2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ilmer, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir bana 407 kişi de kazansın lazım mümkün müdür :):):)
Ahh işler bana kalsa dükkan senin Keşke herkes kazansa
-
@mülkiamir buzlar erimeden açıklansa bari:) Kemal sunalın deli deli küpeli filmindeki gibi köyde herkes beni kaymakam sanır oldu :):)
-
Arkadaslar guvenlige takilmis cumlesi cok saglikli degil. Arkadasimizda duymus iletmis sagolsin ama benim anladigim 206 kisiden su;
Gecenlerde biri yazmisti malum kurumda 6 ay kdr calismis alinmamis, sonrasnda referansi sayesnde alinmisti..
Bunun gibi Referansi hafif kalanlar olabilir
Guvenlik sikintisi cekenler olabilir
Komisyonun uygun gormedikleri kisiler olabilir is yeri kriterine takilanlar olabilir
Ozelikle belli kurum da calisanlar..
Resmi onay geliyor mahkemelik olmamak icin ama kurumunuz sonra telefon acip bizzat elemani bn yetistirdim almayin diyor. Buna bizzat sahit olduk idari hakimlikte. Bunda olur mu bilmem ama bunlari yasadik arkadaslar -
@eksi-ikibucuk işyeri kriteri derken?
-
@eksi-ikibucuk mantıklı
-
@kaya06 bazi isyerlerinden cok tercih edilmeyebiliyor ( polislik vs) az cok bilirsiniz hocam.
bide kurum izin veriyor gibi gorunuyor izin vermiyor bahsettim -
@eksi-ikibucuk TRT bu Kameraman bana çok lazım lütfen almayın demez inşallah yoksa yandım
-
@eksi-ikibucuk teşekkür ederim.
-
@makif34 sesli guldum hocam iste uzmanligini alanlari bazi kurumlar yollamiyor.. kurum avukatlari da biraz skinti olusturuyor.. ama sizde skinti olmaz insallah..
bu durum genel degil istisna tabi ki.
Gecen hakimlikte herkes cikti bangir bangir bagiriyor vay efendim kamuda calisiyorum herseyim temiz niye alinmadim diye sonra bi arastirdirildi olaylar olaylar..
Ee kurumda hakli uzman olmus vs vs bn olsam bende birakmam
Tabi bazi kurumlar dedigim.. istisna bu durum -
@eksi-ikibucuk ben muhafaza memuruyum benden bi sürü var beni salsınlar
-
@osaduman @Antimülakat ne diyorsun doğru mudur
-
Yarın gol olur mu dersiniz
-
@neomonetarist zor top kaleyi bile bulmaz
-
@neomonetarist top görünmez herhalde:) sahada görebilirsek topu gol olmasa da olur:)
-
tutmasa da onceden duyumlarimiz vardi artik onlar da yok
-
https://i.hizliresim.com/MdW8Qk.jpg eleneceğini düşünüp morali bozulan arkadaşlara...
-
@paretowilfredo hocam bi el atsan buralar karıştı.
-
@refik-soydam valla kardeşim o duruma geldi herkes. Açıklansa hayırlısıyla herkes yoluna gitse. Hiç bir şey yapamaz olduk beklerken.
-
Arkadaşlar sessiz takipçilerdendim, bugün etkili bir gelişme oldu o yüzden size de haber etmek için üye oldum.
Yarın büyük ihtimal ile açıklanacağını, aksi bir durumda ise Çarşamba gününe kadar açıklanacağını bizzat duydum. Kaynağım sağlam. Hepimize şimdiden başarılar.
-
@adaykaymakam sıranın bize geldiğini ben de tahmin ediyorum:)
hissediyorum gelecek 10 güne