2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@taromisaki9
Evet hocam gecen yil 105. Donemden
Nasil bi referanssa
Hayirli olsun demisler
Gece acklancak demisler -
Duyumdur 2 hafta sonra
-
@eksi-ikibucuk Vay anasını torpile bak adam özel aranmış oldu diye bizim gibi garibanlarda duyum var mı diye sabahtan akşama foruma bakalım
-
@mülkiamir :))) hocam sorma.. elenioz bizde iste..
Hayirlisi artik -
Soru: Tahkikatı sıkıntılı, referansı sağlam kişi X olsun
Yeterliliği kötü, referansı normal kişi Y olsun
Anadolu evladı temiz, referanszı zayıf kişi Z olsun
Tahkikatı süper, refaransı normal kişi T olsun
Yeterliliği iyi, referansı sağlam kişi K olsun
Nötr kişilik ve zayıf referans sahibi kişi L olsun.
Ülkemiz şartlarında yukarıdaki kişilerden hangi 3 ü kaymakamlık mülakatını geçer, hangi 3 ü mülakattan elenir? -
@mehmed-kemal cevap veriyorum yalnız K
-
Liste hazır olsa bir yerden kesin koku çıkıyor... beklemeye devam...
-
@mehmed-kemal K gibi 100 kişi diyelim biz ona
-
@eksi-ikibucuk hayatımda girdiğim ilk mülakat olmasına daha hiç kaybetmemiş olmama rağmen tıpkı rutinim sizin gibi ve ben de aynen böyle hissediyorum.Allah büyüktür.bekleyip göreceğiz neler olacağını .duyum alıp da paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.
-
@inccmr umarim son mulakatim olur ve kazanirsin arkadasim.. sni hacettepeden taniyorum hakediyosun..
-
@captainblack hocam güme gitti snn duyum.. insallah insallahh.. subata kalmadan aliriz sonucu..saolasin
-
@mehmed-kemal "K" haricinde kazanacak kimse yok bu listede,
Bir de eğer cumhurbaşkanın direkt şahsi müdahalesi varsa X inde kazanması muhtemeldir . -
@mehmed-kemal Dedem şunu der evladım orda yiyecek ekmeğin varsa ne olursa olsun işin tamam olur.:):) Tüm adayların hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
-
Yeni bir hafta, yeni umutlar, yeni bekleyişler. Allah yar ve yardımcımız olsun, bu hafta bu bekleyiş bitsin inşallah
-
Hakkımızda hayırlı olan neticeleri alacağımız hafta bu hafta olsun inşallah
-
Hayırlı haftalar, günaydın herkese
-
Selamün aleyküm arkadaşlar. Öncelikle inşallah bu hafta neticelenmesi dileğiyle hayırlı haftalar diliyorum herkese. Arkadaşlar geçen hafta çarşambadan beri ortalığı karıştırmamak adına yazıp yazmama arasında gidip geldim. Geçen hafta çarşamba günü polis memuru arkadaşlardan biri benim mesaide olduğum sırada ailemi ziyarete gelip klasik güvenlik soruşturması yapıp gitmiş. Merak ettiğim konu şu: Ben tam mülakata gireceğim sırada görevlilerden biri bir dosya getirdi ve diğer görevliye güvenlik soruşturmaları bu dedi komisyona verirsin şeklinde talimat verdi, ben de bunun üzerine soruşturmalar bitti mi dedim, %90 ı tamamlandı dediler. Kalan % 10 UNDAN mıyım ben ve daha yeni mi geliyorlar. bir de soruşturmaların bitmediği ortaya çıkıyor bu da sonuçların beklenenden daha ileri bir tarihte açıklanacağına işaret değil mi.
-
Artık açıklansa da herkes yoluna baksa. Kendim de dahil olmak üzere kim gerçekten hak ediyorsa o olsun. Zor ve gerçekten idealist insan mesleği.
-
@kaim-makam kardesim onceden gelmislerdir ulasamamislardir veya yeni geliyor da olabilirler o rutin guvenlik sorusturmasi bakanlik onu pek beklemez. Sadece verdigin bilgileri teyit ediyor o kadar.
-
@kaya06 aynen öyle yapmışlar. Verdiğim bilgilerin teyidini yapıp gitmişler.