2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakamadaylıgı işaret fişeği geldi :))
-
Artık bugün bitsin bu bekleyiş
-
Bu haftaya kalp dayanmaz
-
@KaymakamAdaylıgı teşekkürler bilgi için hepimiz için hayırlısı inşallah son 72 saat o zaman Geri sayım başlasın
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı teşekkürler bilgi için hepimiz için hayırlısı inşallah son 72 saat o zaman Geri sayım başlasın
Dostum son 72 saat derken ??
-
@mülkiamir dostum ben cümleden Cumaya kadar anladım ama gönül ister ki bugün hemen şimdi açıklansın
-
Yinede temkinli olmakta fayda var hayal kırıklığına uğramamak için herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Çok fena içim daralıyor 1 hafta sonra mülakatım var ve mülakattan çıktığımdan beri hiç kitap defter açmadım Allah sonumuzu hayretsin
-
Bddk mi kardesim
-
Halkbankası kardeşim
-
Yok mu bugüne dair kulağına gelen bir şeyler olan
-
@wicksell53, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
O zaman benden bir duyum gelsin arkadaşlar. Bizimle ilgili 3-4 defa toplanıldığı ve en geç Şubat sonuna kadar bu işi tamamlayacaklarını söylediler ve kaynak sağlam. Tabi bu demek değil ki yarın açıklanmayacak. Bekleyip göreceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
@can-mavi Sadece yayınlanması kalmış. İmza vs işler bitmiş artık. Yayınlayın talimati kaldi geriye. Kaynağım bu aksam zor ama geledebilir dedi. Bekleyip göreceğiz
-
@wicksell53 dostum hadi ınsallah , geriye sadece prosedür işi kaldı diye söylemişti geçen hafta , nasıl bir prosedür ise bitmedi gitti
-
@can-mavi bakan bey ankarada mı şuanda takip eden var mı?
-
@turkmenoglu sosyal medya da bir paylaşımı yok , twitter hesabina her bakışımda en son paylaşımı nedeniyle mülakatı Batsın diyorum , o sebeple sürekli bakmıyorum
-
@turkmenoglu ne aa’ nın gündem başlığında ne de sosyal medyada herhangi bi programı görünmedi.
-
@KaymakamAdaylıgı akşama doğru bilgi verir diye düşünüyorum
-
@scotty aynen saat 6-7 den sonra belli olur
-
@can-mavi Kaymakamadaylıgı'nın yazdıgına binaen yazdım
-
@mülkiamir dostum bugün mu olur 3 gün sonra mı olur derken ortalama rakamlar yani