2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@taromisaki9 zan altinda bırakıp bırakmamak konusunda yazdığımı senin için yazmadım dostum hepimiz için yazdım yanlış anlama
-
@can-mavi amin kardeşim.
-
İktidara gelirseniz, (kaymakam olursanız) hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar (kaymakamlık) yoktur. Her iktidar ( devlet görevi) geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah'ın önünde hesap verecektir.
#Aliyaİzzetbegoviç -
@serdaristanbullu Doğru söylemiş Bilge. O makamın ağırlığını kaldıracak insanlar gerek, ağırlığın altında ezilip kendinden geçenler değil. Bizleri rabbim ağırlığı kaldırabılenlerden eylesin.
-
Sonuçlar her an açıklanabilir dostlar. Bugün gün içinde bile olabilir, bu hafta açıklanacak inşaallah. Eli kulağında
-
@adaykaymakam Kardeşim bilgi içerden mi
-
@adaykaymakam kaynak saglam mı hocam
-
Çok erken saatte beklenti ye girdik , bugün geçmez
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sonuçlar her an açıklanabilir dostlar. Bugün gün içinde bile olabilir, bu hafta açıklanacak inşaallah. Eli kulağında
Dostum 18 gün önceki duyum gibi değil de mi , bak fena beklenti ye giriyoruz haberin olsun
-
Cuma sendromu pazartesiden başladı, hayırlara vesile olsun inşallah
-
Rüyamda açıklandığını gördüm olmuyordu. Rüya da bile üzülüyor insan. Neyse rüyalar tersine çıkarmış diyelim hayra yoralım Bu hafta bitsin artık bu bekleyiş.
-
@adaykaymakam Geldin bi fırtına,gidiyorsun bi fırtına bugün yarın diye diye tutturacaksın dostum sen
-
Duyumsuz olmuyor, vakit geçmiyor diğer türlü. Duyumlarla neredeyse iki ayı bitirdik
-
@taromisaki9 geldi bir tufan gitti bir Boran :))
-
Selam dostlar kaldığımız yerden devam herhalde he hayırlı haftalar herkese nihayete ereriz inşallah
-
Belki bugün belki 3 gün sonra tam tahmin etmek zor lakin bu hafta kesin olarak süreç tamamlanmış olur. Herkesin hakkında hayırlısı..
-
@kaymakamadaylıgı ve beklenen açıklama geldi teşekkürler
-
@asaf06 kaymakamadaylıgı da teyit ettiğine göre sağlam olmuş oldu kaynağım hocam. Bugünden itibaren ara ara f5 yapmaya başlayabiliriz. Tabiki en yoğun f5 zamanını kaymakamadaylıgı nda işaret gelince yaparız
-
@adaykaymakam eyvallah kardeşim
-
@kaymakamadaylıgı Allah senden razı olsun Adamsın