2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam estağfirullah hocam, gönüllerimiz hoş olsun. Süreç uzun ve stresli hepimiz bu aralar gergin olabiliyoruz. Gün içinde bile etrafımızdakilerle bazen tartışma noktasına gelebiliyoruz sürecin gerginliğinden. Hepimizin gayesi hayırlısı ile sonuçların açıklanması ve kendimizi listede görebilmek. Birbirimize destek olup nasihatler ederek. Sabredip bekleyeceğiz.
-
@kaymakamadaylıgı eyvallah hocam, umut işte:) bizde bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyoruz:)
-
Birbirimizi üzmeyelim bence. Birakin tartismayi hakkinizi helal edin birbirinize. Bilgi paylasimi olsun guzel olsun tesvik edelim ters konusmayalim. Sonuc da gelir zaten. Her nasip vaktinin esiridir. Nasipse o gunu de goruruz.
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Birbirimizi üzmeyelim bence. Birakin tartismayi hakkinizi helal edin birbirinize. Bilgi paylasimi olsun guzel olsun tesvik edelim ters konusmayalim. Sonuc da gelir zaten. Her nasip vaktinin esiridir. Nasipse o gunu de goruruz.
Can Mavi adlı arkadaşla benim problemim yok ben sadece 15 gün sonrasına tarih vermenin doğru olmayacağını belirttim. Biraz saçma gibi bir ifade kullandım onu da hani kötü niyetle söylemedim. Ama zor bir süreç anlayabiliyorum. İnşallah tez zamanda açıklanır. Stresten kurtulursunuz.
-
Tam böyle barışırken geçen gün olduğu gibi biri burdan sevdiklerine selam söylerse tamamen üstümüzdeki tozu atacağız:)
-
@kaymakamadaylıgı imşallah hocam
-
@kaymakamadaylıgı yarın için açıklanması zor dediniz. Peki ne zamana kadar açıklanır şahsi bi öngörünüz var mı bu konu hakkında? Arkadaşlar önümüzdeki çarşambaya kadar diye bi duyum paylaştılar. Sizin düşünceniz nedir?
-
@kaymakamadaylıgı inanki burdaki herkes ikinize de tanimadigi halde saygi duyuyor. Cunku bildiginizi duydugunuzu hemen soyluyorsunuz he adi ustunde duyum tutabilir de tutmayabilir de. Lutfen katilin bize ikinizde bilgilerinizi paylasiniz.
-
-
@makif34 galiba bugün evden katiliyorsun. Hasret yok galiba
-
@turkmenoglu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı yarın için açıklanması zor dediniz. Peki ne zamana kadar açıklanır şahsi bi öngörünüz var mı bu konu hakkında? Arkadaşlar önümüzdeki çarşambaya kadar diye bi duyum paylaştılar. Sizin düşünceniz nedir?
Yarın veya çarşamba ile ilgili bir bilgim yok ama komisyonun çalışmalarına başladığı bilgisi var. Buradan hareketle açıklanabilir durumu ortaya çıkmış olsa da süreç biraz daha sürebilir.
-
@kaymakamadaylıgı ben hesaplama konusunda 1. sırada misyon koruma 2. sırada 21. dönem polislik 3. sırada bizin açıklanacağını düşünüyordum mülakat sonrası 2. çarşamba açıklandı. bu aralar bakanlıkta sıranın bize geldiğini söylemek istedim. hesaplama dediğim süre, zaman vs değil sıralama sadece... muhtemelen hazırlıklar başladığı düşündüğüm için, evrak dolaşımı olur vs olur ise sizin haber alabileceğinizi yazdım. yoksa kırma niyetli demedim. hak helalliği kısma alınmasın kimse lütfen, gerginleştirme niyetli değildim...tatlı tatlı konuşmak varken:) eninde sonunda açıklanacak nasılsa:)
-
@kaymakamadaylıgı bildiklerinizle duyduklarınızla bizi de bilgilendirmeye devam edin lütfen. Memnun oluyoruz.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı ben hesaplama konusunda 1. sırada misyon koruma 2. sırada 21. dönem polislik 3. sırada bizin açıklanacağını düşünüyordum mülakat sonrası 2. çarşamba açıklandı. bu aralar bakanlıkta sıranın bize geldiğini söylemek istedim. hesaplama dediğim süre, zaman vs değil sıralama sadece... muhtemelen hazırlıklar başladığı düşündüğüm için, evrak dolaşımı olur vs olur ise sizin haber alabileceğinizi yazdım. yoksa kırma niyetli demedim. hak helalliği kısma alınmasın kimse lütfen, gerginleştirme niyetli değildim...tatlı tatlı konuşmak varken:) eninde sonunda açıklanacak nasılsa:)
En kötü ihtimal "Son Demler" yazarım.
-
@refik-soydam 21. Dönem pomem mülakat sonuçları açıklanmadı kardeşim . Mülakat tarihleri açıklandı . Sanıyorum bunu sıralamaya koymamaliyiz. Tekrar tekrar belirttiğin için söylemek istedim.
-
@kaymakamadaylıgı tatlı dille konuşma örneği:) herkesin yönü aynı olunca türev kavramlarla benzer şeyler geliyor (zorlama olsa da)
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar sessiz takipçilerdendim, bugün etkili bir gelişme oldu o yüzden size de haber etmek için üye oldum.
Yarın büyük ihtimal ile açıklanacağını, aksi bir durumda ise Çarşamba gününe kadar açıklanacağını bizzat duydum. Kaynağım sağlam. Hepimize şimdiden başarılar.
Sırf bu duyumu yazmak için foruma üye olan bu arkadaşa kulak vermek ve teşekkür etmek lazım.. Çok iddialı duruyor,,doğruysa baş tacısın yanlışsa canın sağolsun kardeş.. İnşallah doğru bilgi vermişlerdir sana..
-
@kaya06 aynen kardeşim
-
407 kişimiz kendini kaymakam gibi hissetsin anı yaşasın başarmanın sınavı kazanmanın tadını hazzı alsın....Kaybedenler bu anı unutmayacak keşke hiç açıklanmasaydı diyecek
Kazananlar ise .......... -
".... göğsünün daraldığını biliyoruz." (Hicr suresi; 97)
"Rabbinin rızasına ermek için sabret. " (Müddesir suresi; 7)