2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
sabaha kadar böyle kalsın:) yeni yazılımcılar mesai alısamadı galıba:)
-
@refik-soydam yok kalmasın dostum , siteye girişin de uyuyayim
-
@can-mavi telefonu caldır kapatın:) kendine gelir...bizim listeyi düzenlemek için uyuya kalmadı ya:)
-
@refik-soydam site ile birlikte gözlerim de eror veriyor uykusuzluktan
-
@can-mavi sadece bakanlıgın ddegıl tefıts kurulunda gırılmıyor hocam ondan server kısmında guc kesıntısı mı var dusundum ben de...
-
@refik-soydam valla ne desem yalan olur , böyle şeyin nasıl olabileceği konusunda bir bilgim yok , sadece yogun olduğu zaman olurdu , ama bu saatte de yoğunluk olmayacağına göre bi teknik hata olmalı
-
@can-mavi düzenleme ekranı da açık kaldı ise bu halde olabiliyor.... cok fazla olasılık var bu durumla
-
@can-mavi saat sabahın 4.30 unda ne olabilir ki teknik hatadan başka
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi düzenleme ekranı da açık kaldı ise bu halde olabiliyor.... cok fazla olasılık var bu durumla
Bak eğer bu sebeple de oluyorsa site düzelene kadar kesin uyku yok
-
@can-mavi bir resmi düzenliyor da olabilir teftiş kurulunun sayfasına da erişilemiyor bundan dolayı düzenleme ekranı olacagını düşünmüyorum
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi bir resmi düzenliyor da olabilir teftiş kurulunun sayfasına da erişilemiyor bundan dolayı düzenleme ekranı olacagını düşünmüyorum
Birimlerin hsitesi zaten bakanlık sitesinin alt linkleri , ana linke girilemez se alt linke de girilemez ki
-
@can-mavi bizim merak edeceğim bir şey olması çok düşük olasılık hocam...o kesin...
-
@refik-soydam doğru diyorsun , o zaman ben yatar
-
@can-mavi iyi geceler hocam uyuyunuz bence de yarın ola hayır ola:)
-
@can-mavi açıldı sayfa aynı yerden devam degısıklık yok:D
-
Ben son gün girmiştim 20 Aralık'ta ve o günden bu yana en kötü ihtimalle ocak sonuna kadar öğreniriz sonucu diyordum. Diye diye ocağın sonunu da bugün gördük :)) Yeni hedefim şubat ortası hayırlısıyla.
-
@yeysaü istikrarlı bir ilerleyişin var kardeşim:))
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Çarşamba veya cumaya kadar açıklanacak.
Bugün günlerden sen kardeşim
-
Hayırlı sabahlar dostlar gece kalktığımda yazılanları okudum bir aksiyon yaşanmış yine forumla yatıp forumla kalkıyoruz Artık bitsin bu çile. Son duyuma kaldık ama artık pek ihtimal vermesem de açıklanma ihtimalinin olması bile güzel umutla uyandık hayır olur inşallah
-
@adaykaymakam Duyumlarınızda bir gelişme var mı?