2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
- sayfaya kadar gelir diyenler burada mı
-
@wicksell53 97 demiştim:)
-
@makif34 fazla yazmayın lütfen
-
@makif34 beklenti ve duyumlar stabil mi
-
@captainblack 2. duyum 1. duyumu yürürlükten kaldırır
-
@moonlight İNŞALLAH
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar bugun ıkı duyum aldım 1. si 2 hafta sonra 2. si de bu hafta sonuna doğru. İkisi de net guvenılır sağlam itibarlı arkadaşlardan aldım. Hakkımızda hayırlısı. Paylaşmak istedim çıkmazsa duyduklarım şimdiden kusura bakmayın.
-
-
:)
-
-
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar bugun ıkı duyum aldım 1. si 2 hafta sonra 2. si de bu hafta sonuna doğru. İkisi de net guvenılır sağlam itibarlı arkadaşlardan aldım. Hakkımızda hayırlısı. Paylaşmak istedim çıkmazsa duyduklarım şimdiden kusura bakmayın.
Bence 2. Duyumun daha iyi dostum
-
@kaya06 şu an bana gelen Yen’i bişey Yok 17 Ocak tan sonra herhangi bir gün beklentim
-
@oflu61 ıkadar trabzonlu yoktur mülakata giren;)
-
Geçen sene Bir arkadaşım bakan beyle şu konuşma geçerken oradaymış , aktarıyorum..
Bizden biri : Efendim sonuçlar 70 küsür gün oldu ne zaman açıklanacak?
Sayın Soylu : Evet farkındayım ama sizi biraz daha bekleteceğiz çocuklar
Sonuç : Ertesi gün açıklandı ..Mesajım şu : Duyumlar inanılmaz kıymetli şahsım adına ancaak haftaya dersin belki bu gece açıklanır , yine haftaya dersin martı bulur .. Mülakatın açıklanacağınızla Bakanımız bile net olarak bilmiyor diye düşünüyorum birden bir Şey oluyor açıklamaya karar veriyorlar konjonktüre bakıyor her şey ve bu durum inşallah Leh’imize olur ve bu bilinmezlik aniden son bulur.. Öyle Ümit ediyorum ..
-
Konyadan var ?
-
@taromisaki9 Konya’dan var mı ?
-
Kütüğü Amasya olan yoktur herhalde:) ülkede zaten pek yok Amasyalı
-
@taromisaki9 var konyadan
-
TRABZONLU olanlar beğensin bu iletiyi +1
-
Kastamonu yoktur herhalde
-
olmayan illerin kontenjanı TRABZONA :))
-
@karl-marx Dostum seninle 3 kişiyiz o zaman:) çıkar daha da
-
@moonlight süreç uzadıkça böyle efsane şeyleri çok duyacağız herhalde :))) ben artık duyum muyum bıraktım artık