2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaim-makam bakanliktan yazi gonderiliyor tum valiliklere. Valilikler tarafindan yaptiriliyor hatta dosyada tutuldugu ve bazen gonderilmedigi soyleniyor. Yani endiselencek bi durum yok.
-
arkadaşlar bu soruşturmalar ikametgah adresinde mi yoksa nüfusa kayıtlı olduğumuz yerde mi yapılır ?
-
@kamikaze ikametgah adresiniz esas alınıyor.
-
@kamikaze şahsen benim her ikisine de giden olmuş. Hem ikametgah hemde nufüsa kayıtlı olduğum yere geldiler.
-
@eksi-ikibucuk Allah razı olsun teşekkür ederim umarım hepimiz için en hayırlı şekilde sonuçlanır.Ben bilemedim ama kim olduğunuzu
-
beklentimizi şahlandıracak yok bi duyum filan
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
beklentimizi şahlandıracak yok bi duyum filan :
beklentimizi şahlandıracak yok mu bi duyum filan
-
oooo kardeş, millet senin duyumuna umut bağlamış, hatta @paretowilfredo bile @can-mavi ne derse imzamı atarım falan derken...
-
ben artık ocak ayı içerisinde açıklanacağından umudumu kestim sanırım şubat ayında açıklanabilmesi daha olası gözüküyor
-
@gökmen, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
oooo kardeş, millet senin duyumuna umut bağlamış, hatta @paretowilfredo bile @can-mavi ne derse imzamı atarım falan derken...
dostum 2 hafta önce paylaştığım 17-19 ocak arası olan duyumuma tez-antitez arayışındayım
-
Sgk 100 günü geçmiş. Allah onlara da sabır versin. Beklemek zor zanaat
-
Bu hafta geçmez şimdi
-
Dün gece sıkıntıdan 105. Dönem listesindeki kazananların mezun oldukları okullara baktım ve umudum iyice azaldı benim.Kazananların %90 ı Ankara ve İstanbul üniversitelerinden oluşuyor.Ne kadar yüksek puanda alsak diğer şehirlerdeki ünilerden mezun olanlar olarak pek şansımız yok sanırım.
-
@conmaynard kardeşim o açıdan hiç düşünme derim .. özgeçmiş,kalite,mülakat performansı,mezun olduğun okul/bölüm(AÖF istisna),karakter,vatan ve bayrak sevgisi,hakediş,mesleğe uygunluk gibi gibi gibi şeylerin etkisi malesef sıfır.. Tek gerçeklik var onu da biliyorsun ..
-
@conmaynard takilmaa ona hocam..
Sanmam ilgisi oldugunu.. -
@eksi-ikibucuk @moonlight Dün listedeki kazananlara baktıktan sonra okul kriterinin etkili olduğu düşüncesi hakim oldu bana.Nerdeyse tamamını kontrol ettim listenin ve büyük bir çoğunluk Ankara Siyasal,Gazi ve istanbul siyasaldan oluşuyor.
-
@can-mavi bir arkadaşım ankarada görev yapan bir mia’ya sormuş, duyumlarımız ocak sonuna doğru demişler. İnşallah doğrudur, sizlerle de paylaşmak istedim.
-
@conmaynard Istanbul siyasal mezunuyum fakat senin gibi düşünmüyorum. Mülakata kalmaya hak kazananların çoğu saydığınız okullardan mezun olduğu için nihai liste sanki o okullardan oluşuyo gibi gözüküyor. Içiniz rahat olsun.
-
@tulinckk o zaman yeni hedef 26 ocak.
-
Arkadaşlar. Referans meselesi hikaye, okul hikaye, kişinin geçmişi hikaye, mülakat hikaye... yazmayayım diyorum ama gerçekleri saklamak kafayı kuma gömünce gece olduğunu zannetmekten farksızdır. Bakın; 25 tane Bakan var, 20 tane İktidar Genel Başkan Yrd. ve Grupbaşkanvekili var. 45 kişi yapar. Benim bildiğim bu kişilerin her birinin kontenjanı var. Belki bir bakana 5 kişi gidiyor. O da hepsine referans oluyor diyelim. Ama o bakan bir toplantıda içişleri bakanına giderek yalnızca birine kefil oluyor. Yani benim kontenjandan bu kişiyi alın diyor. Şayet size referans DEĞİL kefil olacak yukarıdaki 45 kişiden 1 kişi bulduysanız (ki kefil olacağı bulmak zor) okulunuz en ücrada olasa da geçmişiniz sıkıntılarla dolsa da o listeye girersiniz. Yanlış mı çok yanlış. Ama durum bu vesselam.