2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam yarın biter mi bu bekleyiş gerçekten çok farklı bir ruh hali Allah yardımcımız olsun
-
Yarın ya da -bir sıkıntı olursa- çarşambaya kadar demek büyük bir duyumdur , hatta bir de kaynak sağlam demek ekstra büyük bir duyumdur hayrolsun
-
Madem duyumlar başladı o zaman "Allah en çok hakeden 100 kişiye olumlu , herkes için ise hayırlı sonuçlar nasip etsin " ...
-
@tulinckk ben buna evet diyemem, ama benim kara düzen hesaplamaya göre dün itibarı ile sıranın bize geldiği kesin buna içtenlikle evet diyebilirim. sıralamamda 1.den 2.' geçişte 12 gün geçti, tekerrür olur mu bilemem ama, tekerrür olur ise 10 güne bu iş biter...
-
@can-mavi en güzel temenniydi, hayırlısıyla olsun en çok hakeden 100kişi için
-
@refik-soydam güzel bir durum tespiti yapmışsın dostum , şunu da göz önünde bulundurmak lazım , geçen sene her şey Referandumdan sonra yapıldı , nişan ayından sonra başlandı her ise ve Mayis sonunda bitti , bu sebeple arada 12 gün geçmiş olabilir , ayrıca geçen sene çalışmalara Referandumdan sonra başlandığı varsayilirsa kaymakamlık 30 40 günde aciklanmis demektir
-
@can-mavi hatta tam 41 günde
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@serdaristanbullu eğer yarın gece açıklanacaksa o kişı şuan değil yarın öğrenebilir
Ya arkadaş bir tek şeyi anlamadım. Hadi burada atıp tutuyorsun hakkımda sıkıntı değil niye gelip özelde dostum ne zaman açıklanır diye soruyorsun? Hani aynı gün öğrenen birine duyum sorulmaz değil mi ama?
-
@can-mavi yok hocam, ben süre kısmında net birşey diyemem, dediğim sadece misyon koruma açıklandı, sonrasında 12 gün sonra ikinci 2. sırada koyduğum açıklandı, 3. sıra bize de 12 gün geçerse diye yazdım. yoksa her yılın kendine has koşulları vardır. geçen ki yıl böyle oldu bu yıl çok farklı olabilir, seneye daha da farklı. ben yakın geçmişte yapılan aynı şartlara benzer, aynı koşullardaki kişiler yine aynı sürede yapabilirse demek istedi.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@tulinckk merak etmeyiniz, yarın liste dolaşmaya başlarsa arkadaşımız bilgi verebilir...
Refik Soydam senin benimle problemin ne çözemedim. Fakat burada özellikle bana mesaj atan arkadaşlardan hakkımda bilgi alabilirsin.
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@serdaristanbullu eğer yarın gece açıklanacaksa o kişı şuan değil yarın öğrenebilir
Ya arkadaş bir tek şeyi anlamadım. Hadi burada atıp tutuyorsun hakkımda sıkıntı değil niye gelip özelde dostum ne zaman açıklanır diye soruyorsun? Hani aynı gün öğrenen birine duyum sorulmaz değil mi ama?
Arkadaş
1-yukarıda yazdığım şeyin neresi senin hakkında atıp tutmak anlamadım ?
2-benim mesajıma cevap vermediğini için birkaç arkadasa rica ediyorum "o arkadaşa bi mesaj atar mısın bugün için açıklanma durumu var mıymiş" diye (bundan gocunacak değilim, neden üstüne basa basa yazmış olduğunu anlamış değilim )
3- sen en son paylaşım yaptığında Nerede calistigini öğrendiğim için açıklanacağı gün yüzde yüz öğrenebileceğini tahmin ettiğimden açıklanacağı gün duyar dedim
4-ben dahil herkes Nerede calistigini az çok tahmin ediyor
5-bu açıklamanın sonunda yukarıda yazdığımı neresi sataşma tekrar söyler misin -
@kaymakamadaylıgı cümleleriniz bana mi idi hocam? sizin cümlenize bir şey dediğim yok, üzerinize alınmayınız. ben kendi hesaplama mı yapar buna inanırım. sizinkine de saygı duyarım tabiki kendi özelinizde değerli görürüm, seninkini kesin alıp benim bildiğimi yazmayım mı? bunu mu istiyorsunuz?
