2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
ADANA
-
@eksi-ikibucuk ikametim muğla
-
TRABZONLU yok mu arkdaşlar nıye saklıyorusnuz
-
-
@captainblack gerçek saklanamazki:)
-
Arkadaşlar, şu kadar kadın alacağız diyerek sayı zorlamak adil bir tutum mu sizce? Kadınların hem lehine hem aleyhine olabilir bu durum. Forumdaki fikirleri merak ettiğimden soruyorum:)
-
Gümüşhane var mı dostlar
-
@althusser bu meslekte kadınların yer alması çık önemli, geleceği için de çok önemli...vunun için zaman zaman belli yere kadar pozitif ayrımcılık yerinde olabilir, asli olanın kendi aralarında yarıştığı gecici kontenjan olmasını istersim bu şekilde başvuran ve mülakattaki sayılar daha üstte olabilirdi...bakanlık iradesi bu konu da baz alinip hayırlı olsun dilemek düşüncesindeyim...
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
kendi aralarında yarıştığı gecici kontenjan olmasını istersim
hocam inşallah sizi duymazlar:) diğerinin adaletinden şüphe ediyorum ama bu şüphesiz adalet diye bir şey bırakmıyor:)
-
@oflu61 sen bizdensın başkan
-
Kadin diye elenmek normal de.. kadin alicaz demek mi anormal??
Yil olmusss 2018...
Mesleklerin, dostluklarin cinsiyeti olmaz arkadaslar.
bu konu tartisma bile goturmemeli. -
@althusser beni bu düşünceye iten derelerdeki haşın akış;) korkarım bakanliği da serinletiyor....
-
Hatay var mı arkadaşlar
-
@inccmr arkadaşım hataylı kazandı . +1 ekle
-
@oflu61 kısmet ise olur arkadaşın olmuş maşallahhepimiz için hayırla sonuçlanır umarım
-
@inccmr yok sınavı kazandı manasında dedım .
Malesef bu ucuncu mulakat deneyımı olacak . -
@eksi-ikibucuk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Mesleklerin, dostluklarin cinsiyeti olmaz arkadaslar.
bu konu tartisma bile goturmemeli.böyle dediğiniz için kadın alacağız demek ve almayacağız demek her ikiside abes oluyor hocam:)
-
Bugun pek bir sey cikmicak galiba arkadaslar
-
@oflu61 pardon ben olayı yanlış anladımhayırlısı olsun hakkımızda en azından yalnız değilim
-
17 birinci var dedikodusu doğru mu arkadaşlar?