2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yine yeniden bir haftayi daha heyecanla kapattik:)
-
Yine bir cuma yine heyecan yine hüsran Ümitler haftaya kaldı artık.
-
Her Cuma haftaya deyip kapatıyoruz dükkanı umarım bu son olur.
-
Niye cuma anlatsanıza biraz..
-
@kaymakamadaylıgı sanki pazartesiye yeşik ışık yandı gibi :))
-
@osaduman Ya yok herşeyin altında birşey aramayın Sohbet için soruyorum.
-
Yazmayın da umutlanmayalım herkes işine gücüne baksın boşa heyecan yaptık yine günümüz yalan oldu
-
@neomonetarist Ben suçlu oldum öyle mi? Ben dün akşam zor olduğunu söyledim ama öyle bir hava oluştu ki dedim hakikaten açıklanacak herhalde.
-
@kaymakamadaylıgı Bizimkisi geçen seneden kalma alışılmışlık hocam bir de tabi hafta boyu gelmeyince son bir umut Cuma kalıyor
-
@yeysaü Aslında Kemal Sunal'ın bir filminde köylülerin "Sen bu köyde olduğun sürece köye yağmur yağmayacak" demesi gibi biri çıkıp "sen bu forumda olduğun sürece bu sonuçlar açıklanmayacak" der diye korkuyorum..
-
@kaymakamadaylıgı sen kal forumda. eninde sonunda aciklanir kardesim.
-
@kaya06 Tabi şunu gözden kaçırmamak gerek. Buradaki herkes mülakata girdi ve sonucunu stresli bir şekilde bekliyor. Ben girmediğim mülakatın stresini yaşıyorum şuan herkes bana birşeyler soruyor. İyi davranılmayı hakediyorum.
-
@kaymakamadaylıgı Her şeyi kendine yontma kardeşim Her söyleneni üstüne alınırsan çok kırılır üzülürsün
-
Bakanlık sayfasına girdim bir anda güncel bir duyuru görünce şöyle bir titreme geldi ama bizlik bir şey değilmiş
-
lan ucu ucuna kaçırdım sınavı. kıymetini bilin
-
@kaymakamadaylıgı bence tam tersi. Ortada olmazsan sanki açıklanmayacak gibi geliyor bana
-
O zaman şuan telefonda görüştüğümü aynen aktarayım: mulaat sonuclari cok yakin bir zamanda aciklanacak cunku 106. Dönemler Mayıs ayında vekalet e başlayacak, 105. Dönemler de Mayıs gibi ankarada eğitime gelecek " ... konuşmam aynen bu yönde , ne zaman açıklanacağını bilemem bugün yarın o konuda söz söyleyecek olan kişi @KaymakamAdaylıgı , ayrıca bu işin cumartesi pazarı da yokmuş de mi @KaymakamAdaylıgı ??
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
O zaman şuan telefonda görüştüğümü aynen aktarayım: mulaat sonuclari cok yakin bir zamanda aciklanacak cunku 106. Dönemler Mayıs ayında vekalet e başlayacak, 105. Dönemler de Mayıs gibi ankarada eğitime gelecek " ... konuşmam aynen bu yönde , ne zaman açıklanacağını bilemem bugün yarın o konuda söz söyleyecek olan kişi @KaymakamAdaylıgı , ayrıca bu işin cumartesi pazarı da yokmuş de mi @KaymakamAdaylıgı ??
Doğrudur yanlıştır bilemem ama konuşmam bu yönde , @KaymakamAdaylıgı bu konudaki düşüncen önemli
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Dostum bilgiler biraz eksik niye dersen mülakat bugün açıklansa en erken Nisan ayında başlama olur. Bunun yanında ilk önce İllerde staja gidilir bu süre 2 ayı hiç düşmedi. Ayrıca devamında Refiklik stajları (minimum 1,5 ay) olmadan vekalete gönderme durumu da pek mümkün gözükmüyor. Yani 106. dönemlerin vekalete gitmesi Temmuz Ağustos'u rahat bulur.
-
@kaymakamadaylıgı o konu hakkinda da geçen bir cümle ya Valiliği ya da refikligi kisaltacaklarmis ... konuşma bu yönde , ama doğru söyle ama yansır söyler inan bilmiyorum dostum