2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@stresliyim06 birincilik öyle gizlenen bir şey değil:) hadi iki üçü gizledi 14 reklama çıkardı...:) 2 3 max hariçi çakmadır kesin...2 ve 3 dediğim de varsayım...iki adet biliom sadece ben (17 dediğiniz mülakat sonucu mu? )
-
yeni gün, yeni bekleyiş ...
-
@can-mavi hocam var mı gelişme
-
@ilmer dostum ben 17 si ile 19 u arasında bekliyorum, duyumum haala aynı , ama bu ara gündem yoğun dış işleri ve sınır güvenliği nedeniyle... bu sebeple bekleyip göreceğiz
-
Dün sayın bakan hiç bir yerde görülmedi sanırım. Bakanlık işleriyle uğraşıyor olabilir.
-
@osaduman dün myk toplantısı vardı dostum
-
@can-mavi sağolasın kardeşim
-
@can-mavi basina verilen fotoda sayin bakan yoktu myk toplantisinda.
-
@kaya06 evet şimdi baktım ben de yok, acaba il dışında mı ki çünkü sayın bakan ankarada olup da myk'ya katılmamazlık yapmaz diye düşünüyorum
-
@can-mavi ben gecenlerde yazmistim icaktan sonra doguda ve guneydoguda hain bölucu teror orgutune yonelik operasyonlar icin bolgede olacagini soylemisti bahara kadar. Bu nedenle bakanlik isleriyle ugrasiyordur bence.
-
Bakan bey Ankara'daydı dün hatta Türk-İş genel merkezine ziyaret gerçekleştirmiş öğleden sonra
-
@yeysaü bu tarz haberler güzel haberler
-
@kaya06 inşallah dostum, bu hafta sonuçlar gelir inşallah
-
@can-mavi ben senin duyumunun dogru cikacagi dusuncesindeyim
-
Son iki umut kaldı haftaya ya da ocak sonu
-
@moonlight, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@moonlight, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Haftasonu ya da ocak sonu demek istedim -
Arkadaslar ben de 22 sine kadar açıklanacağını duydum. Güvendiğim bir abi personel de çalışan bi arkadaşından öğrenmiş
-
@ykpgoc neyse ki 2ayıbulur duyumları geçip gitti. Böylesi daha güzel
-
@tulinckk Kesinlikle . Herkesin duyumlarını harmanlarsak Genel kanı bu ay bu işin biteceği yönünde İnsallah
-
o zaman hayırlısı ile bu cuma biter bu iş