2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Direkt mülakatların açıklanması ile ilgili değil ama şunu söylemek istiyorum. Geçen dönem bildiğim kadarıyla 2 kişi kazandığı halde feragat edip görevine başlamadı. Böyle düşünen kararsız durumda olan arkadaşlar şu mesleği çok isteyen arkadaşların hakkına girmesinler. Tek ideali bu meslek olan kişilerden birileri o kontenjanları doldursun.
-
@kaymakamadaylıgı insallah dediğiniz gibi tek ideali bu meslek olanlar hakedenler kazanır... Ama siz direk mülakat sonucuyla ilgilide konuşun çok seviniyoruz:)
-
@zerenzeren, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı insallah dediğiniz gibi tek ideali bu meslek olanlar hakedenler kazanır... Ama siz direk mülakat sonucuyla ilgilide konuşun çok seviniyoruz:)
Hatta mümkünse sadece mülakatlar ile ilgili yazın diyorsunuz. Anlayabiliyorum..
-
@kaymakamadaylıgı estağfirullah roman yazın buraya erinmeden uyumadan okurum araya mulakat sonucuyla ilgili bişey kaynar falan
-
@KaymakamAdaylıgı hocam yarın bu iş tamam mı forumda bayadir yoktunuz bugünkü yazışmalar buna mi yormak lazım
-
@enverpasa29, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı hocam yarın bu iş tamam mı forumda bayadir yoktunuz bugünkü yazışmalar buna mi yormak lazım
Arkadaşlarla barış ilan ettiğimiz için döndüm. Diğer türlü benim bir bilgim yok ama birkaç arkadaşın yarın için duyumu var. Eğer somutlaşırsa benden duyarsınız inşallah.
-
@KaymakamAdaylıgı teşekkür ettik kardeşim bi gelişme olursa haber bekliyoruz senden
-
İnşallah
-
@kaymakamadaylıgı inşallah
-
@kaymakamadaylıgı yeterki yaprak kımıldasın ben de diyorsunuz:)
-
@KaymakamAdaylıgı hepimiz "birazdan açıklanacak" haberinizi dört gözle bekliyoruz hocam
-
@burcuburcu ondan çok varda ihtiyaçta çok var. Açılan yeni gümrük müdürlükleri var. Her yere geçici gidenler var. Muhafaza memuru her zaman lazım.
-
Selamualeykum Hayırlı Cumalar. Forum hakettigi hali almiş tebrik ediyorum biz burda mesai harciyoruz resmen bildiklerimizi fikirlerimizi paylasiyoruz elestiriler gelebilir belki farketmeden birilerini kirmis olabiliriz bize konusup birbirimizi anlamak düşer. Inaninki burayi okumadan edemiyorum cunku hem guzel bilgi ve duyum paylasimi oluyor hem de gercekten ciddi keyifli bir ortam oluyor.
-
407 kişilik kaim makam adayları, sizler içinde bir önceki yapılan 105. Dönem Kaymakamlık sınavı için yazdığım sınav sonuçları açıklandı yazısını yazmak için sabırsızlanıyorum. Sanırım süreç olarak öyle ya da böyle sona geldiniz. Bugün açıklamazsa haftasonu taslak hazır. Bir an evvel 100 yeni kaim - makamın sahiplerini bulması dileğiyle.
-
@antimülakat sona gelindi gibi, hakkımızda hayırlısı
-
Hayırlı sabahlar dostlar 2 cumadan sonra bugün için beklentim düşük öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum Fakat inşallah açıklanır
-
Cumalar bir müminin içinin en ferahladığı günlerdir. Sonrasının ne olacağını düşünmeksizin dua edin ve sabır dinleyin.
-
Herkese günaydın
Güzel haberler alacağımız hayırlı bir cuma olsun arkadaşlar
Dün aldığım bileğiyi paylaşıyorum,ÇALIŞMALAR TAMAM ,Kaymakamların son durumu Bakana sunulmuş...
O gün bugün olabilir diyorum,selametle.. -
@denizlililimia arkadaşimiza katıliyorum. Herkese Hayirli Cumalar. Artik Sona gelindi. Bu iş bugün en kotü haftaya tamamdir. Hazir ol @can-mavi
-
@daywalkers tanışacak mıyız dersin