2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
mart dıyen arkadaslara kızıyordum lakın bu ış oraya gıdecek sanırım
-
Sanırım en güzeli mülakata girmemiş gibi kabul edip hayata kaldığı yerden devam etmek resmen kilitlendik kaldık yahu.
-
@mülkiamir denendi, olmuyor.
-
Bakan bey su tarihte açıklansın demediği sürece tarih tahmininde bulunmak bence mantıklı gelmiyor. Gelecek haftalarda açıklanacak söylemi varsayımdan öte değildir.
-
@tulinckk Cuma günü,bugün açıklancak demiştiniz sanırım.sizde durumlar nedir
-
@tulinckk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir denendi, olmuyor.
Evet siz diyelim ki bunu başardınız çevrenizdekilerin sürekli açıklandı mı sorularına muhattap kalmak işi zorlaştırıyor
-
@taromisaki9 benim sınava hazırlanan başka arkadaşlardan aldığım bir duyumdu, bizzat duyduğum hiçbir bilgi yok ne yazık ki
-
@mülkiamir evet hergün aynı soru unutsan da hatırlatıyor.
-
Artık cuma namazı cıkısında bakana mulakatları sorma zamanı geliyor Ankaradaki arkadaşlardan konuyla ilgili destek bekliyoruz
-
@tulinckk Cuma gunu aciklanacak demistiniz
-
Arkadaşlar durumumu tekrar sordum. Çarşamba veya cuma açıklanacağı en kötü ihtimalle önümüzdeki hafta kesin açıklanacağı. Duyumum sağlamdır.
-
@daywalkers işte bu yüzden birşeyler duyulsa bile söylenmek istenmiyor. Sonra gelip siz şu gün bu gün demiştiniz deniliyor.
-
@daywalkers koskoca vdk başkanı açıklama yapıyor o bile vmy sonuçlarını tutturamıyor, duyumlar şaşabiliyorsa demek
-
@adaykaymakam duyumumu tekrar sordum olacak (telefondan otomatik yazım hatası)
-
Bu arada bana mesaj atan 10'a yakın kişi oldu ama bakıyorum da bu kişilerden foruma yazan sadece 2 kişi diğer sekiz kişi hiçbir şey paylaşmamış. Bildiklerimizi, duyduklarımızı hepimiz yazıp en azından fikir belirterek forumun canlı olmasını sağlamalıyız. Hepimiz her gün onlarca defa foruma girip bakıyoruz. Buraya kimse yazmazsa vakit hiç geçmez gerçekten. Saygılar
-
@adaykaymakam kardeşim kafamız çok karışık ,, sen çarşamba-cuma ya da olağanüstü durumda haftaya kesin diyor .. bir başkası 10 en geç şubata kadar ,, bir başkası iki hafta beklemeyin diyor .. ve ilginçtir herkesin duyumu sağlam
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bu arada bana mesaj atan 10'a yakın kişi oldu ama bakıyorum da bu kişilerden foruma yazan sadece 2 kişi diğer sekiz kişi hiçbir şey paylaşmamış. Bildiklerimizi, duyduklarımızı hepimiz yazıp en azından fikir belirterek forumun canlı olmasını sağlamalıyız. Hepimiz her gün onlarca defa foruma girip bakıyoruz. Buraya kimse yazmazsa vakit hiç geçmez gerçekten. Saygılar
Bazı arkadaşlar sadece seyirci
-
@görünür-el ben gecen haftada yazdim şubatin ortasi diye. Senin de dedigin gibi insallah arkadaslar hakli cikar.
-
@adaykaymakam Boşverin hocam iki sabit gün içinde dönüp duruyor söylemleri...bunlar merkezli beklenti oluşturup üzmeyin kendinizi... naçizane önerim...
-
eğer mart ın ikinci haftası eğitim olacaksa ( ki şuan görevde bulunan kaymakam arkadaş bunu doğruladı ) açıklanması çok uzun sürmeyecek bence.