2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
İstanbul, Ankara, İzmir i bi kenara koyun. Bunlar dışında büyükşehir olan yerler için 2 diğer iller için 1 kişi olarak düşünün.
-
geçen mülakatta 2 kişiydik sakaryadan benim bildiğim diğer arkadaş kazandı bu mülakat bildiğim yok ama tam bilemiyorum tabi ki
-
mulakat gunu trabzondan 25 kişi kazanmıs seklınde konusuyorlardı nerden duydular bılmıyorum.
sayı dogrysa ve yüzdeye vurursak 6-7 kişi anca alınır .
Hadi bakan trabzonlu diyelim o kanat güçlü diye 9 a çıkabilir sayı . -
@oflu61 bakanın annesi ve eşi de Samsunlu oranın sayı da 9 a çıkar o Zaman bu şekilde yaklaşmamak lazım bence ...
-
Dostlarım nice referansı olan kişiler kazanamadı, nice referansı olmayanlar kazandı. Önemli olan kendimizden ödün vermeden kimsenin adamı olmadan devletin adamı olabilmek. Bu şekilde düşünmek şu sıkıntılı süreçte daha da yıpratıcı. Dediğiniz gibi elbette ki referans bu meslekte önemli bir faktör ancak kaderin ötesine geçemeyiz. Hayırlısı olur inşallah.
-
Bence bunları düşünmeyiniz arkadaşlar. Her sınavın kendine özgü bir aritmetiğinin olduğuna inanıyorum. Önceki sınavlara bakarak bir değerlendirme yapmak bizleri yanıltabilir.
-
@bfroki bu işte hemşehriliğin payı ne kadardır bilmiyorum . Ama bu işin siyasi ayağının oldugunu herkes gibi bede bılıyorum . O yuzden bakan trabzonlu olunca ve trabzon milletvekili olunca oraya dörtte bir oranının yanına ekstra 1-2 kişi daha ekledım
-
Artık kazanmak değil bilmek istiyorum .. Acilen atanmaya veya elenmeye ihtiyacım var .. Atanırsam mutlu olurum elenirsem masaya oturur iştiyakle derse başlarım İl Göç kapıda Guy kapıda belki MHUY kapıda .. işte mesele sadece beklemek değil heyecanımız ölüyor .. heyecanımızı daha fazla öldürmeyin bazı şeyler için çok geç kalıyoruz. Umarım 19 unda biter bu iş olumlu ya da olumsuz.
-
işi olmayan arkadaşlara tavsiyem oturun çalışmaya başlayın kazanma sansınız yüzde 25 siz çalısın olursa kazanırsanız ne kaybedersiniz bir ay fazladan ders çalışmış olursunuz umarım olmaz kaybederseniz sonraki sınavlardan olmayın
-
2 haftalık iş varmış arkadaşlar.
-
@captainblack yani 26 ocak cumaya açıklanıyor mu ?
-
@conmaynard inşallah sadece ıkı haftalık çalışması kaldı dendı arkadaşım öğrendi ama net tarıh yok su gun diye
-
@asaf06 ben şahsen bu akşam açacağım kitap defteri,boşa vakit kaybetmemek lazım.
-
@captainblack arkadaşa ne zaman demişler '2 haftalık iş kaldı' diye dostum
-
@köykorucusu en dogrusu hocam
-
@captainblack bana da ocak sonu dendi, ihtimaller kuvvetleniyor demek ki
-
@can-mavi bugün
-
@tulinckk evet sayın çökük
-
Arkadaşlar bugun ıkı duyum aldım 1. si 2 hafta sonra 2. si de bu hafta sonuna doğru. İkisi de net guvenılır sağlam itibarlı arkadaşlardan aldım. Hakkımızda hayırlısı. Paylaşmak istedim çıkmazsa duyduklarım şimdiden kusura bakmayın.
-
@captainblack canin sagolsun