2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi hocam varligin yeter.. guvenimiz tam sana.. skinti etme.. bikac gune cikar kokusu dediginiz gibi..
-
Hadi uyyalim millet pazartesi haberlesiriz
-
Gecen sene 78 gun beklendi bu sefer daha 1 ay oldu. Normal bu donemlerde boyle olmasi
-
bu açıklanma tarihini doğru tahmin edebilmek neden bu kadar önemli bi mesele oldu ben anlayamadım. tutturana ödül mü var.
-
@can-mavi kardesim canin sagolsun. Senin kasitli bir davranisin yok. Sen yardimci olmaya calistin. Tesekkur ederiz. Hayirlisiyla elbet aciklanacaktir. Kalin saglicakla.
-
Arkadaşlar an itibariyle mülakatların açıklanmasına sayılı günler kaldı. Burada bulunan arkadaşlarımızda dahil olmak üzere 1/4 oranı içerisinde yer alanlara hayallerinin kapısını ardına açılacakken, diğer 3/4 oranında yer alanlar için bir süreliğine hayat kesintiye uğrayacak. Mülakat sonrası 3/4 içerisinde olan arkadaşlarımızı çok zorlu ve sorgulayıcı bir süreç bekliyor. Bu süreci olabildiğince kafanızı dağıtmak için yapacağınız şeylere ayırın, hakkınızın verilmediğini sürekli olarak düşünmeyin, kendinizi odanıza kapatmayın veya yataktan çıkmayacak moda girmeyin. Bu bir süreç, her süreç yeni bir bitiş olduğu kadar aynı zamanda başlangıçtır. Kaymakam adayına yakışır ve yaraşır şekilde dimdik ayakta kalmaya devam edin. Hepiniz birer Kaymakamsınız, çevrenize bu durumu hissettirin. Hak edenin hakkının verildiği 1/4 olması temennisiyle, sizlere dinginlik ve huzur dilerim.
-
@antimülakat hocam sayılı gün derken tahmini ne kadar?
-
@selmanersoy lafin gelisidir o havadan nem kapiyoruz.. bi duyum olsa soylerdi
-
@eksi-ikibucuk hocam lafın gelişi cümleler bu kadar uzun yazılmasın öyle olunca ben heyecanlanıyorum
-
Gençler hala bugünlerden ümitli misiniz gerçekten .. Martı konuşmamızın vakti gelmedi mi artık, en stresli dönemde geldik şu iki senedir kazandığımız burnumuzdan geliyor Allahım sen bize sabır ver. Ben bıraktım artık bu saatten sonra her şey olabilir tüm ümidimiz tükendi , zaten böyle milleti bıktırdıktan sonra açıklayacaklar kazanan isyan edecek elenen depresyona girecek böyle yapmayın Allah aşkına ya, neyse içimi döktüm Arkadaşlar kusura bakmayın hayırlı geceler.
-
@selmanersoy admin galiba yazan kisi hocam.. iyi dileklerde bulunmus.. bizde panigiz tabi :)) ama bn haftasonu beklemiyorm hatta onumuzdeki hafta da beklemiyorm (tahmin) ortalik cok karisik.. aciklanmasi zor..
-
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’nin Afrin bölgesinde fiilen başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan tüm kahraman askerlerimize Allah (c.c.) güç ve kuvvet versin, Ordumuz muzaffer olsun inşallah.
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’nin Afrin bölgesinde fiilen başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan tüm kahraman askerlerimize Allah (c.c.) güç ve kuvvet versin, Ordumuz muzaffer olsun inşallah.
Amin Maalesef gazilerimiz varmış Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin inşallah.
-
Yeni bir haftadan hepinize günaydın arkadaşlar. Yine umutlarla ve dualarla bu haftaya da başlıyoruz
-
herkese selamlar,bu hafta bitsin bu iş artık:)
-
Günaydın hayırlı haftalar olsun hepimiz için. Geçen hafta bu hafta için ümitliydim fakat Afrin operasyonun başlamasıyla Ankara'da işlerin yoğun olduğunu düşünüyorum. Bize sıra gelir mi bilmem.
-
Bekler miyiz etkilenir miyiz bilmem ama devletimiz gücünü şu hainlere göstersin de varsın biz beklemeye devam edelim.
-
@yeysaü, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bekler miyiz etkilenir miyiz bilmem ama devletimiz gücünü şu hainlere göstersin de varsın biz beklemeye devam edelim.
İnşallah Allah milletimize,devletimize zeval vermesin.Askerlerimize güç, kuvvet versin
-
@yeysaü helal olsun hocam.
-
Arkadaşlar @KaymakamAdaylıgı ile konuştum bu hafta için açıklanması zor dedi benimde aldığım duyumlar ve bir bilgi bu yönde 1 ayı bulabilir inşallah yanılırım...