2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
17 ocak 2018 de hem mgk hem bk varmis yogun gundem var yani. Acaba bu hafta da olmaz mi
-
@kaya06 olumlu düşünelim bence hocam, bu hafta, diğer haftalara nazaran bence beklentimizin en yüksek olacağı hafta. İnşallah bu beklentimiz boşa çıkmayacak. Allah 407 kişinin de hakkında hayırlısını nasip etsin.
-
Arkadaslar merhaba,
Ortalik karisinca bende sordurdum.. cunku bu hafta beklentim benimde vardi
Sordurduk acaba ne zaman aciklanir diye
Belli hicbisey yok dendi
Bu haftalarda aciklanir diyolar ozellikle cuma cts bekliyoruz dedim
bize hafiften sinirlendiler gülduler falan zaten gergin herkes
Kim diyo neresi belli daha toplanilmadi denildi
Kafam karisti
Belli de olmaz valla ama bnm duyumum bu sekilde belirsizmis daha -
Hocam sordurdunuz mu sordunuz mu ? Sinirlendiler güldüler demişsinizde..bu kadar net ifade edebildilerse demekki dedikleri gibidir.Tabi sorduğunuz kişinşn yetkisini etkisini siz daha iyi bilirsiniz
-
@eksi-ikibucuk bu bilgiler ışığında şubata mı beklemeliyiz hocam?
-
@eksi-ikibucuk dostum bu sorduğun kişiler siyasi mi , bürokrat mo yoksa kaymakam adaylığı Şubesi mi ??
-
@eksi-ikibucuk toplanılmış olsa ya da yakın olsa bişekilde haber gelirdi sanırım. Hakkımızda hayırısı olsun
-
Arkadaşlar yapmayın lütfen , toplanmış olsa nasıl haberimiz olacak , Panoya bugün saat 14 te konferans salonunda 106. Dönem listeleri belirlenecektir duyurulur diye duyuru mu asacaklak ...
Arkadaşlar bu listeleri degerlendirenlerin ister komisyon iştah daha yüksek makamlar olsun hepsi üst düzey bürokrat oldukları unutuluyor,toplantıları için müsteşar bey ,bakan yardımcısı ve bakan bey haricinde diğer kisilere neden danissinlar veya neden toplandiklarini bildirdinler,hee eğer ki yukarıda saydığım kişilerden ogrendiyseniz orası başka ...
105. Dönem saat 1 buçuk ta açıklandı, o gece saat 22 - 23 e kadar kimin haberi vardı, sanıyor musunuz ki gündüzden haberleri vardı ... -
@eksi-ikibucuk dostum bi üstte yazdığım duyumun için değil , sonuçta hepimizin ki duyum
, gerçekleşir gerçekleşmez orasını bilemeyiz.. duyumunu aktardığı için sağolasın -
Belki baskı var o yüzden pat diye aciklayacaklar , veya listeler hazır imzalar atıldı ama 1 ay sonra aciklayacaklar , bilemeyiz , hatta son 3 4 saate kadar iki üç kişi dışında kimse bilemez... duyum konusuna gelince duyumlar önemli , ancak olumlu bir duyum da yüzde yüz acilana cak diye umut veya olumsuz bir duyum da o zaman yüzde yüz bu hafta gelmez diye düşüncelere girmeyin , yipranirsiniz (tecrübeyle sabit)
-
@can-mavi seni dikkate almalari gerektigini tavsiye ederim. Tecrubeyle sabittir.
-
@kaya06 eyvallah dostum sağolasın , tecrübelerden yola cikarak nacizane fikirlerim
-
@can-mavi gecen sinavdan tecrubeliyim 2.5 ay sürdü ve ilk haftadan baslamistik beklemelere ama nafile. Fakat gecen sene ülkemiz olaganustu olaylar yasadi hain kalkisma ardindan kurumlarin ihraclari ve referandum...cok yogundu siyasi gundem. Bu sene yine yogun ancak gecenki gibi degil cok sukur ülkemizin durumu. Ancak yine de temkinli davranilmak zorunda. Bu da vakit aliyor elbette. Fazla sürecegini düsunmuyorum ocak bitmeden sonuclar belli olur.
-
@kaya06 aynı fikirdeyim kardeşim , hatta Mart ayında eğitimlerin başlayacağı yönünde farkli yerlerden cok ciddi duyumlar var. Bak işte bu duyumlar bakanlıkta ilgili birimlerin bilebilecegi daha ongorulebilir duyumlar
-
@can-mavi ocak bitmeden sonuclar aciklanir. Belgelerin teslimi vs. bunlar da yaklasik 1 ay vakit alir mart ayinin ilk haftasinda da egitim baslar.
-
@kaya06 benim öngörüm de o şekilde kardeşim , inşallah öyle olur
-
Bir de sinavlarin üst üste yapilmasindan da anlasilacagi uzere bariz bir ihtiyac var bu herkes tarafindan biliniyor. Eger mart nisan gibi sinav da olacaksa 17 ayda 3 sinav yapilmis olacak aciliyet olmasa bu kadar alim yapilir mi? Ihtiyacin olmasi tedbire mani degildir bu nedenle de ince eleyip sık dokunmasi cok da normal bi durum.
-
Egitimler icin 5 mart veya 12 mart soyleniliyor zaten.
-
Bugüne kadar en erken 4 günde en geç 78 günde açıklandı .. 4 günde açıklandı yıl yüzeysel bir soruşturma , 78 günde açıklandığı yıl derin bir soruşturma + referandum var idi ,, Bu sene gündem standart bakanlığın iş yoğunluğu standart ekstrem bir durum yok , soruşturmalar da EĞER MÜLAKATLARDAN ÖNCE BAŞLANDIYSA bitmiş olmalı , geriye bir tek SON DÜZENLEME kalıyor , O da Bakan beyin takdirinde , şahsi düşüncem nihai liste hazır ama bir sebepten bekletiyorlar , çünkü biz de bakanlığın yapması gereken bir “iş”iz ve bir önem sıramız var ve bekliyoruz,, Normal şartlarda gerçekten @can-mavi nin dediği tarih kırılma noktası , 19 ocak ya da mart ,, neden şubat olmaz? Ya çünkü geç bile kaldı zaten
-
Bakan, bakan yardimcisi ve mustesar beyler disinda sanmiyorumki kimse tarih belirtebilsin. Ancak az cok en gec ne zaman aciklanir diye bi tahminleri veya cikarimlari olur.