2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@moonlight bakanın önüne gittiği de duyum değil mi ? Bizi bu güzel duyumlar mahvetti hocam
-
@serdaristanbullu rivayet o çalışmaların başlaması da bişey deyip haftasonunu haftaiçi için hazırlık olarak görelim
-
Herkes sus pus ama ben yine belki yazan vardır diye buralara bakınmaktan vazgeçemiyorum.
-
Geçen sene de böyleydi.Hepimiz listede olmayacak olan isimlerimizi merak edip durduk,çünkü ümit kesmek de kazanmak kadar bir ihtiyaçtı,çünkü başka şeylere odaklanmak için elenmemiz şarttı,78 gün süründük.Sen İÇİŞLERİ BAKANLIĞISIN.Yeter Allah aşkına üzme bizi.Açıkla şunu artık.
-
İyi bir duyum aldım çarşamba ya da cuma açıklancak.Ama açıklanmazsa hakkınızı helal edin.Öylesine yazmam,çok da heyecan yapmayalım ama hazır olalım. Selamlar
-
@cevatcobanli444 galiba heycan yapmaya ihtiyacımız var umudu taze tutuyor çünkü geçen yılki gibi olursa daha 40gün gibi beklememiz gerekecek.
-
Dün geceden sonra herhangi bir güne itimatım kalmadı. İnşallah bir gün açıklandığını görürüz.
-
@osaduman bukadar umutsuzluk iyi değil tadını çıkartalım şu zamanların da zor evet ama keyifli bir yanı da var beklenilen şey çok güzel
-
Duyuma inanma duyumsuz da kalma @KaymakamAdaylığı açıklanacak demeden heyecan yapmayacağım ama
-
Kim sayfayı yenilemiyor ki
-
Arkadaslar duyumlar heyecan yaptiriyor ama biliyorsunuzki gecen sene tam 78 gun beklenildi. Her gün yeni bir duyum cikiyordu ve hicbiri tutmadi. Ve bir cuma namazi cikisi arkadaslarimiz fedakarlik yapip bakan beyin katilacagi yere gidip bizzat bakan beye sorduklarinda bakan bey daha var demesine ragmen gece aciklandi. Yani hicbir standarti yok bu isin.
-
@kaya06 hocam yanlışın var bakan bey soruyu soran arkadasa bugün veya yarın açıklanacak dedi ve o gece açıklandı . Çok sürprizlere gebe bir süreç değil biz kendi kendimizi beklentiye sokuyoruz.
-
malüm olaylar sonrası bakanlığın personel alımı konusunda çalışmalarını az çok bilen kişi, bu sürelerin çok normal olduğunu anlamalı artık...bu yıl ikinci gecikme olacağı için ben de bir ara eskisi gibi olur artık düşündüm.... Lakin artık 2 ay süresi hiç kimse için uzun süre kabul edilmesin öncesi kısmında duyum vs (duramıyor insan anlamak da lazım tabiki, elinin ulaştığı yere yada gördüğü, denk geldiği yere soruyor bir cümle alıyor -belki kırmak istemiyor, belki bir sallama edeyim vs düşünce ile tahmini veriyor tutuyor yada tutmuyor- sağ olsun arkadaşlar da buraya yazıyor. iki ayrı kurumdan istihbaratın alındığı artı komisyonun bunları değerlendirdiği bir sistemde 2 aylık süre artık çok normal, empati kurunca ben olsam anca ederdim...aksini düşünenler için de saygım sonsuz...lakin bence evet sıra bize gelmiştir ve komisyon kısmında değerlendirme en azından belki başladı, belki başlamak üzeredir. Açıklama noktasına yaklaşmadan bakan beyden dahi siyasi kırmamak adına, biraz daha bekleteceğiz gibi ucu açık yorum alabiliriz...Hal böyle olunca fazla zorlamanın da bir manası yok, inşllah mümkün olan en kısa sürede ve mümkün olan en hayırlı liste hazırlanır ve yayımlanır....
-
@kaya06 kardeşim geçen yıl o arkadaş bugün yarın açıklanacak dedi. Hatta millet inanmayınca bakan beyle fotoğraf atmıştı galiba. Ama bugün yarın açıklanacak dediğine net eminim.
-
@refik-soydam süreci bilmediğim için soruyorum listeyi mülakat komisyonu mu hazırlıyor yoksa müsteşar bey ve bakan beraber mi hazırlıyor? Komisyon çalışmalara başlamıştır diye yazdınız ondan soruyorum
-
@görünür-el bakan bey elbette sürece hakimdir, açıklanmasına böyle bir süre kala bakan beye denk gelen soru olursa elbette... böyle bir süreye denk gelmeyen anlarda cvplar kastım...yoksa arkadaşın denk gelişi kısmında farklı düşünde değilim...
-
@123456789 bu sorunuzun net cevabı yok...resmi olanı biliriz:) komisyon...ötesi karışıktır...
-
@refik-soydam sizin yazdığınıza binaen yazmadım hocam. Diğer arkadaşın yazdığına yazdım.
-
@refik-soydam diyorsunuz ki her şey her yerde söylenmez neyin ne olduğunu biliyoruz zaten:) haklısınız teşekkür ederim cevap için
-
@görünür-el o arkadas ayri. Iki arkadasimiz sormustu onun disinda. Ben onlardan bahsediyorum.