2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mehmed-kemal hüküm verecek pozisyonda olmamakla beraber bence yemezsin kazanırsan da mutlu olurum
Bu arada kazanan kim olursa olsun kazandık diyerek mesaj atarlarsa iyi olur kaç kişi kazanmış onu öğreniriz buranında prestiji artmış olur -
@refik-soydam hocam bende Yeni farkettim unutmuşum
-
Sayfa 100 mü olduk?
-
@makif34 bence kazananlar ölü taklidi yapacak
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@makif34 bence kazananlar ölü taklidi yapacak
Orwell’ın şerefine 1984. gönderiyi ben atmışım:) önceden fark etseydim onunla alakalı atardım
-
@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar benim 4. mülakat bu. 4 kat aday mülakata çağrıldığına göre ben bu mülakatı geçsem kimsenin hakkını yemiş olmam herhalde :))
Bence 3 kez mülakata girmeye hak kazananı direk atasınlar
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar benim 4. mülakat bu. 4 kat aday mülakata çağrıldığına göre ben bu mülakatı geçsem kimsenin hakkını yemiş olmam herhalde :))
En azından bir güvenlik soruşturması yaptırsaydın hocam:)
-
10 yıl öncesine kadar memurlar net,tercihini yap bütün forumları okudum kaymakamlık mülakatlarıyla ilgili sadece yıllar değişmiş ama yazılanların içeriği hep aynı. Sonuçlar açıklandıktan sonra kimse ben kazandım dememiş, kazanamayanlar kazananlara sallamışlar
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
En azından bir güvenlik soruşturması yaptırsaydın hocam:)
Ordan geçtiğini varsaydım
-
yeni sonuçlar gelmeye başladı. Burdan gerçekten de bakanlığın işleri ile ilgilenilmekte olduğu duyumunun doğru olduğunu varsayabilir miyiz? dahası sıranın bize gelmek üzere olduğunu düşünerek ümitlenebilir miyiz ?
-
4 kez sınavı kazanıp üstüne mülakattan elenip yine kazanmak takdir edilecek birşey bu yola başkoymuş demek derim
-
@mülkiamir nasip olur da kazanırsam ben söylerim hocam :))
-
@newplanet hocam bugün açıkladıklarının tarihi önceden belliydi ve herhangi bir çalışma gerektirmiyor. Puanları sıralamışlar sadece
-
Bu hafta sonuç beklemeyelim en iyi ihtimalle onumuzdeki haftaya odaklanalim.
-
Tabi herkesin kendine göre hikayesi vardır ama Allah nasip ederse kazanırsam ben hikayemi yazacağım buraya ki sonra bu forumu okuyan kişilere umut ışığı olsun.
-
@d-drogba hoppalaa patladık. Duyum mudur his mi hocam?
-
@Althusser teşekkür ederim hocam. her şeyden ümitleniyoruz işte
-
@refik-soydam zemin niteliğinden olmayasın:) derken?
-
@newplanet aynen öyle hocam, böyle devam ederse şubatta bana gömleği ters giydirecekler ondan korkuyorum
-
100.sayfa ve 2000 yorum eşiğini geçtiysek açıklanmaması için bir mani göremiyorum