2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ya özüne dönecek ya da geçen seneki usul tekrar edecek , bekleyip göreceğiz
-
Gecen sene gibi olacagini sanmiyorum. Hepimiz kabul etmeliyizki kaymakamlik mulakati icin 4 gun cok kisa ve inandirici bi sure degil ancak 78 gun de cok fazla. Sanki makul olan bir aylik sure.
-
Ben @can-mavi kardesimizin duyumunda hakli cikacagini dusunuyorum. Sadece bu hafta biraz yogun gundem var o biraz zorlastiriyor ihtimali. Ancak gecen hafta bakan bey bakan yrdmcisi ve mustesar bey ankaradaydi calisma yapildiysa son rötuşlar yapilabilir ve nihayete erer bu süreç bu hafta.
-
@taromisaki9 hocam ben sordurdum arkadaslara.
daha ortada bise yok dendi
Biz bise duymadik erken dediler hatta
bnde inanmadm ailem vasitasiyla tekrar numara aldim sordum bu seferde sinirlendi güldu falan ortada bise yok kim diyo boyle. cok derler bu tarz seyler falan sen bi sakin ol dendi bn daha once elendigim icin herkes bnm panik yaptigimi dusunuyor sanirim ondan bni ciddiye almiyolar ailem de dahil:) bi dur sakin ol modunda herkes.. bn duydugumu paylastim
Gecen hafta bi abimiz de haftaya aciklanacak demisti, bn cok inanmistim ama bu durumada cok inanmadim @can-mavi ye guvenip ayin 19una odaklancam isime oylesi geliyo acikcasi.. daha ne kdr bekletebilirler.. -
@can-mavi hocam bnm arkadasim aksam uzeri geldi haber. Ciddiyim..
-
@eksi-ikibucuk dostum duyum için ciddi ciddi değil diye tartıaşmayız , elbette ki öyle demişlerdir , duyumun bir şey demedim yanlış anlama , sağolasın sormuş sordurmuş burada bizimle paylaşmışsin , sadece merak ettim sorulan kişiyi siyasi mi bürokrat mi
-
Arkadaslar moralinizi bozmak icin yazmadim..
Bana boyle dediler boyle duydum
Umarim erken aciklanir
Sizler kdr bende istiyorum
Ki daha once elendim o korkuyla bekliyorum
Bana boyle dedilerde cuma cts kdr belki bitcek bu is
Belki hicbise sizdirilmiyor
Bilmiyoruz ki
Inanin bana boyle dediler de bni basindan savmis bile olabilirler.. adi ustunde duyum..duydum paylastim -
@can-mavi burokrat hocam
-
@eksi-ikibucuk dostum paylaşımın için Sağol , sen de bizler gibisin , hepimiz ne duyduysak payaşıyoruz , yanlış anlama sakin , Allah razı olsun
-
@eksi-ikibucuk
Gecen sinavda gece aciklancak sn kazandin.hayirli olsn demisler aksm uzeri.
Allahim o sanstan bizeeee de ver yaaa -
@can-mavi estf. hocam.. sizde sagolun. Bn size inaniyorum ayin 19una biter bu is insallahhhhh hayirla..
-
@tulinckk
Size katiliyorum
aciklanmaya yakin olunca ortaya birileri cikip bisey der
Suan duyumlarimiz bile örtusmuyor.
Sanirim bikac gun dha var..
Hafta ici senleniriz bnce -
@taromisaki9
Hocam belirttim ya inanin bnde bilmiyorum
Duydum yazdim
Beklemekten baska care yok -
@althusser hocam kendi sahri fikrim (tahmin)
Ocak sonuna kalmaz bitmeli..
Onlar oyle dedi bn oyle duydum ama bi anda toplanip belki aciklarlar..
Belki bilgi sizdirilmiyor
Bilemedm ki
Umut kirmak istemem asla
Yazdigima da uzuldum biraz uzmedim insallah kimseyi -
@eksi-ikibucuk yok dostum üzülme yahu, 3 ay sonra açıklanacak diye duyan bile paylaşın duyumunu , sonuçta duyuma inanma duyumsuz da kalma
-
Yazılmış bir şey hiç yazılmamasından iyidir
-
Icim sisti zaten..
hicbisey yapamamaktan
Her elendigimde diyorum ki niye bekliyorm "mulakata girip cikip derse baslicam" " biseyler yapcam" diyorum
Her sinavda ayni..
Mulakat aciklanana kadar hoppppp beklee dur.
Gunluk rutinim
Acilis
yemek yemek
icicleri bakanligi sitesi
forum
Arkadaslari ve ailemi darlamak
Kazanamiycam benn yaaa diye zirlamak
Uyumak uyanmak
bi kere daha duyumlara asilmak
Bugunde olmadi diye dusunmek
Kapanis
..
Siz de boylemisiniz ya -
@eksi-ikibucuk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Icim sisti zaten..
hicbisey yapamamaktan
Her elendigimde diyorum ki niye bekliyorm "mulakata girip cikip derse baslicam" " biseyler yapcam" diyorum
Her sinavda ayni..
Mulakat aciklanana kadar hoppppp beklee dur.
Gunluk rutinim
Acilis
yemek yemek
icicleri bakanligi sitesi
forum
Arkadaslari ve ailemi darlamak
Kazanamiycam benn yaaa diye zirlamak
Uyumak uyanmak
bi kere daha duyumlara asilmak
Bugunde olmadi diye dusunmek
Kapanis
..
Siz de boylemisiniz yaAynı aynı hayattan keyif alamıyor insan olumlu ya da olumsuz sonuçlansın artık
-
@eksi-ikibucuk aynı durum bende de oldu hocam. Geçen sene sonuç beklerken hem guydan ( kurum içi sınav) hem de kpssden (malum gecenin sabahı) döküldüm. Bu sene açıklanınca haberim olur nasılsa, bakmam beklemem diyordum ki... Yine hiçbir şeye odaklanamaz oldum.
-
@eksi-ikibucuk kazanan bir arkadaşınızı mı aramışlar sen kazandın diye ?