2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Şuan açıklansa ne olacak , kazansak ne olacak , sevinsek ne olacak... 11 kahraman kanlariyla bayragı daha bir al yapti bugun, 11 ana ağlıyor bugün , 11 baba vatan sağolsun diyor bugün , 11 bayrağa sarılı tabut var bugün , Peygamberimizin ordusuna 11 evlat katıldı bugün ... Bırakın açıklanmasın , bırakın tebessüm etmeyelim kazananlara bırakın kaybedenler mülakata üzülmesin bugün... 11 can , 11 can , 11 can ...
-
Cenab-ı Allah şehitliklerini kabul buyursun , ailelerine sabır ihsan eylesin . Biz yarın hayat meşgalesine geri dönücez ve her zaman olduğu gibi "ateş düştüğü yeri yakacak."
-
Onlar Şehit oldular biz yese gama düşelim diye değil bu Toprakları vatan bellemekten vaZgeçmeyelim diye kazandakta kaybetsekte bu memlekete hizmet etmekten devletin bekasını gözetme saikinden vazgeçmeyecez Allah bu saiki hiçbirimize unutturmasın.
“İnsan doğar beşikte mezarda yatmak için,
Ve kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. “Ruhları Şad Olsun
-
Büyük fedakarlıkları karşısında eziliyorum. Allah şehadetlerini kabul etsin, ailelerine sabır versin.
-
Hakkını helal etsin şehitlerimiz. Bazen ne kadar da dünyalık yaşadığımızı anlıyoruz. Bu forumda sınav sonucunu bekliyebiliyorsak ve bu cennet vatanda nefes alabiliyorsak nice yiğit Mehmetçik sayesinde. Allah onlardan razı olsun. Ailelerinin ve Milletimizin başı sağolsun. Rabbim onların hatıralarına sahip cıkabilmeyi nasip etsin bizlere inşallah.
-
Şehidimiz Bilal AKPINAR'ın vasiyeti:
"Kardeşim senden ricamdır, bana bir şey olana kadar sende saklı kalsın. Kardeşim bu savaş haç ile hilalin, imanla inkarın, hak ile batılın, küfür ve tevhidin savaşıdır. O yüzden anneme, babama, kardeşime, Nur’a söyleyin üzülmesinler kesinlikle, hayatlarının geri kalanını rahat geçirsinler. Anneme o istediği evi alsınlar. Dua etsin arada bir. Üzülmekle hayatını bitirmesin. Babam da Beyza da haklarını helal etsin, üzülmesinler. Nur’a söyleyin ben ona doyamadım. Ama eğer gidersem hakkını helal etsin. Üzülmesin, öbür tarafta birbirimize kavuşacağız inşallah. Beraber planladığımız gezilecek yerleri gezsin, benim yasımı tutmakla ömür geçirmesin. Aileme iyi baksın. Beni Safranbolu’ya gömsünler kardeşim. Babamlara söyleyin devletin bağladığı aylığın yüzde 10’unu yine Zehra teyzenin oraya versinler. Hakkınızı helal edin." -
Destanı öksüz sûkutu derin meçhul askerin
-
@moonlight bu hafta açıklanmayacak.
-
@cevatcobanli444 başka mevzu yok mu kim sordu aciklanip aciklanmayacagini böyle bir günde.
-
"Bir hilal uğruna ya Râb ne güneşler batıyor."
Allah milletimizi,devletimizi,ordumuzu korusun. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun inşallah
İstanbul bugün şehitlerimize ağlıyor sanki. Güneşin açacağı günler tez vakitte gelsin -
@can-mavi 12 ...
-
@kaya06 sana cevap vermedim sen de bana cevat verme mümkünse
-
@cevatcobanli444 bence de. Iyi ederiz ikimiz de.
-
Bu hafta o hafta mı ?
-
Vatanımız,milletimiz ve özellikle cephedeki askerlerimiz için güzel bir hafta olması temennisiyle Rabbim yardımcıları olsun...
Hepimizin hakkında hayırlı sonuçlar aldığı bir hafta olur inşallah... -
Pazartesi yüzde bir milyon,şubatın ikinci haftası,liste hazır,liste tozlandı diyen arkadaşlar bi ses verin hele.ayrıca kaymakamadaylının en geç 12 günü de bu çarşambaya denk geliyor
-
@taromisaki9 dostum bence o 10-12 gün ortalama bir rakam , şimdi adamı zan altinda bırakmaya gerek yok , geçen cuma duyumu sağlam olan arkadaşlar halılardı, prosedür işleri kaldı , TAHMİNİ OLARAK artık son demler
-
@can-mavi halılardı derken yanlış anlaşılmasın o haklılardı olacak
-
@can-mavi zan altında bırakmıyorumki,adam mecbur da değil gelip bize bilgi vermeye.en erken cuma beklerim ben zaten.sormak istediğim durumlar nedir
-
Artık son demler bence , yakın zamanda açıklanır , Allah en çok hakeden ve meslegin konumundan dolayı şehitlerimizin her bir damla kanını yüreğinde hisseden 100 kişiye nasip eylesin