2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
78 gün nasıl beklemişiz hayret ettim şimdi. Bu ondan uzun geldi
-
@tulinckk hocam bildiğim kadarıyla siz, efsane KaymakamAdaylı nickli muhteremi tanıyordunuz.
Bugün için takvim şekillenir falan demiş ya. Saat de mesai bitimine gelmiş hani. Şööyle bi muhteremin kapısını çalsanız diyorum. Bilmiyorum arkadaşlar yanlış mı söylüyorum ? -
@gökmen, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@tulinckk hocam bildiğim kadarıyla siz, efsane KaymakamAdaylı nickli muhteremi tanıyordunuz.
Bugün için takvim şekillenir falan demiş ya. Saat de mesai bitimine gelmiş hani. Şööyle bi muhteremin kapısını çalsanız diyorum. Bilmiyorum arkadaşlar yanlış mı söylüyorum ? -
@gökmen hocam bugünkü en mantıklı görüş bu bence , kasmaya gerek Yok , bir bilene danışmak lazım...:)
-
@gökmen tanımıyorum gruptaki geçmiş gönderilerde bir önceki sınavı bildiğini görünce mesaj yazdım forumdan, sağolsun o gece cevap verdi. Keşke tanıyor olsaydım
-
@gökmen kaymakamadaylıgı nickli arkadastan duyum geldi ki bunun için Allah razı olsun kendisinden, bugün de beklemeyin dedi. Haftasonunuz güzel geçsin arkadaşlar, haftaya aynı telaşlı bekleyişte görüşürüz ️
-
@tulinckk bugün için beklediğimden değil de, belki takvim mevzusu netleşir diye düşünmüştüm. Hayırlısı diyelim.
-
Köyden indim şehire’deki kuyumcu ali rıza işine döndü
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Köyden indim şehire’deki kuyumcu ali rıza işine döndü
Bu haftada mı gelmedi ulan bu ali Rıza denen pze.... -
arkadaşlar, saygıdeğer @KaymakamAdaylıgı zat-ı muhterem ile mülaki olduk biraz önce. takvimin henüz netleşmediğini söyledi. anladığım kadarıyla kendisi, forumu da güncel olarak takip ediyor. bilginize...
ben de iki hafta izne ayrıldım zaten...herkese iyi tatiller. -
anlaşılan "yenileri haftaya bırakın sözü müfettişlik sonrası haftaya gönderme imiş" konuşmanın sadece bir bölümü olunca bütünsellikten uzak yargılar çıkarılabiliyormuş, neden çarşambaya kadar olan program konuşuyorlardı gibi taşlar yerine oturmaya başladı...haftayı kapadık, haftaya çarşambadan sonra sıranın bizde olduğunu düşünmeye başladım...
-
Allah biliyor ya geçen hafta açıklanma tarihi olarak 19 Ocak için umutluydum nasip değilmiş...
-
Gece aramayı deneyen oldu mu arkadaşlar
-
Numarasi kaçtı subenin bir arasak mi
-
pazartesi görunumlu cuma
-
@captainblack çıkmaz ayın son çarşambası derler ya hocam işte tam öyle bi gün
-
@osaduman inşallah haftaya cuma bu saatlerde biter bu bekleme
-
Dostlar çok sağlam olmadıkça veya en az 2 kişiden duymadık hiçbir duyum paylaşmıyorum , sakın aklınızdan yanlış bir şey geçmesin, uydurma şeyler paylaşmıyorum , tabi bunların duyum olduğunu kesinligi olmadığını biliyoruz ancak yine de umut ediyoruz heyecanlaniyoruz , 2 hafta önce paylaştığım 17 ile 19 u arası olan duyumum için benim gibi umut eden heyecanlann arkadaşlar hakkını helal etsin , kesine yakın bir yüzdeyle o duyum patladı bu gece , tekrardan hakkınızı helal edin , sonlara yaklaştığımız bir iki gün elbet bir yerlerden duman çıkacak, işte o 1-2 gune kadar sağlıcakla kalın
-
@can-mavi baş tacısın hocam sıkmayın canınızı, bakan bey bile bir iki hafta daha bekleteceğiz sizi dediği iki güne açıklandı:) şaka bir yana çok değişkenli bir süreç, her şey belli olur bakan bey yok der bekletici süre olur, şuan farklı bekliyoruz pazartesi açıklayın der bakan bey iş değişir...hiç sorun değil en azından şahsım adına hesaplama edilmiştir, bu işi uygulayanlara dayanarak yüksek olasıklı tahmin edilir bekleriz gerçekleşir gerçekleşmez bu işin doğasında vardır....seviliyorsunuz sorun değil hocam boşverin, beklemeye devam
-
@can-mavi kardesim sen anlik bugunluk demedin 2 hafta onceden soyledin belki dogruydu sonradan degisti program bunu bilemezsinki sana saygimiz her daim.