2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hayırlı cumalar herkese...
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar gelecek haftayı beklemekte fayda var
-
Dün itibariyle bugun açiklanabileceğine dair paylaşimlarım oldu. Fakat sabah bugun açıklanmaz dendi bilmiyorum artık arkadaşlar hayirlisi olsun hayırlı cumalar
-
Arkadaslarimiz goruslerini duyumum ya da tahminim diye yazarlarsa cok daha mutlu oluruz.
-
@praefectus bu ne şimdi ? Hiçbir şey yokken ortaya bir şey atıp 24 saat geçmeden bugün açıklanmayacakmış demek hiç doğru bir tutum değil. Arkadaşlardan biraz daha temkinli olmalarını tavsiye ederim...
-
Bakanlıkta kabaca da olsa bir liste iki kişi arasında el değiiştirse bunun kokusu hemen çıkar, sakince beklemek gerekir... şuanlık böyle bir el değişiminden söz eden yok...listenin hiç olmadığından da olabilir başka nedenlerle de...komisyondan çıkan taslak liste ne aşamada en azından forumda yazılara göre kimsenin haberi yok...(gerçi bakan bey de bekleticeğiz dediği halde açiklandı) öyle yada böyle açıklanacaği kesin:) sabır ve yazılarla başka kişileri etkilememek gerekir...en azından inanmadığını yazmamali insan...
-
Geçen sene de hiç beklemediğimiz bir anda açıklanmıştı. Hatta o gece kaymakamadaylığı isimli arkadaş yazdığında insanlarla eğleniyor diye eleştirilmişti ancak açıklanmıştı. Yani demem o ki ne kadar duyum olsa da hiçbir şey belli olmuyor. Ne çok ümitlenelim gelir diye ne de umutsuz olalım. Hayırlı cumalar.
-
kendi duyumum hariç, mülakat bekleyen birkaç arkadaş ile yaptığım telefon görüşmeleri sonucunda onların duyumları da büyük ihtimal bu akşam doğrultusunda.. ama bilinmez tabi, bakalım bekleyip göreceğiz, hakkımızda hayırlısı
-
@can-mavi kardesim en basindan beri senin duyumuna guveniyorum ve inaniyorum.
-
Bugün bakan beyin hiç bir programı yok mu ses çıkmadı:)
-
@refik-soydam eskişehirde uyuşturucu ile mücadele konulu paneli var saat 2-3 gibi
-
@refik-soydam eskişehirdeymiş hocam
-
Arkadaslar dun biriyle gorustm gorevim geregi o arada sorma firsatm oldu tebessum etti guldu bu aksam icin. Bende ins aciklanir diyerek paylastim dun sizlerle. Fakat gene bakanliktan biri bu hafta olmaz dedi onu da paylastm benmi suclusuyum inş diyorm net olsa zaten direk soylerim hepiniz icin hayirlisi olsun hayirli cumalar
-
@osaduman evet öyle imiş, yanlış hesaplama etmişim, cuma zamanı düşündüğüm zamanda Eskişehir bildirimi yazmış:(
-
Bugün inşallah açıklanır (dua)
Haftaya inşallah açıklanır (tahmin) -
Hayırlı cumalar dostlar ️
-
Açıklandığı zaman kazanamadığını görenler, şu dakikalara yani açıklanması heyecanıyla geçen beklenti dolu anlara özlem duyacaklar. Benden demesi. Acele etmeyin.
-
@mehmed-kemal ben kendi adıma olumsuz da olsa netleşmesini istiyorum hocam elbette çok üzülüyor insan ama bekleyiş de büyük dert
-
var mı arkadaşlar yeni bir duyum veya bakanlığı arayan ?
bu gece için heyecanlanalım mı?
-
@mehmed-kemal olsun be dostum, mülakatlardan ilk elenişimiz olmaz