2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@eksi-ikibucuk estağfurullah hocam neden yanlış anlayayım hiç mi gülmeyeceğiz:)
-
@captainblack sayfanın sahibi misin? Emir kipiyle kime hitap ediyorsunuz? Birileri sağ olsun duyumunu burada paylaşma nezaketinde bulunuyor. Bunu sizin keyfinize göre mi yapması gerekiyor? Bir kaymakam adayına, herkesin aday olduğu bir ortamda böyle konuşmaması gerektiğini söylemek gerekir lakin bu hoş olmayabilir. Ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim; buradaki en güzel durumlardan biri duyumlardan ziyade, birçok aday arkadaşın birbirine hocam, dostum, kardeşim gibi kavramlarla yaklaşması. Lütfen burayı başka forumlara çevirircesine üslupta konuşmayalım.
-
@görünür-el tamam
-
Herkes mavi tikini kapatmış Watsap kullanıcısı gibi heralde yazan yok ama F5 e devam modu
-
herkes bi duyum beklıyor ama somut bısse gelmıyor
-
@oknyndny aynen öyle dostum , bakalım yarın bu saatlerde ne olacak
-
Vakti biraz daha faydalı geçirmek adına şuanda ders çalışmayanlar için bi kitap önerisi mi yapsak acaba(roman-tarih-kişisel gelişim vs. Sizi etkileyen bi kitap böyle mutlaka okunması gerektiğini düşündüğünüz)?
-
@turkmenoglu son 5 yılda beni en çok etkileyen kitap zapata nin medeni hukuk kitabı , sürükleyici bir anlatım sahip ve sanki yazar okuyucu ile bir konuşma havasında :git kahve iç"ler filan , bence hoş bir eser :)) ah be dostum son 4 yıldan ders harici okuyabildigim tek şey gazete makaleyi kanunu vs de dersten sayarak tabi
-
Hele bir cumamızı eda edelim....hayırlısı ile sonrasında sonuçları da bekleriz:0
-
@refik-soydam amin ınsallah kardeşim , şimdiden Allah kabul eylesin
-
@can-mavi Hocam hali hazırda çalıştığınız bir kurum var mı ?
-
@slutskyy var dostum
-
@can-mavi Hocam ilk senede mi kazandınız Ben de ilk bi uzmanlık ya da teftiş sonra kaymakamlık ya da hakimlik düşünüyorum da ondan sorayım dedim
-
@slutskyy yok dostum ilk senede değil 3. Senede kazandım, ise giren kadar birçok mülakattan elendim, 2 senedir de bir kurumdayım çok şükür , Allah emek verenlerin emeğini boşa cikartmasin ınsallah
-
@can-mavi Amin Hocam sağolun
-
@turkmenoglu Stefan Zweig -Satranç kısa bir hikaye ancak içerik olan son derece etkileyici ben yazarın bayağı müptelasıyım naçizane tavsiye ederim
-
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ben kaymakamlığa hazırlanmadım sınavınada girmedim arkadaşım kazandı mülakat sonucunu bekliyor buraya girdikcede çok mülakat sınavı beklemiş biri olarakta sizlerin adına inanın heyecanlanıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin ve en çok emek sarfeden en çok fedakarlık yapan yanin hak edenlerin kazanması dileğiyle iyi geceler
-
Malum buradan kaymakam adayı olarak çıkacak arkadaşlarımız olacaktır. Ben de ona göre bi kitap önereyim.
“Recep Muhlis Gür - Liderin Kitabı” yazarı mülkiye başmüfettişiymiş. Yazarı tanımadan almıştım Öyle denk gelmişti inceleme fırsatım da hiç olmamıştı ama iyi ki almışım içinde çok değerli bilgiler var. Kendisi yıllarca kaymakamlıkta yapmış birisi. yeni mesleğe başlayacaklar için güzel öğütler veriyor. Okumanızı mutlaka öneririm. Hayırlı cumalar cümleten -
@turkmenoglu düşünsel gelişim için Dücane cündioğlu, ilimsel gelişim için ihsan fazlıoğlu'nun kitapları tavsiyedir kardeş. Ayrıca İhsan hoca adaylık eğitimlerinde ders de vermiştir bakanlıkta
-
@turkmenoglu Şu anda kendisi Mülkiye Başmüfettişi, çok kibar, çok tecrübeli ve saygıdeğer birisi.Ama kitabı çok kalın