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaş
1-yukarıda yazdığım şeyin neresi senin hakkında atıp tutmak anlamadım ?
2-benim mesajıma cevap vermediğini için birkaç arkadasa rica ediyorum "o arkadaşa bi mesaj atar mısın bugün için açıklanma durumu var mıymiş" diye (bundan gocunacak değilim, neden üstüne basa basa yazmış olduğunu anlamış değilim )
3- sen en son paylaşım yaptığında Nerede calistigini öğrendiğim için açıklanacağı gün yüzde yüz öğrenebileceğini tahmin ettiğimden açıklanacağı gün duyar dedim
4-ben dahil herkes Nerede calistigini az çok tahmin ediyor
5-bu açıklamanın sonunda yukarıda yazdığımı neresi sataşma tekrar söyler misinSenin tahminlerin meşhur onu herkes biliyor.
-
@adaykaymakam sıranın bize geldiğini ben de tahmin ediyorum:)
hissediyorum gelecek 10 günealındığınız cümle bu ise kusura bakmayınız yazmadım sayınız? ki bu da 3 sayfa geride... başka herhangi bir hitaben yazım olmadı? olanları da özelden konuştuk zati... problem diye algıladığınız şey ne onu da ben anlamadım?
-
@kaymakamadaylıgı hım isimleri karıştırmışım "yeni üye olan" arkadaştan özür dilerim. cümle yanlışlığı kurmadım, yada sizi hedef alabilecek sallıyor gibi bir cümle kullanmadım, aksine bakanlıkta kımıldama olduğu on bilgi verebileceğinizi yazdım?
-
@kaymakamadaylıgı hım isimleri karıştırmışım "yeni üye olan" arkadaştan özür dilerim. cümle yanlışlığı kurmadım, yada sizi hedef alabilecek sallıyor gibi bir cümle kullanmadım, aksine bakanlıkta kımıldama olduğu on bilgi verebileceğinizi yazdım?
Peki sorun yok o zaman.
-
@kaymakamadaylıgı
sonuç olarak benim duyduğum şey geçen cuma patladı , meşhur değil yani
Ayrıca ben hiçbir zaman herhangi birinin veya senin duyumun laf etmedim, ilk yazdiginda hitaben laf ettim , bunu gayet biliyorsun çünkü aynı gün ÖZELDEN de yazarak kendimi ifade ettim
En son yazdığın şeye itafen ise açıklanacağı gün muhakkak öğreneceğinden "eğer yarın gece açıklanacaksa o kişı şuan değil yarın öğrenebilir " yazdım , yanlış mı düşünüyorum , aciklanacagi gün duyum vs değil doğrudan ogrenmeyecek misin, bunda alınacak ne var anlamadım , yazdığım şey seni yermek için değildi , ilk yazışmamız dolayısıyla ön yargılı davrandın bence , halbuki ilk yazışma mızı ardından sana ÖZELDEN DE MESAJ atarak kendimi ifade etmiştim -
Altı üstü birazdan açıklanacak yazabilecek birisi için fazla naz çekmiyor musun sizce de arkadaşlar:)
-
@kaymakamadaylıgı sıkıntılı bir yargı kurduğumu sanmıyordum, yazımdan yanlışlık oldu ise kusura bakmayınız siz, yada herhangi bir forumdaş için üzüntü verecek yargı kullanmak niyetinde değildim. ("adaykaymakam" yeni üye arkadaşımız yazdı sandım ona yazdım az biraz karıştırdım. adaykaymakam size bir şey demedim hocam yazılanlar yanlış oldu kusura bakmayınız.
-
Az önceki konuşmaların genele bir faydası olduğunu düşünmüyorum forumu bu şekilde işgal etmek doğru olmadı. Yarın açıklanacak duyumu için şahsi fikrim zor diyorum.