2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@herhangibiri güncelleye güncelleye devam ediyorum :))
-
Bugün değil de cuma acıklanmazsa hepımız ıcın bır umutsuzluk olacak
-
@mülkiamir ben de ufak çaplı bir kriz anı yaşadım açıklandı mı diye:)
-
Günlerdir bakanın önünde diye duyuyoruz , ve yanılmıyorsam birkaç gündür Ankara’da idi Bakanımız ,, şuan için her şey Leh’imize sanırım
-
@moonlight açıklamak istediklerinde açıklayacaklar en kötüsü artık hep böyle oluyor en beklemediğin an da geliyr asla hazırlıklı olamıyorsun
-
@tulinckk insan istiyor ki heyecan zirvedeyken açıklansın
-
https:// www. facebook. com /suleymansoylu/videos/1602877279808524/?hc_ref=ARQhFeJSbmJcaP7t-jb-PwsmOAkDjTLTPrN_m9HgUf_lZytCV4Am5PAOwNp1fIxb0bY bakan bey canlı yayında ankarada
-
@moonlight heyecanın dibi göreceği bir an hiç olmayacak sanırım
-
Önümüzdeki 2 hafta icerisinde aciklanacaktir.
-
@d-drogba duyum mu tahmin mi
-
Bu gün o gün mü acaba? @KAYMAKAMADAYLIGI
-
İyi günler arkadaşlar. Benimde pazartesi günü aldıgım duyum, çalışmanın bittiği bakan onayına kaldığı yönünde... En geç 10 Şubata kadar bu işin biteceği söylendi ama ne kadar dogrudur bilemem.
-
Bakanımız 3 gündür Ankara’da ,,, bakın arkadaşlar net söylüyorum “LİSTE BAKANIN ÖNÜNDE” duyumu gerçekse gerçekten en ideal gün bu cuma sonuçlanır ... Haaa ama lehimize olan bu gelişmelere rağmen yine açıklanmazsa haftaya felan da beklemeyelim.Çünkü artık kasıtlı olarak bekletildiğimiz sonucuna ikna olacağım.
-
Bu hafta da patlıcak elimizde bence yeni tarih 10 şubat mı şimdi böyle böyle martı getireceğiz heralde
-
Tükendik yeminle
-
Bu hafta zor gibi
-
Arkadaşlar bugün demek isterdim ama inaninki bildiğim duyduğum şubatin ikinci haftasi. Nedenini bilmiyorum ama hareketlilik bile yok dediler sadece güvenlik sorusturmalari bitmiş.
-
Duyumlar taban tabana zıt.Gelip bitmiş falan deyip bir daha uğramayan arkadaşla da olabiliyor.bir de tabi ‘’bence’’ söylemi oluyor hiçbir elle tutulur yanı yok bunun... Benim duyumum bugün patlıyor dostlar.. Ama cuma günü üst üste liste hazırlar fln geldi.Nedir sizde durumlar ?
-
@kaya06 hocam geçen hafta pazartesi günü önümüzdeki 2 hafta zor diye duymuştum. (3. Hafta açıklanır demiyorum) Lakin süre uzun diye duydugumuz için pek inanmak istenilmiyor:) İnsallah bizimki yanlış duyumdur ve arkadaşların duyduğu gibi bu hafta biter.
-
arkadaşlar kaya06 nın dediği gibi güvenlik soruşturmaları çoktan bitti. liste çalışmalarınında tamamlandığını duyduk. listeye bakan beyin bakacağını duyduk. geriye sadece açıklanması kaldı. ama niçin hala açıklanamadığını öğrenemedim henüz. o yüzden zaten tarih filan vermedim. bende hepimiz gibi bekliyorum.