2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Antimülakat arslan akbey gibi kesti raconu.
-
Ne kaçırdım acaba çok hareketli bu akşam misafirim var birde aklım burda ama
-
Boyle trolluk yapanlarida Allaha havale ediyorum. Rabbim karsiligini en guzel sekliyle verir. Baskada bir sey demiyorum
-
Yetkililere hitaben "bekletme , belki ömrüm sabrımdan azdır "
-
Trol yapanlar işe bide şöyle bakın varsayın bakanlık listeyi açıkaldı ve adınız listede var gördünüz o esnada sitenin çöktüğünü düşünün 5 dakka sonra listeye tekrar baktınız ve adınız yok ki bu muameleyi hak ediyorsunuz
-
Bir çok kişinin hayatının akışını belirleyecek bu liste.kazanan arkadaşlar arasında işsizlikten kurtulan olacak.evlenen olacak. Belki şimdiye kadar zor şartlarda geçinen ailesini rahata erdirecek bazılarımız.ön önemlisi de hayallerini gerçekleştirecek bu insanlar... Böylesi bir konuda,neden gelip insanları beklentiye sokar,aklınca eğlenirki bazıları.Ne ara bu kadar anlayışsız,bu kadar kötü oldu insanlar
-
Bu trolculer sınavı kazanamayan tipler bisverin arkadaşlar kendi çapında eğleniyor. Çocuk parkı bulamamislar
-
@KaymakamAdaylıgı hâlâ yatın demedi ben her türlü beklerim
-
@fenecus belki gelen duyumlar karşısında kendisi bile şüpheye düşmüştür:)
-
@althusser o da bi ihtimal tabiki ancak umut fakirin ekmeği işte ne yaparsın
-
Aynen @KaymakamAdaylıgı nın uyuyun çağrısına kulak kesildim ben de uyuyun derse yatar uyurum
-
Bunaltmayin da adami. Hepsi trollmus iste tokatmi atmak lazim kendinize gelmeniz icin
-
@KaymakamAdaylıgı uyuyalimmi bekleyelimmi sizden haber bekliyoruz
-
@yeysaü Yalan yanlış duyum veren trol arkadaşlar duyumculuğun kalitesini düşürmekte. Böyle de olmaz ki .. Bu arada Uyuyun
-
@KaymakamAdaylıgı haftasonu napalim
-
@kaymakamadaylıgı iyi geceler herkese o zaman :))
-
@aday, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı haftasonu napalim
Temiz hava al özellikle bol oksijenli yerlere git.
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bugün açıklanacak arkadaşlar rahat olun
-
Bu gece de mi yalan oldu hayaller be
-
Değerli sorum sakinleri öncelikle herkes hakkını helal etsi mahcup oldum sizlere karşı bir arkadaşım aradı bakanın danışmanı ile konuştum sedi bakan bey sizin listeleri inceliyor sedi bu gece açıklanabilir sedi bende arkdaşın söylemine binaen öyle dedim şimdi ulaşamıyoruz danışmanına galiba açıklanmayacak bu gece o yüzden kusura bakmayın açıklanırsa da dua edin inşallah kimseyi heyecanlandır ak istemezdim ama haberi duyunca bende heyecanlandım gaza geldim kusura kalmayın lütfen