mart ikinci haftasına yetiştirmek için kurum işleyişi zorlanabilir...
-
Biraz içim rahatlar gibi oldu, sanki hep bu şekilde açıklanacak diye ümitlenip hayal kırıklığına uğrayacakmışız gibi hissetmeyebaşlamıştım.
-
Ben artık hiç açıklanmayacak gibi hissetmeye başladım
-
umarım 78 günü geçmeyiz rekor kırmayız
-
bakan bey bildirimine göre bakanlıkta olduğu net:) artık
-
@refik-soydam düzeltme olmadığı****
-
Merhaba arkadaşlar ben de şubat ortası diye bir duyum aldım iki farklı kaynaktan alınca yazma ihtiyacı hissettim umarım çarşamba duyumu doğru çıkarda herkes önüne bakar.
-
@refik-soydam anlamadım ne demek istediğinizi
-
bugün için herhangi bir duyum yok galiba.
-
@köykorucusu geçmişten gelen duyum var çarşambadan cuma’ya kadar diye
-
@cevatcobanli444 kardeşimizin duyumları ve yorumları kendi içinde hiç çelişmemiş ben itimat etmeye başladım bugün ya da bu cuma açıklanacağına.
-
@tulinckk bakan bey bakanlıkta tam gün durmamış bugun, başbakanlık ,külliye gitmiş...hatta bu defa müşteşarını da almış yanına resimlere göre...
-
Ben şubat ortasi diye duymustum ancak sayin bakan beyin bugunkü temaslari heyecan verici
-
@KaymakamAdaylıgı dan ses yok bugun zor gibi:)
-
şubat ortası ise daha bekleyecegız desenıze. bır gun bıle gecmıyor su süreçte.
-
@captainblack şubat ortası gelince de şubat sonu söylemleri çıkar. İki haftadır yaşadığımız bu
-
@osaduman çok yakın arkadasım 1 ay once bana açıklanmanın 2-3 ayı bulacagını ogrenmıstı de ıhtımal vermemıstım adam haklı cıktı.
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Benim duyumum herhangi bi gelisme olmadigi. Hatta henuz kaymakamlik sonuclari icin calisma bile yok. Bu hafta kesinlikle olmaz hatta subat ortasini bulur diye duydum. Ancak gecen sene de o kadar aciklancak dendi aciklanmadi hic beklenmedigi bir vakit aciklandi. Bilinmez elbette. Ben olani soyledim. Kizmayin ve hemen yargilamayin.
8 gün önce de aynisini yazmistim. Şubat ortasi diye.
-
@kaya06 kardeş sen ocak sonuna kadar bakan ankaradaki işleri bitirecek de demiştin. Bazen demekle olmuyor, sadece beklemek gerekiyor
-
@köykorucusu şu saate kadar bir şey derdi herhalde.bugün de olmadı.bi umut Cumayı bekleriz