2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakamadaylıgı akşam 6-7 gibi senden son durum için açıklama bekliyoruz:)
-
amir kadro evine gitsin:) kalanlar ile daha iyi iletişim kurulabilir galiba:)
-
Umarım “akşama mesai var” derler
-
Gece var mı bir hareketlilik. Mesai yapacaklar mı
-
Mesai bitmek üzere birazdan ak koyun kara koyun belli olacaktır :))
-
@kd6 balkonu yıkattım hanıma listede olursam mahalle sakinlerine balkon konuşması yapacağım...
-
Artik süreç yormaya başladi galiba. Umut edip sonra da olmamasi elden olmayan sebeplerden beklentilerin boşa cikiyor olmasi yipratmaya basladi. Bu vakte kadar iyi dayanildi aslinda.
-
@bfroki inşallah hocam :)) hayalleri,mutlulukları ve hüznü cok başka bu yolculuğun ...
-
Bakan beyin de il başkanları toplantısı dışında bir programını paylaşmadılar bir yerde ama bu birşey ifade eder mi bilmem
-
81 il başkanından birini de mi forum tanımıyor bakan beyden öğrense idi bugun..:)
-
Haftasonunu da kapsayacak şekilde söylüyorum açıklanma ihtimali çok zor arkadaşlar.
-
@kaymakamadaylıgı oyy ben nerelere gidem :///
-
@kaymakamadaylıgı haftaya umut var mi
-
Yinemi cuma sendromu yaşadık ne diyelim nasip
-
@kaymakamadaylıgı hayırlısı olsun.Haftaya inşallah
-
"Bakan bey 1 ssat içinde bakanliğa geçip nerede bu liste dese" illa beklendiği anda gelecek değil ya bir laz damarına denk gelse:)))
-
@adaykaymakam kardesimiz nerde acaba
-
@kaya06 en geç çarşamba demişti hocam ayrıca aynı duyumu bende söyledim o yüzden yüklenecekseniz bana yüklenin
-
Bakanlıkta Işık'lar kapalı artık haftaya kaldı hayırlısı olsun inşallah şimdi geçerken baktım
-
@althusser ne yüklenmesi estagfurullah. Sadece muhtesem heyecan yaptirdi. Yoksa özelden ben de sordum kendisine. Ciddiye aldim. Adi uzerinde duyum bu cikmayabilir. Kimse kimseyi suclayamaz. O da bize duydugunu aktardi. Sagolsun kardesimiz.