2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Rabbim bu hainlere karşı devletimizi ve ordumuzu muzaffer kılsın inşallah da sıra bizlere de gelir
-
arkadaşlar evet çok önemli süreçten geçiyor ülkemiz Allah MEHMET'İMİZİ, MEHMETÇİĞİMİZİ KORUSUN...., lakin devlet işlerinde devamlılık esastır, bir yandan en uç savaş yapılırken, bir yandan da yarın eğitimde hangi kitap okutulsun konuşulan bir devletin köklerinden geliyoruz. Bunun için süreçler ne olursa olsun (muhtemel hükümetin değişimi söz konusu değilse) her süreç kendi planında işleyecektir...
-
@refik-soydam devamlilik esas elbette. Sadece önem siralamasi vardir.
-
@kaya06 Kaynak sağlam mı hocam.ifade net olmuşta
-
Mülakat sonuçlarının uzamasının askeri operasyonla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum.
-
Nihayetinde var olan askeri harekat anlık bi durum değildi. Sadece ne zaman yapılacağı Ankaranın tasarrufundaydı. Sayın bakan dün gece olduğu gibi stratejik görüşmeler haricinde rutin programına devam edeceğini düşünüyorum. Gecikse de artık boşa gecikecek bi durum yok. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.
-
Benim duyumum herhangi bi gelisme olmadigi. Hatta henuz kaymakamlik sonuclari icin calisma bile yok. Bu hafta kesinlikle olmaz hatta subat ortasini bulur diye duydum. Ancak gecen sene de o kadar aciklancak dendi aciklanmadi hic beklenmedigi bir vakit aciklandi. Bilinmez elbette. Ben olani soyledim. Kizmayin ve hemen yargilamayin.
-
Bu arada ben operasyonla ilgili demedim. Sadece hic calisma yapilmamis henuz ve bugunlerde de yapilacak gibi durmuyormus.
-
@kaya06 hocam açıklanma ile ilgili duyumunuz geç olunca forumda bazı kişiler bunu hoş karşılamıyor maalesef. Duyumunuzu paylaştığınız için teşekkürler. Daha 2 hafta açıklanmaz diye ben de duydum.
-
Arkadaşlarım .. Duyum,duydum,duymak üzereyim ve benzeri sözlerin bu saatten sonra maalesef hükmü yok, normal şartlarda çoktan açıklanmalıydı 33. Gün bugün, artık kriter yok bunu anlamış olduk bir kez daha ,, şunu itiraf edelim arkadaşlar hepimiz GEÇEN SENENİN BİR İSTİSNA OLDUĞUNU VE BUNDAN BÖYLE HER ŞEYİN ÖZÜNE DÖNECEĞİNİ ÜMİT ETTİK AMA MALESEF YANILDIK.. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bunu inkar etmek kendini kandırmak olur.. Artık bu işin bir standardı yok,duyumlar hükümsüz tahminler asılsız çıkar çünkü her an açıklanabilir ben bunu yazarken bile açıklanabilir.. Şubatta da açıklanabilir Mart sonu da açıklanabilir Nisa’nda da açıklanabilir aksini kim iddia edebilir? Artık akışına bırakalım kabul edelim hayal kırıklığa uğradık özüne dönmedi bu , açıklanmama sebebi her ne olursa olsun kim ne derse desin bu anlık bir karar bakanın aklına gelir bir gece ansızın açıklanır ,, artık soruşturmanın bitmiş olması listenin hazır olması felan da bizi tatmin etmez Bakan bey ne zaman isterse o zaman açıklar ,, o yüzden kesinlikle ümit kesmek laızm zaten yeterince hayal kırıklığına uğradık akışına bırakalım .. hayırlı geceleriniz olsun
-
@görünür-el arkadaslara bu gece aciklancak diyip gece 2 ye kadar uyukisuz birakmak daha iyi geliyor ne diyecegimi bilemedim. Duydugumu soyledim. Belki yanilirim ama olani aktardim.
-
günaydın....hiç sınava girmedim varsayımı altında ne oluyor sorusuna cevap bulmaya çalıştım. geçen seneyi istisna kabul edip bu sene yerli yerine gelmesini ben dahil hepimiz bekledik, inandık. Lakin artık anlaşıldı ki , ne seçim, ne operasyon ne de başka bir şey bu süreci etkilemiyor. Bakanlık (artı eksi 15 gün) iş yoğunluğuna göre süreci 2 ay içinde programına dahil ediyor, bu programa göre işletiyor. Eğer bakan bey müdahale etmez ise bu programa göre açıklanacağı da kesinlik kazanıyor.. (bakanlık 2 aylık şekilde yapmıyor elbette, gecen süre şu kadar oldu denildiğinde haftalık program içinde edileceklere ekleniyor,) herkese hayırlı günler dilerim...
-
heyyy millet ne oldu size böyle hareketlenin biraz bakın 26'sı cuma yaklaşıyor daha o duyumun patlaması geçmedi. Hadi ama biraz canlanın yani yoruldunuz mu yoksa beklemekten
-
bakanlığın duyurular bölümü 2 gündür aktif bakarsınız ansızın bizim kide gelir belki
-
Bende bu ay sonuna kadar ümitliyim top bakanda artık diye düşünüyorum.
-
Arkadaslar mülakat hakkinda size bir soru soracagim. Simdi yazili sinavi kazandiniz ve ilk 10nun icindesiniz. Mulakatta sizin ilk 10 da olmaniz elenmenize engeller mi ? Diger bir deyisle yazili sinavda ilk 10 a giren mulakati kesin gecer mi ?
-
@cengizkan2 ilk 10'da olmak neredeyse hiçbir anlam ifade etmiyor hocam. Önceki senelerde bunun çokça örneği var ne yazık ki.
-
@cengizkan2 yazılı puan ayrıdır, sözlü puan ayrıdır. ikisi de 100 üzerinden puanlanır yarıları alınıp toplanır nihai puan verilir. yazılıda 100 aldın diye sözlüden 0 alamazsın kuralı yok, sözlüden 0 alırsın 50 ile liste dışı kalırsın (yazılıda yüksek almak yarısı alındığı için nihai listede puanını mümkün olduğunca üste çekmiş olursun)
-
@refik-soydam mülakattan 70'ten düşük alırsan zaten hesaplama yapılmaz. Sınavdan 100 bile alsan mülakat 69 ise geçmiş olsun.
-
@serdaristanbullu yazılı sınavda değişken baraj, mülakatta ise 1700 sayılı dahili memurlar kanuna göre 70 sabit barajı vardır.... evet