2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kd6 inşallah martı bulmaz,hayırlısı olsun,bilgilendirmen için teşekkürler.
-
hiç foruma uğramaya gerek yok, daha ki bakanlığın sayfasında müfettişlerin atanması gerçekleşsin, ondan sonra bakarız... tamamen sessizlik:) moduna geçelim, kontak kapatalım 2382 yorum yeterli:)
-
Martta eğitim başlayacak bilgisi stabil mi arkadaşlar ? Güncelliğini koruyan bilgileri toparlasak tekrardan
-
Belki de burayı takip etmediğimiz ummadığımiz anda açıklanacak
-
-
Malum yoğun gündemin de etkisi var sürecin uzamasında.
-
Güzel şeyler onu beklemekten vazgeçtiğinde gerçekleşir. Bu da bir köşede dursun
-
hepimizin umudu kırıldı galiba duyumcular ortadan kayboldu. trolleyen falan da yok
-
2018 Performans programında mia 100(+) olarak açıklanmış
100 kişiden fazla bir alım olabileceği anlamına mı geliyor bu durum? -
@serdaristanbullu benim umudum tükendi o 100(+) yı görünce kendi kendime bu sınav martta olmaz eylüle kalır dedim.
-
@k-33 100+ olur denmesi 60+60 olmak üzere 2 alım olabilir belki.
-
@turkmenoglu sınav var diyebiliriz o zmn mart nisanda
-
@k-33 yani kesin var diyemem ama ben öyle duydum.
-
2017 stratejik planda tüm hizmet sınıflarının tabloda gösterildiği yerdeki en üstte (+) konmuş yani altaki tüm sınıflarda yazan mıktar kadar artı alınacak denildi, 2018 de tablon ustune degıl her sınıfın yanın (+) konuldu değişen şey grafiksel gösterim yoksa yine 100 kişilik alım öngörüsü var
-
Yok mu duyumu olan arkadaslar
-
@enea şubat ortası
-
Egitim de nisanin ilk haftasi. Yani takvim 2 3 hafta ertelenmis.
-
Bunlar da şu anlik. Belki de daha ileri bir tarih olur. Ülkemizin icinde bulundugu durum ortada. Bu nedenle belirsizlik hakim.
-
Belirsizlik derken öncelik sirasi manasinda. Takdir ederizki ülkemizin şu anki gündemi cok daha önemli. Bu arada Afrindeki Mehmetcigimizi Rabbim korusun onlari muzaffer kilsin insallah.
-
@kaya06 amin kardeşim haklisin bu mesele cok daha önemli Allah devletimizn ve milletimizin yardimcisi olsun