2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hocam açıklanmadıkça -elendiğimiz belli olmadıkça- önümüzdeki diğer fırsatları da kaçırıyoruz , şahsım adına konuşuyorum kaymakamlıktan ümidi kesmeden masaya oturamıyorum o yüzden bu belirsizliğin bitmesi taraftarıyım , ha sizlerin bir kaygısı yoksa o başka , benim içim hiç rahat değil
-
Arkadaşlar öncelikle Hayırlı Cumalar. Bende sizler gibi bekleyişteyim ve sizlerin yazdıklarınızı buradan arada sırada girip okuyorum. Ama çok fazla bilgi ve duyumun ortada olduğunu görüyorum. Ayrıca her hafta cuma günü açıklanabileceği bilgisinin insanlar üzerinde oluşturduğu baskıyla yıpranmanın olabileceğini düşünerek aldığım bilgiyi burada paylaşmak istedim. Buna binaen Kurum önümüzde ki salı günü mülkiye müfettişlerinin mülakatını yapacak ve bu işler sonlandırılmadan kaymakamlık mülakatı sonuçları sonlandırılmayacak. Kurumda öncelikli iş planlaması bu yönde olmakla birlikte bu iş sonlandırıldıktan sonra kaymakam adaylarının listesinin nihai şekli verilecek. Bu gelen bilgidir ama kesin bilgi midir diye sorarsanız; kesin bilgi ancak Bakan Bey'in bileceği bir şeydir. Selam ve dua ile..
-
@mehmed-kemal elenirsem üzülürüm ama başka sınavlara yoğunlaşırım,her şey netleşsse bizde ona göre yol haritası çizsek...
-
@61 nihai liste öncesi işler sence hangi tarihte sonlandırılır dostum tahminen
-
evet hocam 23 ocak salı mülakat var,onlar bitsede sıra bize gelse:))
-
@61 bizimkinin onlardan önce olma olasılığı ?
-
çünkü onların mülakatı içinde bir sürü detay gerekecek, evet belki bizimki kadar uzun bir süreç olmayacak ama o mülakat işlerinin de en az 2-3 haftası olur diye düşünüyorum, yani bizden önce daha mülakatı yapılmamış bir işle uğraşmak yerine mülakatı 1 ay evvel bitmiş olan süreci sonlandırmak daha uygunmuş gibi geliyor bana.
-
"İşler hangi tarihte sonuçlanır veya kaymakamlık ondan önce sonuçlanır mı üzerinden bir tahminim yok." Aldığım bir bilgi var ve o da yukarıda yazdığım şekilde. Bunların dışında da bilgim dahlinde bir şey yok maalesef.. Hayırlı günler..
-
@can-mavi arkadaşlar şimdi bir duyum aldım çok sıcak 26 Ocakta açıklanacakmış dendi ... Söyleyen de ben bu tarihi duydum Dedi...
-
@bfroki hayırlısı kardeşim, sağolasın paylaştığın için
-
@can-mavi öyle bakmayalım hocam, yanılmıyorsam onlarında başvuru süreci eylül ayında alınmıştı... eski bir süreç onlarınki de ve yanılmıyorsam 20 kişi alınacaktı? 25 kişi çağrılmış 5 kişi elenip liste yayımlanacak sadece, belki de aynı gün de ilan edilebilir...
-
@refik-soydam dostum iyi yine karıştı artık, bekleyelim bakalım ne çıkacak ...
-
@bfroki mülakat sonuçlarının açıklanma tarihi yoktur liste ne zaman belli olursa o zaman açıklanır onun için bakan bile tarih veremez... senin özelinde tüm arkadaşlara duyurmak isterim
-
@mehmetfatih o zaman mülakat sonuçları 26 Ocakta açıklanacakmış söylemimi geri alıp listeye 26sında şekil verilip açıklanacakmış dendi şimdi oldu mu? Bizde öyle olacağını biliyoruz mülakat sonuçlarının açıklanma tarihi elbette yok 26 sında da olmayabilir ekstra bir olay yaşanır vahim bir şey olur herşeyin önüne geçer ötlenebilir her şey normal gittiği takdirde 26sında nihayete erdirilecek açıklanacak büyük ihtimalle...
-
@bfroki hocam niye sinirlendin ki şimdi.. şu hafta olur diyen olsa neyse..her cuma açıklanmayınca öbür cumaya tarih veriliyor...
-
@bfroki duyumun kaynağı ne hocam
-
Hepimiz sabırsız ve heyecanlı bir bekleyişin içindeyiz ama lütfen birbirimize karşı daha dikkatli olalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Bu saate kadar bilgi sızmadığına göre bu haftayı kapattık. Duyum falan yok yanlış anlama olmasın
-
Bakan bey şehir dışında ise(ankara dışı) gece açıklanıyor, Eskişehir ne adar dışarda sayılır ayrı konu tabiki de mesai sonrasını takip etmek gerekir,
-
@refik-soydam inşallah o gece bu gecedir ama benim içimde hiç inanç kalmadı..