2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@taromisaki9 Benimle 4 oldu bu kadar beklemiyordum .
-
Kahramanmaraş var mı
-
@taromisaki9 toplamda 3 kişi varız diye duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum
-
@karl-marx dostum geçti çoktan üçü
-
@makif34 selamlar hemşerim
-
@moonlight as
-
Rizeliler gelsin bi toplanalım
-
Samsun var mı ?
-
Memleket meselesini ben ortaya attım. Ama bu durum cidden bi etki. Araştırın. Kaymakamlar kütüklerininin olduğu ilde asaleten görev alamadıkları için alımlar her ile yayılmaya çalışılıyor.
-
@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Memleket meselesini ben ortaya attım. Ama bu durum cidden bi etki. Araştırın. Kaymakamlar kütüklerininin olduğu ilde asaleten görev alamadıkları için alımlar her ile yayılmaya çalışılıyor.
Mantıklı
-
Geçen dönem kazananların üniversitelerini araştıran arkadaş memleketlerini de araştırabilir mi sonucu merak ettim
-
@mehmed-kemal seni destekler nitelikte bir bilgi de ben vereyim hocam. Geçen sene Bakan'ın Rize ziyaretinde birebir ağzından duyulan, alımlarda adayların bölgesini dikkate aldıkları ve %10 luk bir kadın kontenjan olması için uğraştıkları ( ki son alımda 8 kadın kaymakamimiz oldu sanirim )
-
o zaman görevde olanları hesapladığımızda bazı bölgelerden hiç alım yapılmaz..
-
@taromisaki9 Ben de varım.:)
-
@karakalpaklı Şans iyice azalıyor
-
biraz daha devam edersek birbirimizi eleyeceğiz (sadece rakipleri ilden katılan göreceğiz):) sadece kayıtlı ilçende görev verilmiyor, yan ilçede olabilirsiniz aynı ilçeye kayıtlı iki aday varsa ciddi sorun olabilir:) en fazla bu yorum çıkartılabilir... il bazlı eleme olursa biraz çok zorlama olmaz mı?
-
@refik-soydam hocam kayıtlı olduğumuz ilçe dışındaki ilçelere gidebildiğimiz bilgisi kesin mi. Yanlış hatırlamıyorsam ya da başka bir şey ile karıştırmıyorsam belli bir süre ikamet edilen yer(10 yıl) ve ticari ilişkilerin olduğu yerde görev alınamıyordu
-
@wicksell53 9 kadin alindi hocam
-
@conii artı o da var, tabiki uygulamada bunlara dikkat ediliyor, bu merkezli düşünülürse İstanbul'a atanmak pek olanaklı değil:) bunun istisnası atamalarda olmuyor değil tabiki, şuan için sadece kayıtlı ilçeye atama göremedim, başkaları var...
-
Egeden niye kimse yok ya..
Herkes karadenizli ve konyali cikti