2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@selmanersoy açıklanma ihtimalim vardır belki hocam. Işıklar yanıyor mu acaba
-
@taromisaki9 Ağzına sağlık hocam.
-
@g4z1 hocam gidip bakasım bile Yok moralim bozuldu benim de bilmiyorum Işık'lar açık mı vardır belki bakan
-
@selmanersoy hocam senin duyumun da yabana atılır gibi değil. Işık’lar ve telefonla desteklenirse umutlar gece 1’e kadar taze kalır
-
@selmanersoy ya birader hadi iki üç gün önce hesap açanların trollugunu anladikta 4 ay önce trolluk için hesap açmak nedir kesin sinavada girmemissindir
-
@conii bir arkadaş bakmaya gidecekmiş inşallah açıktır ama kaymakamadaylığı uyuyun demiş
-
Aciklanmayacak bugun arkadaslar dedigim gibi. Guzel bir haftasonu gecirin.
-
@selmanersoy Işıklara göre heyecana bakarız hocam sonuç gelmese bile sıkıntı yapma bence kim duysa senin duyduğunu arkasında dururdu ️Canın sağolsun
-
Bakan beyin makaminin isiklari acik personel gm oldugu katta da isiklarin bir kismi yaniyor
-
@aday birader burda herkese laf atmışsın da söylediğin cümlelerle profilin uyuşmuyor. Onu bi düzelt
-
200.sayfadayız ve 4000. yoruma az kaldı haftaya inşallah bu bekleyiş bitecek inşallah (tahmin ve beklentim)
-
@mülkiamir çok tanıdık geldi kardeşim:)
-
@trabzonum61 uyusmayan ne hem sen niye bakiyosun profile ben aciklancak yada aciklanmaycak diye yorummu yaptim
-
@aday bak güzel kardeşim şu söylemine ne yanıt verilir bilemedim insanlar defalarca izah ediyor bunlar duyum gelip paylaşıyorlar bunun tartışması defalarca yapıldı.. tuhaf ve ayıp olan şey senin mahalle ağzıyla insanlara ne konuştuğunu bilmeden saldırman üslubumuza tanımadığımız etmediğimiz insanlara karşı söylemlerimize dikkat edelim.
-
@trabzonum61 tamam tamam uzatmaya gerek yok mahalle agziymis sanki Londrada büyümüş
-
@aday yok viyanada büyüdüm
-
Yapacak bir şey yok bekleyeceğiz , artı 2 3 gün farketmez , nasıl olsa yazılı sınav sonucu açıklandığı ndan beri beklemiyor muyuz ... @selmanersoy ve @trabzonum61 nickli arkadaşlar da sagolsunlar duyduklarını paylaştılar, kimseye mahçup filan oldugunuz yok arkadaşım sonuçta siz yayinlamayacaksiniz listeyi , ne duyduysak iz paylaştıniz , olağan şeyler bunlar , sıkma yın canınızı
-
Cuma gecesini bu yüzden sevmiyorum. Araya haftasonu giriyor ve geçmek bilmiyor. Diğer günler açıklanmayınca ertesi günden bi ümit oluyordu
-
Müjde Allahtan...
-
Ruh halimiz https:// youtu. be /-yWcUdtYBjA